Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

boshayallersmile
boshayallersmile

vuralım yavrum şişelerin dibine de vuralım gel :içelim:
bak o süper olur :içelim: :içelim: :içelim:

afiyet olsuncokacimcoook

aman canım napim şafak sıkıştırması mı derler ilmiorum daha şafak:98 ama geçmio zaman resmen durdu ebuşum ya

aman duygum napim ouyun oynuorum sen napıosun

esram naptın ya off off yzılır mı o şarkı sözleri buraya şimdisenağlama

h.g babyke,özge

bende çok özledim ya dayanılmaz bu hasret bitsin artık bu çile dönsünler artık yanımıza
uzaktan tartışsak bile insanın içi acıyor ya
ahh ahh geçen sene bu zamanlarda hep mesajlaşıyor olurduk özledim mesajlaşmayı sabahlara kadar gülmeyi özledim be kaan'msenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
ozgecim word deki gibi çizgiler varya u harfinin yanındaki değilde ortda durana tıklıosun yazın rtalanır tatlım​

cok içim sıkılıyo bugun
bu şarkiyi basa sardirip sardirip dinledim..
Cok özledim burcum ya bazen öyle ağir basiyo ki
sanki kalbime bi yük oturuyo
cok canımı acitiyo onsuzluk...

ÖZGEM hoşgeldin canım

içini ferah tut ağlamak çözüm değilki tatlım ama bende ağlıyorum şu anda tutamıyor insan kendini işte
kimi zaman bendede öyle oluyor aynı şu anki durumum gibi bende sıkıntıdan patlıyorum esram

hep bu zamanlarda sabahlara kadar mesajlaşırdık gülerdik konuşurduk çok özledim esram çok bu hasret özlem dayanılmaz oldu bunaldım valla ya

hoşbulduk canımm nasılsın bu gün a.s.

ozgecim word deki gibi çizgiler varya u harfinin yanındaki değilde ortda durana tıklıosun yazın rtalanır tatlım​

aa gördüm canım ama alıntı yap deyince çıkıyo o normalde çıkmıyo görmemişim o yüzden kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk esracmm nasılsın? opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…