- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.381
evet.. benim de nişanlım şubatta 10 gün dağıtım iznine gelmişti, uçuyodum o zaman.. en son da o zaman gördüm.. şırnakta asker, ne çarşı izni var ne interneti, telefonlaşabiliyouz sadece.. çok zor geçiyo ama geçiyo çok şükür :)
tadını çıkart sen de bu 10 günün, ne işin var burda hadi koş yanına hihoyyyt
nasılsın canım
ŞAFAĞIMM:255 :lepi: eşim tam bir araba hastası arabamızı satmıştık askere gidince istemiodu zaten onu şimdi dün bi araba beğenmiş onun alış işlemleri felan var onları yapmaya gitti bende dediim bi bakayım foruma :içelim: ayrılmıyorum zaten yanından oda öyle yapışık ikiz gibiyizz kaydirigubbakcemile3
bende enson şubatta gördüm :2: izne gelcekti temmuz 7 de izinler iptal oldu
nezaman izne gelceği bellide değil hayırlısı olsun hakkımızda zemuszemus
evet durumlar karışık izinler iptalmiş:1no2:
ama benim nişanlım başından beri dayanıcam izne gelmiycm, erken gelicem diyodu.. bakalım dayanabilirse öyle yapacak.. senink hiç öyle düşünmüyo mu?
bigün ben gelmicem diyo bigünde diyoki yok gelicem diyo CADIARZU kafası karışıık onunda hayırlısı olsun bakalım ben bişi demiyom canın nasıl isterse öle yap diyom zaten izinlerin nezaman olcağıda belli değil bakalım arık
ya evt genel bir dengesiz ruh halleri oluyomuş ben de öğrendim.. bi gün şura düğün yapalım, bunları şunları alalım diye hevesli heyecanlı, bi gün biz nasıl evlenicez nasıl yapıcaz herşeyi diyo.. bi gün bitiyo az kaldı ne çabuk geçti diyo, bi gün en son şubatta sivil insan gördüm diye ağlak bir sesle konuşuyo.. çok zor yaa onlara da..:sinifsinif:
hayırlısı olsun bakalım bu izinler konusunda yaa.. bazı yerlerde de zorla gönderiyolarmış, istemese de..
:sinifsinif:
hakkaımızda hayırlısı olsun cnm zemuszemus ama onlar için daha zor biz yine öyle böyle vakit geçiriyoz Allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin zemuszemus
Selam kızlar Şafak Doğan Güneşturkbayragi çok şükür darısı tüm şafak sayanların başına :teselli:
amin canım, evt onlara daha zor tabii.. biz bi onları özlüyoruz, bekliyoruz, yokluklarına alışmak tabiii ki çok zorluyor bizleri ama öyle böyle hayatımıza devam ediyoruz...
onlar hem bizi, hem ailelerini, hem arkadaşlarını herkesi özlüyorlar, hayatları tamamen değişti, etraflarından hayatlarından hiç görmedikleri çeşitte insanlar var,... ve daha bir sürü zorluk ..:1no2:
haklısın cnm evt çok zor çok ancak yaşayan bilir yaşamayan anlayamaz anlamasınıda beklemiyorum zaten hele aman bu da dertmi ne var 15 ay hemen geçer diyenlere sinir oluyorum kötükedihüso
Selam kızlar Şafak Doğan Güneşturkbayragi çok şükür darısı tüm şafak sayanların başına :teselli:
Allahım o günleri bizlerede göstersin inşallah :Saruboceq:
slmm kızlarrr gunaydınn :dance:
sabah sabah guzel bı haber aldım ama ne yapacagımı sasırdımm :1ninca:
kuzenım ıstanbulda oturuyo kzını bı kac haftalıgına buarya getırmıstı
neyse sabah aradı ben onumuzdekı hafta gelıp kızımı alıcam sende bızımle gel ıstanbula
ordanda nısanlının yanına zıyarete gıderız hep bır dedı
tabı dıbım dustu resmennnn :dance: annemde tamam dedı opuyorumnanaktan
ama ufak bı sorun var bilmiyorumkismile ben onlar varken nasıl askerımle hasret gıderıcem offff eyvahedigeldismile onlar hafta sonu carsı ıznınde gıderız dıyolarr
hadı oyle gıttık dıyelım sonra ertesı gun falan ben tekrar gıtsem dıyorum ama bu serferde kuzenımın kzını evde tek bırakamamm boshayallersmile offf ısın ıcınden cıkamadımmm
hemm cokkkkkkkkkkkkkk sevındımmm hem doyasınya gorusemyecegım ıcın uzgunummm boshayallersmile
olsuuun.. büyük şans bence bu.. bi sarılsan bi yüzünü görsen canlı canlı ne güzel olur, hasret giderilmez tabii tamamen ama hiç yoktan çok iyidir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?