- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.061
duygucumm bak hem asker psikolojisi bide borçları var diyosun oda orda çok bunalmış belli senin ona yardımcı olman lazım. şu ceza işide onun epey bi canını sıkmıştır zaten. bide sen üstüne gitme onun güzelim tamam mı? alttan almaya çalış.:teselli:
senden sıkılmaz duygu sana öyle geliyo çünkü oda iyi değilmiş. bu durumda kendi hislerini unutuyolar malesef. az daha sık dişini işte gelince herşey düzelicek sende biliyosun canım.
günaydın şafak güzelleri nasılsınız
şafak 233
Merhaba hayraniiim, şafağımız nerdeyse aynı bizim de bugün 232.. allah kavuştursun tez zamanda.. 400ler, 300ler daha çabuk bitti 200ler bitemedi gibi geliyo bana, sana da öyle oldu mu yaa ?:çok üzgünüm:
umarım öle olur saol tatlım benim icimi rahatlattın azda oolsa
ohoooooo siz plakalara gelin görcem ben siziii günler yıl olcak bizimde 45 ama gecmio
ne demek duygucum. ama için rahat olsun gerçekler bunlar bak. hiç sıkma canını.opuyorumnanaktan ben şimdi kaçtım gelicem yine
şırnak'ta benim nişanlım.. son yaşanan terör olayları yüzünden her büten günün ardından dualarla yastığa başımı koyup her sabah "bugün ne oldu acaba" diye açıyorum gözlerimi
bitsin bir an önce de kurtulalım yaa
Merhaba hayraniiim, şafağımız nerdeyse aynı bizim de bugün 232.. allah kavuştursun tez zamanda.. 400ler, 300ler daha çabuk bitti 200ler bitemedi gibi geliyo bana, sana da öyle oldu mu yaa ?:çok üzgünüm:
kizlar benim askeriim de dün gitti , kactan safak düscem bugünden itibaren turkbayragi
silüs tarihinden itibaren başlıcaksın tatlım
haklısın seni cok ii anlıorumm askerimin yaptı yerden sehit haberlerini duyunca basımdan asaya kaynar sular dökülmüstü acaba biseymi oldu ne oldu die cok agır yük bizimkisi hicbiseyi bilmeden beklemek sabretmek cok agır hemde ama bunada sükür bak 200 lerdesin daha yeni askere göndermis arkadaslarımız var yeni gidicekler var hatta olsun sabır etmekten ve dua etmekten baska bisey kalmıo bize sen askerinin morelini düzgün tut bide aklı sende orda kalmasın turkbayragiturkbayragi
slm güzelim eve şafağımız aynıymış amin inş herkesi tez zamanda kavuştursun rabbim zemuszemus ne yalan sölim 400 ler hemen bitti 300 ler de ehh işte ama 200 ler bitmiyo
vallahi 100 leri düşünemiyom bile hiç geçmez boshayallersmile
Babykem bende yarıladımmm yaww benide ekle orayaa
Şafak: 233 sanırımmm =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?