- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #60.881
ohhh ya özgemmm hadi gözünaydın olumunekankayizsmile
hoşbulduk didemcim nasılsın?? yarın aşkına kavuşuyosun dimi ohhh ne güzelboshayallersmile darısı başımıza:kedi:
hoşgeldin büşracım face'den gördüm fotolarını aklinialirimsmile süpermişşş zemuszemus
ahh sorma aynı dert bende de var koca yazı evde geçiriyorumSaoll siyahinncimm =))) Valla bu sıcakta çok iyi tatil
gerçi benimkii baya sorun etti ama napalım olcak okadarcıkk
Kıskanıyoooo
süperim canım benım allah bozmasınn
evet kavuscaz rabbim izin verirse cok mutluyumm:Saruboceq:
sende ıyısın ınsallah fıstık:1hug:
konuştum rahatladım kızlar :asigim:
niye çıkmış canım bi sorun yok dimiboshayallersmile
ssıyahıncım nereye gıtceksınız tatıle evdekıler bılıomukaydirigubbakcemile3
yok tatlım ya. acıkmış yemek yemeye gitmiş arkadaşları yanında diyede gelememiş geriklava:
bilmiyooo ben eskişehire gidicem biliyolar okulla ilişiğimi kescem diye:kedi: ama nereye gidicez daha karar veremedik yakın bi yer olsun yolda vakit kaybetmeyelim istiyoruz siz nereye gidiyosunuz canım?
bilmiyooo ben eskişehire gidicem biliyolar okulla ilişiğimi kescem diye:kedi: ama nereye gidicez daha karar veremedik yakın bi yer olsun yolda vakit kaybetmeyelim istiyoruz siz nereye gidiyosunuz canım?
saol canımm siz de gidersiniz inşallahhh boshayallersmile biz aşkımla her yaz gidiyoduk bu yaz gitmezsek çok üzülürmüş:asigim:ohh valla kızlarr kıskandım valla şimdi sevgililerle tatil hee ://
allah mutlu etsn siziii =)))
biz izmire gıdıces ccanımm:asigim:
evet vakıt kaybetmeyın sızde yakın bı yerlere gıdın gokceada mesela cok guzelmıs tavsıye ederım
ayy kızma canım yemek yesin decokacimcoook ben de yemek yesin diye erken gönderdim düna.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?