Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

belkım alır yine kızkaydirigubbakcemile3
88den 78ebaya dusmus ama ya..
bızımkı yemeklerde doymuyo yemekten sonra kantıne gidiyo bidaha delikafadulden

kızz hıc oyle deme yemekden doymuyo dıyee(
yemeklerı az az oluyomuss
doyurucu olmazmıs yanı onların cok yedıgınden falan deıll
bırer kasık falan olurmus galıba
nısanlım az oluyo dıyo. kuzenımde gıttı oda oyle dıyo sureklı baska seylerde yemek zorunda kalıyorsun az verıyolar dıyo
gıdıp tekrar alma sansın var ama bu seferde baskasının hakkını yemıs oluyorsun dıyo (
yazıkk onlarada offf (

ulaaaannnnn bi gel varyaaaa sana sorarımm bu bekletmenın hesabınııı
ömrüm beklemekle gecıcek galiba
heeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh
al bendende o kadar bı yemek yemege gıttı galıba yemegı kendı yapıyoo
dun gece hele attı kafam ben senı boyle sureklı beklemek zorunda deılım dıye bı suru laf dedımm
artık yeter yaa bekle bekle nereye kadarrr klava:

selam kızlar a.s. özgem üzülme yaaa gelir yine inşallah ya da arar seni merak etme sıkma canını, ben de dün sinir oldum 1 buçuk saat konuştuk acıktım parfm falan alcam diye çıktı uyuzumm
face'den ekledim seni tatlımmmaklinialirimsmile

doğru canım yemekler çok iyi olmuyomus bıde yagsız tuzsuzz
aşkım dıyokii suyunn içinde patatesler yüzüyoo nasıl yiyim onuuukaydirigubbakcemile3

vallaahaa çok sınırlendım şeytan dıyoo cıkk geldıgınde görmesin senii saat 1 oldu yaa klava:

gördüm canımm çok mutlu oldum sen ekleyince ya nedense kaydirigubbakcemile3
gelsin yada arasın çok üzülüyorum kuzum ya :sinifsinif:

vallaahaa çok sınırlendım şeytan dıyoo cıkk geldıgınde görmesin senii saat 1 oldu yaa klava:

bende cok laf dcemde sakın olmaya calısıyorumm
hatta mesaj atıcam daha gelme zaten saat kac oldu dıyede
yemek bogazında kalacakk kötükedihüso
ıyıce huyu suyu degıstı
zaten 12 de geldın madem gelırken bırsyeler all yersın
madem benı goresın var ama demekkı yokmus goresı
ayy valla cok sınırlıyım yaaa
ahanda bıraya yazıyorum bu cocuktan ben yakına ayrılırımm bune yaa sabır sabırda nereye kadar bunaldım artıkkkkötükedihüso

kızzzz sus ne ayrılmasıı klava:duymım öyle laff..bende aynı durumdayım senlennn çok sınırlıyımm..
ben çıkıyorum yaaaa:gitme: gireersee arar çagırır beni ama bunun hesabınııı ona sorucammmm.herkes nette o dolaşsınn görücekkkkkötükedihüso

off sabır denen sey kaamdı bendee
sımdı nete geldıı o sınırle agzıma geleneıde dedım
gelmeseydın dıyee :gitme:

gördüm canımm çok mutlu oldum sen ekleyince ya nedense kaydirigubbakcemile3
gelsin yada arasın çok üzülüyorum kuzum ya :sinifsinif:

ayy ben de fotolarını görünce yıllardır görmediğim kardeşimi görmüş gibi oldumboshayallersmile arar tatlım benim üzülme sen:teselli:

ben çıkmak zorundayım annem temizlik yapcaz diye bağırıyo fırsat bulursam gelcem inşallah öpüyorummmmopuyorumnanaktan

alemsin ya kardeşiz ama sonuçtakaydirigubbakcemile3 bizdede temizlik var canım ya bende çıkarım şimdi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…