- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #61.041
sinirimden çalışamıyorum bile ya allahıım yarabbim kafa dağıtmak iiçin oyun oynuorum
ya bu msninde aşkımm die bir grup açmış benim msn adresim vardı hafta sonu girdim baktım yoktu sinir oldum niye silsinki ortada bişey yooken sonra face de ilişki durumuna geldi konu bende ilişki isteği gönderdim ona kabul etmemiş ölece duruodu ben girip onayladım işte herkes biliyor ordakiler bilse ne olucak felan dedi bende ordakiler ilgilendirmio beni senin sadece neden kabul etmemen ilgiendirir beni felan dedim işte ne yaptın felan dedi, bakıorum artık bensizde eğlenebilosun demekki felan dedi bende illaki senin yanında mı eğlenicem sadece dedim oda buna bozuldu işte ablan girip mi sildi felan dedim o da yok hayır dedi senin ablan maş.biizmle olan herşeyi silmiş felan dedi ablanda ne işi var ki zaten değiştiricem şifreyi dedi bana sordun mu dedim ne varki senin şifren beniim şifrem sana sormam mı gerekir iillaki dedi bende evet dedim sen baya değişmişsin dedi bana ya işte kimseyi görmek istemediğini sıkıldığını söyledin bunun içinde bende varım dimi dedi bende hyır dedim kırıldım alındım dedi
benim değiştiğim yok halbuki off ya bilmiyorum iyice bunaldım gittiğinden beri ilk defa tartıştık böle ya önceden tartıştığımızda hep alttan alırdı bugün o bana ben ona baya kırdık birbirimizi
kızlar kusura bakmayın bayada uzun oldu sizlerde artık benim sorunlarımdan bıktınız biliyorum heleki duygum yanisenağlama
ya kapatın şu face lerinizi ya amaan tartıştığınız konuya bak burcum ya
vallahi incir kabuğunu doldurmaz
ne gerek var böyle şeylere ya yok kapamak istemiyorum dersen
o ne kadar rahat takılabiliyorsa face te sende o kadar rahat olabilirsin mesela burcum yerimseniben
yaaa sevgilim hediye göndermiş bana kargo geldi şimdiiiiiiii mafoldumben mafoldumben şerefsiz PTT bir hafta da getirmiş halbuki dogumgünümden 2 gün önce kargoya vermiş mafoldumben
çok duygulandım mafoldumben
valla 7 ders 1000 TL
bence çok iyi ama bilmiyorum
ayda 100 lira öderim işte 10 ayda biter :1closedeyes:
saatlerini kendin belirleyebliyorsun ki
cumartesi ve pazara yayabilirsin
küçük bişey öyle dana gibi değil ismelirimizi so kolumun içine yazdırmak istiyorum
benimki de istiyo bi gelsin de bakarız artıkın :1rolleyes:
bizde pek konuşamıyoruz
çok az alo naber napıyosun iyiyim sen napıyosun taamam içtimaya gidiyorum görüşürüz bundan ibaret hepsi :çok üzgünüm:
aman iyi olsunlar da konuşmayalım önemli değil
ya bende istemiyordum ama şu ara yine istiyorum
of sorma nulişim :çok üzgünüm:evet bazen 1 haftaya getiriyorlar alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ama geldi ya hediyen:1hug:
ne çok sevinmişsindir canım benim ya :1hug: alkisalkisalkis
yüzük göndermiş demek boshayallersmileçok güzel gümüş bir yüzük (oranın gümüşü çok meşhurmuş)
ismimizin baş harfleri var üzerinde :1rolleyes:
ciddi problemler değil bunlar ama burcum için rahat olsun bence :)
çok güzel gümüş bir yüzük (oranın gümüşü çok meşhurmuş)
of sorma nulişim :çok üzgünüm:
ah bi de yanımda olsaydı
gelicek o günlerde gelicek inşalllah :Saruboceq:
:kedi:yüzük göndermiş demek boshayallersmile
vayyyyy enişteye bak be ne kadar ince düşünceliymiş
ayy bilmiyorum duygum acaba ben mi çok üstüne geldin ewet doğru söluyorsun nurancım oda sıkıldı ama yapıcak bişeyim yokki tartışırken telide kapandı kontürü bitdi galiba aramadı bidaha önceden aradı aşkım kntür kalmadı diye kendine ii bak felan derdi yaklava:
valla benimki söyleye söyleye bıktı sonunda kapattım benim faceyi
adam akıllı arkadaşlarımı onun facesine ekledim bide kendi adımı ekledim sadece girip oyunn oynuyorum
ikimizden kimsede bilmiyor şüfremizi cidden ablalarda ne işi var şifrelerinizin yaa
katılıyorum çok sorun çıkarıyorsa kapatılsın bu faceler ben kapattım rahatladım
vayyy hedayemi göndermişşşş kaydirigubbakcemile5
vayyyyy enişteye bak be ne kadar ince düşünceliymiş
ayy bilmiyorum duygum acaba ben mi çok üstüne geldin ewet doğru söluyorsun nurancım oda sıkıldı ama yapıcak bişeyim yokki tartışırken telide kapandı kontürü bitdi galiba aramadı bidaha önceden aradı aşkım kntür kalmadı diye kendine ii bak felan derdi yaklava:
:kedi:
gitme üzerine burcum o ilişki durumunu değiştirmiyorsa bırak sende değiştirme
:kedi:QUOTE]
arar canım düşünme kötü şeymafoldumben
belki knt yok başka gidip alamadıda işi çıktı bilmiyorumkismile
üzme canım kendini
ama işte böle şeylrden tartıştığımız oluyor malese duygum
ne göndermiş canım
valla 7 ders 1000 TL
bence çok iyi ama bilmiyorum
ayda 100 lira öderim işte 10 ayda biter :1closedeyes:
saatlerini kendin belirleyebliyorsun ki
cumartesi ve pazara yayabilirsin
küçük bişey öyle dana gibi değil ismelirimizi so kolumun içine yazdırmak istiyorum
benimki de istiyo bi gelsin de bakarız artıkın :1rolleyes:
bizde pek konuşamıyoruz
çok az alo naber napıyosun iyiyim sen napıyosun taamam içtimaya gidiyorum görüşürüz bundan ibaret hepsi :çok üzgünüm:
aman iyi olsunlar da konuşmayalım önemli değil
ya bende istemiyordum ama şu ara yine istiyorum
ciddi problemler değil bunlar ama burcum için rahat olsun bence :)
çok güzel gümüş bir yüzük (oranın gümüşü çok meşhurmuş)
valla benimki söyleye söyleye bıktı sonunda kapattım benim faceyi
adam akıllı arkadaşlarımı onun facesine ekledim bide kendi adımı ekledim sadece girip oyunn oynuyorum
ikimizden kimsede bilmiyor şüfremizi cidden ablalarda ne işi var şifrelerinizin yaa
ebet :kedi:vayyy hedayemi göndermişşşş kaydirigubbakcemile5[/B]
aynı şeyleri bizde yaşıyoruz nulişim sıkma canını arar mutlaka :1hug:iyi olduğunu biliyoruz ya bunada şükür dimi :kedi:
sık görüşemez olduk biz
haftada 1yada 2kezakannehir
zaten iyice artırdılar nöbeti sempatiksalakcinni
birde kantinde knt bitmiş akannehir akannehir 2 haftadır getirmemişlerde alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
sinirimden çalışamıyorum bile ya allahıım yarabbim kafa dağıtmak iiçin oyun oynuorum
ya bu msninde aşkımm die bir grup açmış benim msn adresim vardı hafta sonu girdim baktım yoktu sinir oldum niye silsinki ortada bişey yooken sonra face de ilişki durumuna geldi konu bende ilişki isteği gönderdim ona kabul etmemiş ölece duruodu ben girip onayladım işte herkes biliyor ordakiler bilse ne olucak felan dedi bende ordakiler ilgilendirmio beni senin sadece neden kabul etmemen ilgiendirir beni felan dedim işte ne yaptın felan dedi, bakıorum artık bensizde eğlenebilosun demekki felan dedi bende illaki senin yanında mı eğlenicem sadece dedim oda buna bozuldu işte ablan girip mi sildi felan dedim o da yok hayır dedi senin ablan maş.biizmle olan herşeyi silmiş felan dedi ablanda ne işi var ki zaten değiştiricem şifreyi dedi bana sordun mu dedim ne varki senin şifren beniim şifrem sana sormam mı gerekir iillaki dedi bende evet dedim sen baya değişmişsin dedi bana ya işte kimseyi görmek istemediğini sıkıldığını söyledin bunun içinde bende varım dimi dedi bende hyır dedim kırıldım alındım dedi
benim değiştiğim yok halbuki off ya bilmiyorum iyice bunaldım gittiğinden beri ilk defa tartıştık böle ya önceden tartıştığımızda hep alttan alırdı bugün o bana ben ona baya kırdık birbirimizi
kızlar kusura bakmayın bayada uzun oldu sizlerde artık benim sorunlarımdan bıktınız biliyorum heleki duygum yanisenağlama
ama daha öncede konuştuk burcum senle
farkında olmadan üstüne gittim sanırım
duygum çok sorunlar yaşıyorum ben ya
valla tıımarhanelik olmazsam iyidir yani
annem boşyere bekleme deyip duruyor kafama takıyorum ya herşey olacağına varır ama bilmiyorum hiçbir şey düşünemez oldum artık
olumunekankayizsmile:kedi:
aa onlar öyle güzel dağıtıyorar ki valla sen bile anlamıyorsunbi c.tesi bide pazarım var canım c. teside 1 den sonram müsait dedim ama uymadı işte
12-15 arası iktisat 15-18 arası matematil ee gün bitiyor zaten 2 dersle nasıl yayılacak 6 ders 2 güne?
evet öyleymiş ya, biraz rahatlayınca özel şeyler yaptırıcam diyobenim dayımda orda yapmıştı askerliğini evet gümüşü çok meşhur bende ondan biliyorum
yok canım aramaz o beni bikaç gün biliyorum onu ben
sıkmamaya çalışıyorummecbur sempatiksalakcinnibence de başkalarında şifrelerinizin olması yanlış bi kere
bende kapattım komple onunla mı uğraşıcam ya nööf
ebet :kedi:
aynı şeyleri bizde yaşıyoruz nulişim sıkma canını arar mutlaka :1hug:
noldu:sm_confused:ay çıldırcam telefon gelmedi hala öffff!!!!!!!
ah beniimmm eşek sıpası bi arasaa ben göstertcem gününü onaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?