- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #61.101
inşallah öyledir çok evhamlıyımdır ben ondan işte :kedi:
bir ders iki saat yavrum şakkıdı
Ne kadar şanslısın sen ya ,
Gercekten o bile dediğin gibiyse ben askimi düşünemiyorum bile şırnakta ne haldedir ...
dediğim gibi cok fazla şanslisiniz. Keske bizde öyle olsaydik.
doğru söylüyorsun Allahtan ben alışığım bu davranışa hep alttan almışımdır onu o da bıktı ama alttan almamdan hep sen taşıyorsun yükü falan diyor artık o taşıyor o da çok hassas beni kırmamak için çok uğraşıyor şuanda bile öyle askerdeyken bile . ama ben hep ona hissettiriyorum . mesela en büyük kızgınlıkları dışarı çıkmamız falan ama ben ona hep çıkasım yok sensiz çıkmak istemiyorum hep evdeeyim askım evi ara falan diyorum o da alttan alttan çık gez askım yaa falan diyor ama diyor ki çık diyorum ama evde kal iyi iyi falan diyorbunu hissettirin onlara 1 yılcık sıkın dişinizi sonra tutabilene ask olsun ben zaten onsuz bişey yapan biri değilim o yokken ben de yokummmm bu sayede aşıyoruz bunlarııı boshayallersmile
evet doğru söylüyorsun aaah ah boshayallersmile
bir bakıma şanslıyız evet ama bunun getirdiği sorunlarda oluyor yani
hani her şer gözükende bir hayır her hayır gözükende bir şer vardır derler ya
tabiki hepimizin askerinin yeri hayırlı olsun sağsalim yapıp gelsinler önemli olan o
ama burada olduğu için benim özellikle ailesini her sorununu büyütüyor çok kafasına takıyor
hiç bir sorunu ondan gizleyemiyoruz bu da benide onuda üzüyor
batının askeri vatana hizmet etmiyor komutana hizmet ediyor uşakçılık yapıyor diyor
haberleri izledim 11 şehidi gördüm o gün yemek yiyemedim burdakilerde 2 saat nöbet
yazılınca ağlıyor dedi ciğerime oturdu zaten öyle işte
bende onsuz birşey yapmam arkadaşlarımla tanıştırmak istedim
askere gitmeden önce o da istiyordu tanışmak
özellikle erkek arkadaşlarımla
askere gitti bi tuhaf oldu benden başka kimseyi görmek istemiyor
bırak benim arkadaşlarımla tanışmayı kendi arkadaşlarıyla bile görüşmek istemiyor
kimseylede görüşmüyor zaten
bi tuhaf oldu ama idare ediyoruz birbirimizi napalım
beraber hayat paylaşıyoruz bile bunun için evlenmeye gerek yokki illa yine birbirimizin
acısını tatlısını sıkıntısını beraber aşıyoruz bence
ya ben çok bunalıyorum avazım çıktığınca bağırmak ağlamak istiyorum şu anda
bugü ben çok kötü oldum ya dengesizim birazcık
bağıralım tatlikis ağlayalım beraber bende çok bunaldım yaaaa öffffdelikafadulden
anam ben hep alttan alan veya o ikimizde patladık helekii ben çok üstüne gittim bu 2 li rakamlar benim dengemi bozdu yaw teli açarken bile bir tuhaftım
Sıkıldım aloooooooooo boshayallersmile
aynenSıkıldım aloooooooooo boshayallersmile
Bendeeeee , Eve gitmek istiyorum artııııkkk :bbo:
Bendeeeee , Eve gitmek istiyorum artııııkkk :bbo:
bir bakıma şanslıyız evet ama bunun getirdiği sorunlarda oluyor yani
hani her şer gözükende bir hayır her hayır gözükende bir şer vardır derler ya
tabiki hepimizin askerinin yeri hayırlı olsun sağsalim yapıp gelsinler önemli olan o
ama burada olduğu için benim özellikle ailesini her sorununu büyütüyor çok kafasına takıyor
hiç bir sorunu ondan gizleyemiyoruz bu da benide onuda üzüyor
batının askeri vatana hizmet etmiyor komutana hizmet ediyor uşakçılık yapıyor diyor
haberleri izledim 11 şehidi gördüm o gün yemek yiyemedim burdakilerde 2 saat nöbet
yazılınca ağlıyor dedi ciğerime oturdu zaten öyle işte
nööff bitmedi bugün boshayallersmile
akşam kavak yelleri vaaaar yeni sezoooonn kaydirigubbakcemile2
oh be yazın ne izlicez diyoduk bu başladı çok şükür :teytey:
tam olarak ne oldu ki bilmiyorum bilmiyorumkismile canım sen yine de alttan al neşeli ol ona seni çoook seviyorum falan de hemen bitse de gelsen askım cok özledim falan de hep seni düşünüyorum falan de ne biliyim onun hoşlanacağı şeyleri söyle boshayallersmile olumsuzlukları unutmaya çalış sadece onun mutluluğu için çabala çok az kaldı zaten yaa ne güzel iştee canımmm olumunekankayizsmile
aaaa Evet yaa ,
bu aksam basliyodu yeni sezon , ama efe geri dönüyormus galiba .. Nette öyle haberler cikmiş ..
İstemiyorum ben onu ya . Güveni seviyorum ben..
Bakalım nolucak bugn.
Yaaa orjinal adam o dönsün güvenden daha çok yakışıyor
ayrıca kesin dönüyormuş hürriyette haberi vardı
Ama yaz sezonunda heba etmek istememişler
eylül e saklıyorlar dağhanı :lepi:
selam kızlar a.s
selam kızlar a.s
merhaba canım
olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?