Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohhh ya özgemmm hadi gözünaydın olumunekankayizsmile
hoşbulduk didemcim nasılsın?? yarın aşkına kavuşuyosun dimi ohhh ne güzelboshayallersmile darısı başımıza:kedi:
hoşgeldin büşracım face'den gördüm fotolarını aklinialirimsmile süpermişşş zemuszemus

süperim canım benım allah bozmasınn
evet kavuscaz rabbim izin verirse cok mutluyumm:Saruboceq:
sende ıyısın ınsallah fıstık:1hug:

Saoll siyahinncimm =))) Valla bu sıcakta çok iyi tatil
gerçi benimkii baya sorun etti ama napalım olcak okadarcıkk
Kıskanıyoooo
ahh sorma aynı dert bende de var koca yazı evde geçiriyorum kıskançççç nolcak:asigim:
süperim canım benım allah bozmasınn
evet kavuscaz rabbim izin verirse cok mutluyumm:Saruboceq:
sende ıyısın ınsallah fıstık:1hug:

maşallah canımm tadını çıkarınyerimseniben iyim ben de 34 gün sonra aşkımla tatile gitcem inşallahhh:lepi:

bilmiyooo ben eskişehire gidicem biliyolar okulla ilişiğimi kescem diye:kedi: ama nereye gidicez daha karar veremedik yakın bi yer olsun yolda vakit kaybetmeyelim istiyoruz siz nereye gidiyosunuz canım?

biz izmire gıdıces ccanımm:asigim:
evet vakıt kaybetmeyın sızde yakın bı yerlere gıdın gokceada mesela cok guzelmıs tavsıye ederım

ohh valla kızlarr kıskandım valla şimdi sevgililerle tatil hee ://

allah mutlu etsn siziii =)))
saol canımm siz de gidersiniz inşallahhh boshayallersmile biz aşkımla her yaz gidiyoduk bu yaz gitmezsek çok üzülürmüş:asigim:
biz izmire gıdıces ccanımm:asigim:
evet vakıt kaybetmeyın sızde yakın bı yerlere gıdın gokceada mesela cok guzelmıs tavsıye ederım

biz de çeşme ya da kuşadası diyoruz ama belki çınarcık olur yakın diyea.s hiç farketmez yaa aşkım yanımda olsun da:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…