- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #61.081
parmak çok acıyomuş bee yüzük şşeklinde isimler güzel olabilir ama bakbak duygumm bitane böyle ısıtyorum parmagıma aşkımın ısmını yazdırmak onada yazdırtıcam tabi
kaydirigubbakcemile3 bıdenede omzuma
parmak çok acıyomuş bee yüzük şşeklinde isimler güzel olabilir ama bak
alyansın altına :1rolleyes:
ben napıyım susum benimkinin adı 8 harfli kaydirigubbakcemile3
bi ara aşkım göğsünün üstüne Ö harfi yaptırcakmış abdest geçirmez diye vazgeçmiş hint kınasıyla yaptırsın gelince kaydirigubbakcemile3
dövme de abdest kabul oluyor canım. yani aynı mantıkla baktığında suyun geçmediği yerden havanında geçmemesi gerekiyor eğer öyle olsaydı çürürdü beden ve dövme derinin altına yapılıyor üstüne değil abdest ise derinin üstüyle alakalı ben de yaptıracaktım ama Allah'ın verdiği vucudu bozmak günah yani estetik yaptırmak vs. dövme de buna giriyor vucuduna kalıcı birşey yaptırıyorsun ondan yaptırmadım yoksa çok istiyodum dövme yaptırmayı bileğime ayetlerde günah olduğu açıkca belirtilmiş ama abdest konusunda bir zararı yok bu kesin bişey sadece vucudunu bozduğun için günah :)))
ben napıyım susum benimkinin adı 8 harfli kaydirigubbakcemile3
bi ara aşkım göğsünün üstüne Ö harfi yaptırcakmış abdest geçirmez diye vazgeçmiş hint kınasıyla yaptırsın gelince kaydirigubbakcemile3
inşallah öyledir knt bitmiştirçok özledim napim mafoldumben zaten diyodu param var alcak kntr yok diye acaba bittimi ki mafoldumben oooof özledim mantıklı düşünemiyorumkiiiii :2:
şu askerlik bi bitsede rahatlasak inanın şu dönemlerde çok zor günler geçiriyorum
off ya iyice skılıyorum valla
ooh iyi yırttınızoyle istiyorum iştee çok hoş duruyoabooww çokmu acıyomuşş ismi zaten 4 harrfliii dayanırızz napalımm...
benımkide 3kaydirigubbakcemile3
:1closedeyes: bende öyle biliyorumdövme de abdest kabul oluyor canım. yani aynı mantıkla baktığında suyun geçmediği yerden havanında geçmemesi gerekiyor eğer öyle olsaydı çürürdü beden ve dövme derinin altına yapılıyor üstüne değil abdest ise derinin üstüyle alakalı ben de yaptıracaktım ama Allah'ın verdiği vucudu bozmak günah yani estetik yaptırmak vs. dövme de buna giriyor vucuduna kalıcı birşey yaptırıyorsun ondan yaptırmadım yoksa çok istiyodum dövme yaptırmayı bileğime ayetlerde günah olduğu açıkca belirtilmiş ama abdest konusunda bir zararı yok bu kesin bişey sadece vucudunu bozduğun için günah :)))
yapma burcuum :çok üzgünüm:şu askerlik bi bitsede rahatlasak inanın şu dönemlerde çok zor günler geçiriyorum
off ya iyice skılıyorum valla
hem sölemişte knt yok diye bitmiştir kantinde knt boshayallersmile
üzme kendini toparlan bakayım :1hug:
ama daha öncede konuştuk burcum senle
gelince halledersiniz herşeyi şimdi takmamaya çalış olur mu
kendini üzüyorsun başaka birşey değil :teselli:
olumunekankayizsmile
aa onlar öyle güzel dağıtıyorar ki valla sen bile anlamıyorsun
haftasonun hepten gidiyo ama notlar açıklanınca değiyormuş diyorsun :1rolleyes:
evet öyleymiş ya, biraz rahatlayınca özel şeyler yaptırıcam diyo
şimdi alt devre ya çarşıları da yok o yüzden çıkamıyor
ah beniimmm eşek sıpası bi arasaa ben göstertcem gününü onaaaklava:
saaat 5mi 6mı neydi özgem aradı napıyosun dedii kızlarla dışardayım dedimm..
sinirlendi ben senı rahatsız etmım dedi ve kapattııı bugunu beklıyorumm bakalımm
hesaplaşma var
inşallah öyledir knt bitmiştirçok özledim napim mafoldumben zaten diyodu param var alcak kntr yok diye acaba bittimi ki mafoldumben oooof özledim mantıklı düşünemiyorumkiiiii :2:
bi ders 3 saat 2 ders alsan 6 saat benim izin almam lazım işte işyeriylede konuşmadım daha bakalım nasıl olcak
anamm sendemi eşek sıpası diye hitap ediyon
bende öyle diyom arkadaşlar kızıyo öle deme çocuğa diye kaydirigubbakcemile3
arar yaa sinirlenme
çok alıngan oluyorlar valla hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz işte
acemi birliğinde ve ilk zamanlar oluyor öyle canım arama sorunu üzülme
bende kafayı yiyecek gibi oluyordum aramayınca ama alışıyorsun
en azından zamanla neden arayamamış olabileceği ihtimalleri biliyorsun
şu acemilik bitse de usta birliğinde rahat etse ne güzel olur yaa ozaman arar istediği zaman offffff özledim toparlandım ama çok özledimmmmmm :gitme:
toparlanmana sevindim :1hug:
özlemede katlancaz mecbur canım olumunekankayizsmile
bi ders 3 saat 2 ders alsan 6 saat benim izin almam lazım işte işyeriylede konuşmadım daha bakalım nasıl olcak
Eren'in Özlem'i ehehe :))) evet ahh şu özlem ahh ahhhhh hemen bitse günler ya ömürden gidiyo farkında değiliz :))))) ama yine de gitsin bitsin günler istiyoruuuzzz kaydirigubbakcemile3
ya kızlar benimki istanbulda
sık sık beni ve ailesini gördüğü halde
bu kadar değişip bunaldıysa
sizinkilerin vay haline
üstüne gitmeyin
mantıklı düşünmesini ilgili alakalı sevgidolu bilmem ne olmasını beklemeyin
anlayış beklemeyin
yoksa çok kırılıyorsunuz işte
bu saydıklarımın hepsini özellikle anlayışı onlar bekliyor hemde karşılığını vermeden
hemen hırçınlaşıp cevap vermeyin
derin nefes alıp sessiz kalın
doğru söylüyorsun Allahtan ben alışığım bu davranışa hep alttan almışımdır onu o da bıktı ama alttan almamdan hep sen taşıyorsun yükü falan diyor artık o taşıyor o da çok hassas beni kırmamak için çok uğraşıyor şuanda bile öyle askerdeyken bile . ama ben hep ona hissettiriyorum . mesela en büyük kızgınlıkları dışarı çıkmamız falan ama ben ona hep çıkasım yok sensiz çıkmak istemiyorum hep evdeeyim askım evi ara falan diyorum o da alttan alttan çık gez askım yaa falan diyor ama diyor ki çık diyorum ama evde kal iyi iyi falan diyorya kızlar benimki istanbulda
sık sık beni ve ailesini gördüğü halde
bu kadar değişip bunaldıysa
sizinkilerin vay haline
üstüne gitmeyin
mantıklı düşünmesini ilgili alakalı sevgidolu bilmem ne olmasını beklemeyin
anlayış beklemeyin
yoksa çok kırılıyorsunuz işte
bu saydıklarımın hepsini özellikle anlayışı onlar bekliyor hemde karşılığını vermeden
hemen hırçınlaşıp cevap vermeyin
derin nefes alıp sessiz kalın
asker yolu beklemek işte böle bişey boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?