Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canımm benm yha kıyamam sanaa olumunekankayizsmile bnm eşiminde çok problemleri oldu hatta şimdi hava değişimi allıcakk sanırsam..sıkma canını suusuum :teselli:

üzgün konusuyo melisam elımden bısey gelmıyo ya cok uzuluyorum bende ama bıtıcek bu gunlerturkbayragi
bızımde bı hava degıısımı verseler ne kadarr mikeeemmell olurrkaydirigubbakcemile3

duyguuuu 89/2 topiğinede uğra aradaaaaolumunekankayizsmile

yaw 89/2 topiğini kim açtı hangi ara açtı ne zaman açtı açıldıda benim neden haberim yok teskereci devreyim ben ulen en büyük 89/2 devreyim heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttdelikafaduldensırnaşık şeyalkisalkisalkisklava:turkbayragi

üzgün konusuyo melisam elımden bısey gelmıyo ya cok uzuluyorum bende ama bıtıcek bu gunlerturkbayragi
bızımde bı hava degıısımı verseler ne kadarr mikeeemmell olurrkaydirigubbakcemile3

biliyorum canım çok iyi anlıyorum seni :teselli: bende ilk duyduğum zamn deli gibi olduum sürekli ağlıyordum çok şükür geçti artık rahatım diyo telefon bekliyorum bnde hava değişimi içinn...göndersinler artıkk bize askerlerimizi yhaaaa mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…