Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben napıyım susum benimkinin adı 8 harfli kaydirigubbakcemile3
bi ara aşkım göğsünün üstüne Ö harfi yaptırcakmış abdest geçirmez diye vazgeçmiş hint kınasıyla yaptırsın gelince kaydirigubbakcemile3

dövme de abdest kabul oluyor canım. yani aynı mantıkla baktığında suyun geçmediği yerden havanında geçmemesi gerekiyor eğer öyle olsaydı çürürdü beden ve dövme derinin altına yapılıyor üstüne değil abdest ise derinin üstüyle alakalı ben de yaptıracaktım ama Allah'ın verdiği vucudu bozmak günah yani estetik yaptırmak vs. dövme de buna giriyor vucuduna kalıcı birşey yaptırıyorsun ondan yaptırmadım yoksa çok istiyodum dövme yaptırmayı bileğime ayetlerde günah olduğu açıkca belirtilmiş ama abdest konusunda bir zararı yok bu kesin bişey sadece vucudunu bozduğun için günah :)))

bizde hint kınası yaptırırız canım o zaman kaydirigubbakcemile3

8 harfliiii offffkaydirigubbakcemile3
aşkın için herşey beedelllldelikafadulden

şu askerlik bi bitsede rahatlasak inanın şu dönemlerde çok zor günler geçiriyorum
off ya iyice skılıyorum valla

of canım simdi onlar herseye alınırlar emir altındalarya özgürlükleri de kısıtlı ondan takmaman ne derse evet askım özür dilerim falan demen lazım sonra askerlik bitsin gelsin Alllaaaah senmisin öyle yapan acısını çıkarırsın şimdi herşeye evet askım haklısın bitanem sen yeterki düşünme üzülme falan de çünkü onlar mantıklı düşünemiyor şuan (( kırılmamız normal tabiki ama bir de böyle düşünmek lazım mafoldumben

oyle istiyorum iştee çok hoş duruyo abooww çokmu acıyomuşş ismi zaten 4 harrfliii dayanırızz napalımm...
benımkide 3kaydirigubbakcemile3
ooh iyi yırttınız
biz yaptırırsak oun ve benim toplayınca 10 harf bide şekilli olursa vay halimize akannehir

:1closedeyes: bende öyle biliyorum

şu askerlik bi bitsede rahatlasak inanın şu dönemlerde çok zor günler geçiriyorum
off ya iyice skılıyorum valla
yapma burcuum :çok üzgünüm:

bi ders 3 saat 2 ders alsan 6 saat benim izin almam lazım işte işyeriylede konuşmadım daha bakalım nasıl olcak

ah beniimmm eşek sıpası bi arasaa ben göstertcem gününü onaaaklava:

saaat 5mi 6mı neydi özgem aradı napıyosun dedii kızlarla dışardayım dedimm..
sinirlendi ben senı rahatsız etmım dedi ve kapattııı bugunu beklıyorumm bakalımm
hesaplaşma var

anamm sendemi eşek sıpası diye hitap ediyon
bende öyle diyom arkadaşlar kızıyo öle deme çocuğa diye kaydirigubbakcemile3
arar yaa sinirlenme
çok alıngan oluyorlar valla hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz işte

inşallah öyledir knt bitmiştir çok özledim napim mafoldumben zaten diyodu param var alcak kntr yok diye acaba bittimi ki mafoldumben oooof özledim mantıklı düşünemiyorumkiiiii :2:

acemi birliğinde ve ilk zamanlar oluyor öyle canım arama sorunu üzülme
bende kafayı yiyecek gibi oluyordum aramayınca ama alışıyorsun
en azından zamanla neden arayamamış olabileceği ihtimalleri biliyorsun

inşallah öyledir çok evhamlıyımdır ben ondan işte :kedi:

toparlanmana sevindim :1hug:
özlemede katlancaz mecbur canım olumunekankayizsmile

Eren'in Özlem'i ehehe :))) evet ahh şu özlem ahh ahhhhh hemen bitse günler ya ömürden gidiyo farkında değiliz :))))) ama yine de gitsin bitsin günler istiyoruuuzzz kaydirigubbakcemile3

ya kızlar benimki istanbulda
sık sık beni ve ailesini gördüğü halde
bu kadar değişip bunaldıysa
sizinkilerin vay haline
üstüne gitmeyin
mantıklı düşünmesini ilgili alakalı sevgidolu bilmem ne olmasını beklemeyin
anlayış beklemeyin
yoksa çok kırılıyorsunuz işte
bu saydıklarımın hepsini özellikle anlayışı onlar bekliyor hemde karşılığını vermeden
hemen hırçınlaşıp cevap vermeyin
derin nefes alıp sessiz kalın

Ne kadar şanslısın sen ya ,
Gercekten o bile dediğin gibiyse ben askimi düşünemiyorum bile şırnakta ne haldedir ...

dediğim gibi cok fazla şanslisiniz. Keske bizde öyle olsaydik.

doğru söylüyorsun Allahtan ben alışığım bu davranışa hep alttan almışımdır onu o da bıktı ama alttan almamdan hep sen taşıyorsun yükü falan diyor artık o taşıyor o da çok hassas beni kırmamak için çok uğraşıyor şuanda bile öyle askerdeyken bile . ama ben hep ona hissettiriyorum . mesela en büyük kızgınlıkları dışarı çıkmamız falan ama ben ona hep çıkasım yok sensiz çıkmak istemiyorum hep evdeeyim askım evi ara falan diyorum o da alttan alttan çık gez askım yaa falan diyor ama diyor ki çık diyorum ama evde kal iyi iyi falan diyor bunu hissettirin onlara 1 yılcık sıkın dişinizi sonra tutabilene ask olsun ben zaten onsuz bişey yapan biri değilim o yokken ben de yokummmm bu sayede aşıyoruz bunlarııı boshayallersmile
asker yolu beklemek işte böle bişey boshayallersmile

evet doğru söylüyorsun aaah ah boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…