Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inşallah çıkar tatlım olumunekankayizsmile ayyh inşallah benimkide hep böyle girer yaa ne güzel bişeymişş
valla ben askımı görüom cok ii oluo yoksa cok zor oluo ya

duyguuuu 89/2 topiğinede uğra aradaaaaolumunekankayizsmile

hemm bak orayada urtuodum ben ama artık nete az girdim icin direk buraya atlıom tmm urarım dadlum benm

gözün aydın melayım hoşgeldin.şafğınızın son günlerinde hep böyle mutlu ol inş.

ayy çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanAllahım bozmasın çok çok iyiyim yaa Allah hepimize iyilik mutluluk versin inşallah. :Saruboceq:

yalnız kızlar geçde olsa bişey farkettim bizim ne kadar moralimiz iyiyse şafakda o kadar hızlı geçiyo sakın bunalım takılmayın nolur
olumunekankayizsmile

Seni özlemek
Bir yara vücudumda
Öpünce sen gececekmis gibi...

bugün cok bir baska özledim. bugün gecmedi bugün. offffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffff

mafoldumben

bu topikte asık suret görmicem dedim emeee sen bunu duymamısın sanırım kız nie üzülüosun gecmedi die anaaaaa dua et askerin cok cok cok yeni değil en fazla askerline acemilini azda olsa gecirmistir yeni gidenleri düsün onlar napsın üzülme bakammmm aaaa bak tepü yicen hee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanklava:

haklisin da neredeyse 100 gün oldu, bitmez bir acemilik... azcik görseydim. :çok üzgünüm:

kız ne kalmıs 3 ayı bitrmenize cogu gitmis azı kalmıs zaten izne gelicek acamilikten sonra sıkma canını böle kendini ypratırsın daha cok

evet haklisin canim tesekkür ederim ama iste bazen dayanilamayacakmis gibi oluyor. kismetse 28 gün sonra kavusuyoruz, o yüzden de günler daha bir gecmez oldu iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…