Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

slm kızlar?nasılsınız?yoktum ne zamandır,bu arada şafağı biraz azaltmışız..
saymayınca daha çabuk geçiyormuş..ŞAFAK=317kaydirigubbakcemile2

selam kardelencim iyiyiz çok şükür sen nasılsın?opuyorumnanaktan saymaya devam işte. maşallah benim şafağımda çabuk geçiyo gibi geliyo son günlerde. içim ferahlamaya başladı artık tabi heyecanda var.:asigim:

selam canım senin şafağını kıskandığım kadr hiç bişeyi kıskanmamıştm hayatta :1ninca: Çok üzgünüm çoook

ayy deme öyle canım ya valla çok sabrettik bizde.:sinifsinif: darısı inşallah bi çabuktan sizlerinde başına olur.olumunekankayizsmile ve bide tek tip askerlik gelir en azından 12 ay yaparlar.:Saruboceq:

Öncelikle Hoşgeldin Cağla ..

Nereye düştüğü - son 1 haftada belli oluyor daha cok var yani sizin..
Zor bi süreç basliyor senin için, umarım yakin bir yerlere düşer... Burda beraber sayariz şafağini artik...

Ben bitirmek üzereyim nerdeyse...
Şafak 47 turkbayragi:lepi:

Arkadaşlar aranıza yenı katılıyorum.sözlüm gelecek ay askere gidiyor,çok üzüluyorum acaba ne zman belli olur hangı şehire düştüğü..

hoşgeldin çağla aramıza a.s. bizimde 10 gün kala falan belli olmuştu en geç 1 hafta kala belli oluyo zaten. inşallah iyi yere düşer sözlünde.turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…