- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #60.801
iyi yaptın canım gel tabi aradaolumunekankayizsmile
Ben bu anıları hiç sevmedim ama megim çok zormuş çooookk:sinifsinif:
hatırlamak dahi istemiycem.:umursamaz:
bende hiiiiiiççç sevmedim bu anıyı melayımm:umursamaz:
güsel anı olmadı bu hıııhhhh onaalaelaelaelaelae
bende istemicemmm:gitme:
noldu özge
ya 1 saat anca konuşabildik susu sonra bi cam kapanıyo bi sesli konuşma gidiyo onunla uğraşa uğraşa konuşamadık bi ara pcyi yeniden başlattım geldigimde aşkım gitmişti halada yok ya hiç konuşamadım mafoldumben hem sinirli hemde çok üzgünüm susu ya mafoldumben
tühh yaaa gelmezmiki daha böyle şeylerde tam olcak zamanı bulur yaaa
hiç bilmiyorum susu ya inşallah gelir vede o neden aniden beklemeden çıkmışki bunada çok sinirliyim insan beklemezmi delircem ya ulaşamıyorumda zaten telefonuda yok mafoldumben ofh çok kötüyüm
canim yaa keşke bısıler yazsaydı cıkıyorum hanı gıbısınden bıda gelırmı gelmezmı bilirdin en azındannnbilmiyorumkismile
ben gidince bi daha gelmicemmi sandı artık naptı bilmiyorum mafoldumben 4e kadar vakti varmış gelir inşallah ya yada en azından arasın çok kötü oldum ben burda dayanamıyorum bu askerliğe mafoldumben
sabret güzelimm biliyorum bu sabır kelımesı bızı sıktı artık amaaaa sabır sabır sabır bazen bızım yasadıklarımızı anlayamıyolar askerlerımız ama bızde cok zor gunler gecırıyoruz.
elımızden gelen hıc bısey yok kahretsınkıı sadece beklemekk ondan gelıcek haberı bekleemek:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?