Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

..........

Son düzenleme:
senden sıkılmaz duygu sana öyle geliyo çünkü oda iyi değilmiş. bu durumda kendi hislerini unutuyolar malesef. az daha sık dişini işte gelince herşey düzelicek sende biliyosun canım.

ohoooooo siz plakalara gelin görcem ben siziii günler yıl olcak bizimde 45 ama gecmio

şırnak'ta benim nişanlım.. son yaşanan terör olayları yüzünden her büten günün ardından dualarla yastığa başımı koyup her sabah "bugün ne oldu acaba" diye açıyorum gözlerimi

bitsin bir an önce de kurtulalım yaa

haklısın seni cok ii anlıorumm askerimin yaptı yerden sehit haberlerini duyunca basımdan asaya kaynar sular dökülmüstü acaba biseymi oldu ne oldu die cok agır yük bizimkisi hicbiseyi bilmeden beklemek sabretmek cok agır hemde ama bunada sükür bak 200 lerdesin daha yeni askere göndermis arkadaslarımız var yeni gidicekler var hatta olsun sabır etmekten ve dua etmekten baska bisey kalmıo bize sen askerinin morelini düzgün tut bide aklı sende orda kalmasın turkbayragiturkbayragi

Merhaba hayraniiim, şafağımız nerdeyse aynı bizim de bugün 232.. allah kavuştursun tez zamanda.. 400ler, 300ler daha çabuk bitti 200ler bitemedi gibi geliyo bana, sana da öyle oldu mu yaa ?:çok üzgünüm:

slm güzelim eve şafağımız aynıymış amin inş herkesi tez zamanda kavuştursun rabbim zemuszemus ne yalan sölim 400 ler hemen bitti 300 ler de ehh işte ama 200 ler bitmiyo
vallahi 100 leri düşünemiyom bile hiç geçmez boshayallersmile

Elimden geldiği kadar destek oluyorum, hatta bazen kendi özverime şaşırıyorum, ben nasıl bu kdar tepkisiz, sakin oldum diye.. ama dediğin gibi haberlere izlerken, gazetelere bakarken kaynar sular, buzlu sular sırayla boşalıyo.. allah korusun bütün askerleri, hepsi hayılıısyla gelsin sevdiklerine kavuşsunlar inşallah..:Saruboceq:

senin askerin nerdeydi? beraber sayalım belki daha çabuk biter :)

♥ ♥83 CANCU ♥ ♥

♥ ♥95 TATLİKİS ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥103 PNRUTHN ♥ ♥

♥ ♥108 MY_EVERYTHING ♥ ♥

♥ ♥115 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥ 118 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 118 ESİNOZKAN ♥ ♥

♥ ♥118 SAMETSEVGİ ♥ ♥

♥ ♥131 PAPATYAA88 ♥ ♥

♥ ♥131 ESMERİMM ♥ ♥

♥ ♥131 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥137 NURDAN88 ♥♥

♥ ♥161 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥219 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥223 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥226 HEJAR12 ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…