Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ŞAFAĞIMM:255 :lepi: eşim tam bir araba hastası arabamızı satmıştık askere gidince istemiodu zaten onu şimdi dün bi araba beğenmiş onun alış işlemleri felan var onları yapmaya gitti bende dediim bi bakayım foruma :içelim: ayrılmıyorum zaten yanından oda öyle yapışık ikiz gibiyizz kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun o zaman arabanız :1hug:

bende enson şubatta gördüm :2: izne gelcekti temmuz 7 de izinler iptal oldu
nezaman izne gelceği bellide değil hayırlısı olsun hakkımızda zemuszemus

evet durumlar karışık izinler iptalmiş:1no2:
ama benim nişanlım başından beri dayanıcam izne gelmiycm, erken gelicem diyodu.. bakalım dayanabilirse öyle yapacak.. senink hiç öyle düşünmüyo mu?

evet durumlar karışık izinler iptalmiş:1no2:
ama benim nişanlım başından beri dayanıcam izne gelmiycm, erken gelicem diyodu.. bakalım dayanabilirse öyle yapacak.. senink hiç öyle düşünmüyo mu?

bigün ben gelmicem diyo bigünde diyoki yok gelicem diyo CADIARZU kafası karışıık onunda hayırlısı olsun bakalım ben bişi demiyom canın nasıl isterse öle yap diyom zaten izinlerin nezaman olcağıda belli değil bakalım arık

ya evt genel bir dengesiz ruh halleri oluyomuş ben de öğrendim.. bi gün şura düğün yapalım, bunları şunları alalım diye hevesli heyecanlı, bi gün biz nasıl evlenicez nasıl yapıcaz herşeyi diyo.. bi gün bitiyo az kaldı ne çabuk geçti diyo, bi gün en son şubatta sivil insan gördüm diye ağlak bir sesle konuşuyo.. çok zor yaa onlara da..:sinifsinif:

hayırlısı olsun bakalım bu izinler konusunda yaa.. bazı yerlerde de zorla gönderiyolarmış, istemese de..

:sinifsinif:
hakkaımızda hayırlısı olsun cnm zemuszemus ama onlar için daha zor biz yine öyle böyle vakit geçiriyoz Allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin zemuszemus

:sinifsinif:

hakkaımızda hayırlısı olsun cnm zemuszemus ama onlar için daha zor biz yine öyle böyle vakit geçiriyoz Allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin zemuszemus

amin canım, evt onlara daha zor tabii.. biz bi onları özlüyoruz, bekliyoruz, yokluklarına alışmak tabiii ki çok zorluyor bizleri ama öyle böyle hayatımıza devam ediyoruz...
onlar hem bizi, hem ailelerini, hem arkadaşlarını herkesi özlüyorlar, hayatları tamamen değişti, etraflarından hayatlarından hiç görmedikleri çeşitte insanlar var,... ve daha bir sürü zorluk ..:1no2:

haklısın cnm evt çok zor çok ancak yaşayan bilir yaşamayan anlayamaz anlamasınıda beklemiyorum zaten hele aman bu da dertmi ne var 15 ay hemen geçer diyenlere sinir oluyorum kötükedihüso

haklısın cnm evt çok zor çok ancak yaşayan bilir yaşamayan anlayamaz anlamasınıda beklemiyorum zaten hele aman bu da dertmi ne var 15 ay hemen geçer diyenlere sinir oluyorum kötükedihüso

ay evet yaa.. bi de 5 ay asker yolu bekleyen, askeri yakın yerlerde olan, nerdeyse her haftasonu görenler.. yaa bilirim çok zor, anlıyorum seni, ama sabret bitiyo geçiyo bak,... gibi cümleler kuranlar yok mu deliriyorum ve bir daha görüşmüyorum.. dost mu düşman mı anlamadım yaa insanlar ne tuhaflaşıyo bu dönem kötükedihüso

Kizlar ya birşey sorucam..

Askıma carsamba günü kargo gönderilecek .. Ben kendi yaptiğim birşeyi göndermek istiyorum .. Ufak renkli kağitlara notlar yazmak falan.
Ama Nasil birşey yapicağimi bilemiyorum tam olarak..
Var mı forumda öyle bir baslik..
Baktim ama göremedim de.
Umarm yardmcı olursunuz öptmmm olumunekankayizsmile

slmm kızlarrr gunaydınn :dance:
sabah sabah guzel bı haber aldım ama ne yapacagımı sasırdımm :1ninca:
kuzenım ıstanbulda oturuyo kzını bı kac haftalıgına buarya getırmıstı
neyse sabah aradı ben onumuzdekı hafta gelıp kızımı alıcam sende bızımle gel ıstanbula
ordanda nısanlının yanına zıyarete gıderız hep bır dedı
tabı dıbım dustu resmennnn :dance: annemde tamam dedı opuyorumnanaktan
ama ufak bı sorun var bilmiyorumkismile ben onlar varken nasıl askerımle hasret gıderıcem offff eyvahedigeldismile onlar hafta sonu carsı ıznınde gıderız dıyolarr
hadı oyle gıttık dıyelım sonra ertesı gun falan ben tekrar gıtsem dıyorum ama bu serferde kuzenımın kzını evde tek bırakamamm boshayallersmile offf ısın ıcınden cıkamadımmm
hemm cokkkkkkkkkkkkkk sevındımmm hem doyasınya gorusemyecegım ıcın uzgunummm boshayallersmile

olsuuun.. büyük şans bence bu.. bi sarılsan bi yüzünü görsen canlı canlı ne güzel olur, hasret giderilmez tabii tamamen ama hiç yoktan çok iyidir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…