- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.361
aynen canim.. ben 2 agustos galiba 199 olucam allahin izniyleee..
Insallah hepimiz sag saglim kavusuruz hepimizzzzzz..
aynen canim.. ben 2 agustos galiba 199 olucam allahin izniyleee..
Insallah hepimiz sag saglim kavusuruz hepimizzzzzz..
sllm kızlar nasılsınıızzz?? ben çookk ama çook mutluyuum bitaneciik eşim askerim yanımda geleli 3 gün oluoo daha bir haftamızz var 10 günlük izne geldii dünyalarr benmm bu 10 güüün kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :lepi:
günaydııınnn :) gözünaydın, süpeeer :1hug::)
babyke benide eklermisin listeye şafak 230
yolun yarısı gitti geldik diğer yarısına :teytey:
günayydıın canıımm olumunekankayizsmile hemde ne süperrr çook mutluyum çok güzel geçiyoor zamanhayatımın anlamı geri geldiii diyoruum :asigim: böyle izinlerrin olması gerçekten çok iiyii oluoo insan kendine geliyoo opuyorumnanaktan yoksa 15 ay geçmezzz
süper dimmiiiii , çoğu bitti azı kaldı ha gayret :teytey:
günayydıın canıımm olumunekankayizsmile hemde ne süperrr çook mutluyum çok güzel geçiyoor zamanhayatımın anlamı geri geldiii diyoruum :asigim: böyle izinlerrin olması gerçekten çok iiyii oluoo insan kendine geliyoo opuyorumnanaktan yoksa 15 ay geçmezzz
günaydın tatkıkıs nasılsın
günaydın helkeseeee kaydirigubbakcemile2
bu hafta yoğun olucak benim için gelemeyebilirim sık sık aranıza beni özleyin anacııımm
evet.. benim de nişanlım şubatta 10 gün dağıtım iznine gelmişti, uçuyodum o zaman.. en son da o zaman gördüm.. şırnakta asker, ne çarşı izni var ne interneti, telefonlaşabiliyouz sadece.. çok zor geçiyo ama geçiyo çok şükür :)
tadını çıkart sen de bu 10 günün, ne işin var burda hadi koş yanına hihoyyyt
niye ama ya(
kız hamam takımın geldi mi senin
bu hafta yoğunum burcum periyodik bir işim var o yüzden bu hafta böyle ama yine gelirim
yok gelmedi yarın gelir canım
süper ötesi bişey inşallah doğan güneşide görürüz
bazen zaman hiç geçmicek gibime geliyo bazende ne kaldı diyorum ama çok zor Allah herkese kolaylık versin
benden küçük herkese diyorum askerliğini yapmış birisini bulun diye çok zor çünkü mafoldumben
günaydın kızlar nasılsınız?
şafak 413
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?