- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.981
hastalık değil başka bi olayım var şuanda duruduk yere başıma bela aldım yaa korkuyorum walla ...ondan sıkkın canım
abartmışsın demicem ama sanki abartmıssın:))) ama 25inde izne geliyom onu cok seviyorum öpyürum demiş ya kıs gerisini de belki o an akıl edememiş bide teyzenn kızı belki sasırmış o an aklıne ne geldiyse onu sölemiş cnm . bu kadar cok üzülme ve aradığında cocukla kavga etme benceeeSinirimden oturdum ağlıyorum şuandaa tityorum yemin ederimm :S
5qündür konuşmuyoruz büqüm teyzemın kızına ablam oluyo msnden aramasını rica ettim.Şirket hattından arıcaytı.Aramış neyseki ulaşmış merve senı cok merak ettı evdede musaıt ortam olmayınca arıyamamıs senı benden rıca ettı arıyım bi dedim demiş .Nasıl oldunu sormuş iyiyim demiş 25inde izne gelıyorum onu cok sevıyorum öpuyorum sölersın demıs.Konustuklarından haberım yoktu az önce bende aradım en sonunda dayanamayıp evdede kımse yoktu .ıştimadaymış konusamadım.
Acayip sinirlerim bozulduu 5qündür sesini duymuyorum ben onun o iyiyim 25inde izne gelıcem sölersın demıs.Ya insan bende merveyı cok merak edıyorum arıyamıyorum konturum olmadıgı ıcın felan der.Şu qün arıycam felan derr.25 inde gelıp gelmıycegı kesın deıldı demekkı kesınlesmıskı telde onu söyluyo .Kızlar cokk kotuyummmm.Titriyorumm. Abartmıssın felan demeyın nolursunuz hergun 3 4kez konusurduk.5gundur sesını duymuyorum hıcbısekılde haber almadım..O hıcıbısı olmamıs gıbı konusmus teyse kısı ablamla.
Ya nebılım kendımı cok kotu hıssedıyorum konusamadımız ıcın zaten sınırlerım cok bozuktu.
Buda üstune qeldı 25.inde ızne gelıyorum sölersın ne demek 25ine kdar hıc konusmuycakmıyız.Bunu bana kendısıde sölıyebılır kı gunlerdır bu haberını beklıyorum.
Ben de onu merak edıyorum ama arıyamadım.Carsıya cıktıgımda mutlaka arıycam uzulmesın merak etmesın felan dıyebılır.Sevıyorum demesınden cok ne zman arıycagını bılmek ıstıyorum.Öpüyorum onu dmek yerıne .Şu gun carsıya cıkıcam felanda dıyebılırdı.
Bu kadar düşüncesız nasıl haraket edebılir.Zaten cok hassasım.Resmen havaya konusmus .
Çok üzüldümmm qercekden
N€RGİS;7289003 .!.:canım erkekeler kadınlar gibi herseyi düşünemiyo hem bu erkek bide asker olduğunda hiç sasırmamak gerekir sen hassassın üzülüyon tabi ama bana kalırsa askerine yansıtma sabırlı ol cnm
Haklısın...
Gecen hafta pazar cıkmısdı bu hafta cumartesı cıkıcak %90
Bende telımı kapatıcam ablamı arıycakdır ablamıda tembıhlıycem mervenın telı bozuldu suan arkdaslarıyla dısarda ararsa cok sevdıgımı sölersın dedı dedittiricem.Anlasın yabtığı ilqisizliği o orda bısıylerle mesgul ben burda sadece onunla mesgulum .Ben bu kadar hassasken nasıl bu kadar rahat olabılır anlam veremıyorum. Çok kırıldımm çokk.
6 Ay oldu hala cep tel kullanmıyor.Bide çavuşum yazıcıyım sevıliyorum burda dıyo..
Bu nasıl iş hiçmi fırsatı olmaz ınsanın.Hadı o arıyamıyor.Annesı hergun arıyo onu .Annesıyle haber göndersın.Onuda gectım ben bbı yakınıma aratıyorum.Sevdıgımı öptümü sölersın diyo.Ne kadar basitmişşşşşşş
N€RGİS;7289240 .!.:"o orda bısıylerle mesgul ben burda sadece onunla mesgulum " bu söz cok doğru işte onlara kalsa biz burada keyif yapıyoz onlar orada cekiyo. tamam onlar cekmiyo üzülmüyo diyemem ama bizi de burada düşünmeleri gerek ama onlar bizim kadar düşünemiyo bunu biliyom. kararlarına saygım var ama canım cok üstüne gitme telimi kapatıcam falan diyosun bence konuşmasına izin ver konuşarak halledin sorununuzu
kızlar aramızda samsunlu arkadaş varmı yada samsunda yakını olan çok acil bana ulaşabilirmi lütfen bi yardım istiycem basit bişi sayılır.nolursunuz kızlar size ihtiyacım var hemde nasıl bilemezsiniz bekliyorum
nerdesiniz yaaa sinir ettiniz haaaa boş bırakıyonuz hep topiği ....milletin topikleri kaynıyo beeyaa herkes gelsin nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?