Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sllm kızlar nasılsınıızzz?? ben çookk ama çook mutluyuum bitaneciik eşim askerim yanımda geleli 3 gün oluoo daha bir haftamızz var 10 günlük izne geldii dünyalarr benmm bu 10 güüün kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :lepi:

günaydııınnn :) gözünaydın, süpeeer :1hug::)

günayydıın canıımm olumunekankayizsmile hemde ne süperrr çook mutluyum çok güzel geçiyoor zaman hayatımın anlamı geri geldiii diyoruum :asigim: böyle izinlerrin olması gerçekten çok iiyii oluoo insan kendine geliyoo opuyorumnanaktan yoksa 15 ay geçmezzz

melisam gözün aydın darısı başımıza inşallah zemuszemus
şafağın kaç melisa

GÜNAYDIN KIZLAR

ŞAFAK:92turkbayragi

SON 2 GÜN 90 LARA VEDA ETMEYEdelikafadulden

ASKERİMİ ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİM

İYİ HAFTALAR HEPİNİZE ASKER GÜZELLERİ

süper dimmiiiii , çoğu bitti azı kaldı ha gayret :teytey:

süper ötesi bişey inşallah doğan güneşide görürüz
bazen zaman hiç geçmicek gibime geliyo bazende ne kaldı diyorum ama çok zor Allah herkese kolaylık versin
benden küçük herkese diyorum askerliğini yapmış birisini bulun diye çok zor çünkü mafoldumben

evet.. benim de nişanlım şubatta 10 gün dağıtım iznine gelmişti, uçuyodum o zaman.. en son da o zaman gördüm.. şırnakta asker, ne çarşı izni var ne interneti, telefonlaşabiliyouz sadece.. çok zor geçiyo ama geçiyo çok şükür :)

tadını çıkart sen de bu 10 günün, ne işin var burda hadi koş yanına hihoyyyt

bende enson şubatta gördüm :2: izne gelcekti temmuz 7 de izinler iptal oldu
nezaman izne gelceği bellide değil hayırlısı olsun hakkımızda zemuszemus

:1rolleyes:
evet aynen öyle.. gün geliyo, bitmiycek diyip ağlama krizleri yaşatıyo, gün geliyo, çoğu bitti azı kaldı, ne güzel geçiyo geçecek bitecek dedirtiyo..
aynen ben de sevgilisi olmayan bütün arkadaşlarıma inşallah askerliğini bitirmiş biri olur diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…