Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nerden nereye

üzülme dugum ama yaaa geç olsun güç olmasın vardır herşeyde bi hayır:teselli:

saol melim senden bisey rica etsem su her yazdımızda allta cıkan teskere sayaclarından bana bi tane yaparmısın ya benimkine bisey olmus ben daha önceden yapmak icin dememistim ama yapamamıstım zahmet olmazsa sen yaparmısın

Hoşgeldin burcucuum...

Şafakk 44
Allahim sağ sağlim gelsin aşkııımm :gitme:

hoşbulduk esracım ilk gören sen oldun nasılsın bakalım

h.b duygum iyi sen nasılsın
şimdi okudumda bırak kendi haline duygum o borçlarından dolayı sıkıntı içinde şu anda sen elinden geldiğince yardım ediyosun ya bu vedata koyuyordur tatlım üstüne düşme fazla

ya üstüne düsmesem bu seferde ondan uzaklastımı sancak offffff küp sekerim cok bunaldımm anlamıo beni hemde hic arkadaslarımdan uzaklastım simdi evdeyim bi tane bile arkadasım yok herkezden uzagım tek sizler varsınız derdimi anlatcam
Mesaj gönderdim canım bi bakıveropuyorumnanaktan

baktım tatlım benim saol ellerine saglık

duygucumm bak hem asker psikolojisi bide borçları var diyosun oda orda çok bunalmış belli senin ona yardımcı olman lazım. şu ceza işide onun epey bi canını sıkmıştır zaten. bide sen üstüne gitme onun güzelim tamam mı? alttan almaya çalış.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…