- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.781
burcum ya sana da yazık vallahi ya ama artık takma gözlerin filan da dolmasın canım ya bir değil iki değil buyani herkes askerlik yaıyor artık teselli etmekten bıktım hiçbişe sölemiyorum ya birazda beni anlasın bu ne ya?artık dayanıcak gücüm kalmadı ha gayret ha gayret diyorum yani olmuyorrr.duygum.
oyy anam o ne rüya be Hayır olsun canım benim
kızlar ya böyle bi odadayız tanımadıgım insanlar var büyü gibi bişey yapıyoruz. sonra ordaki bazı insanlar 3 harfliymiş. ben dua okuyorum hani filmlerde olur ya böyle yüksek sesle Kur'an sesleri duyulur filan öyle etkileyici şekilde okuyorum sanki ses benim değil.. onlarda korkuyolar acı çekiyolar ben Kur'an okudukça.. değişik bişeydi ya çok korktum bilmiyorumkismile diğerindede kendi odamda uyurken bi yel esiyo üstümden filan anne diye bağırıyorum yanıma gelmiyodu annem eyvahedigeldismile
bu ne yaaa okurken korktum canım hayırdır inşallah çok düşünmemeye çalış canım bu ara hep sıkıntılıyızya ondandır hele bi askerin gelsin birlikte vakit geçirin hasret giderin bak bişeyin kalmıcak inşallah kafamız dağılcak biraz canım benim üzülme
saol duygumm :sinifsinif:burcum ya sana da yazık vallahi ya ama artık takma gözlerin filan da dolmasın canım ya bir değil iki değil bu
ama bak kuran okumuşsun ne güzel işte çok düşünme bunu olur mu
sen unut o rüyayı :1hug:
kızlar ya böyle bi odadayız tanımadıgım insanlar var büyü gibi bişey yapıyoruz. sonra ordaki bazı insanlar 3 harfliymiş. ben dua okuyorum hani filmlerde olur ya böyle yüksek sesle Kur'an sesleri duyulur filan öyle etkileyici şekilde okuyorum sanki ses benim değil.. onlarda korkuyolar acı çekiyolar ben Kur'an okudukça.. değişik bişeydi ya çok korktum bilmiyorumkismile diğerindede kendi odamda uyurken bi yel esiyo üstümden filan anne diye bağırıyorum yanıma gelmiyodu annem eyvahedigeldismile
evet fark var senin mesleğin kendince zorayy canım takmıyım diyorum yapamıyorumki senin mesleğinle benimm mesleğim arasında fark var diyo bende geçici ne kaldı şurda diyorum ya tabi diyor kimi zaman çekilmiyor ya
hep biz alttan alıyoruz kaprislerini biz çekiyoruz
anlayışlı davranan hep biz oluyoruz
bi yerden sonra sıkılıyorsun
birazda ondan anlayış bekleyirsun buda gayet normal
ama gelde bunu asker beylere anlat
tabiki katılabilirsinna.s. hoşgeldinslm kizlar bende sizlere katilabilir miyim?
bende askerimin yolunu gözlüyorum safagimiz allaha sükür atarsa 38 :lepi:
bende korktum canım ya bilmiyorumkismile zaten sürekli rüyamda aşkımı görüyorum canım ya izne geliyo bi aksilik çıkıyo buluşamıyoruz bişeyler oluyo filan. bi keresnde aşkımın öldüğünü (Allahım korusun) görmüştüm hıçkırarak uyanmıştım bu ara rüyalarım hep böyle her gün :sinifsinif:
saol duygumm :sinifsinif:
yani canım kesinlikle yıook canım canları,morelleri bozuk olan onlar biz burda olduğumuz için hiç morelimiz canımız sıkılmazlmaz:
burcum ya sana da yazık vallahi ya ama artık takma gözlerin filan da dolmasın canım ya bir değil iki değil bu
ama bak kuran okumuşsun ne güzel işte çok düşünme bunu olur mu
tabiki katılabilirsinna.s. hoşgeldin
şafağında süper hani zemuszemus
sen at aklından kötü şeyleri
akşam yatarkende hareketli müzik dinle yada kitap okuyum yat
yani kafan boş olsun uyurken
bu kötü rüyalarıda unut canım :teselli:
allah korusun canım ya aklına kötü şeyler getirme içini ferah tut sen dediğim gibi bi gelseler ahh bi sarılsak:asigim: mehtap 24 turkbayragi
bende korktum canım ya bilmiyorumkismile zaten sürekli rüyamda aşkımı görüyorum canım ya izne geliyo bi aksilik çıkıyo buluşamıyoruz bişeyler oluyo filan. bi keresnde aşkımın öldüğünü (Allahım korusun) görmüştüm hıçkırarak uyanmıştım bu ara rüyalarım hep böyle her gün :sinifsinif:
saol duygumm :sinifsinif:
sonunda resti çekicem olcak o yani biticek sonunda bu ne ya
özge cim aklına getirme bol bol dualar et
allah korusun canım ya aklına kötü şeyler getirme içini ferah tut sen dediğim gibi bi gelseler ahh bi sarılsak:asigim: mehtap 24 turkbayragi
sende hemen sert gidiyosun burcum yahu
aldırma diyoruz tamam de geç evet öyle sen haklısın de geç durma üstünde
rest çek demiyoruz sana :)
çok sıkıldım yaaasempatiksalakcinni
sonunda resti çekicem olcak o yani biticek sonunda bu ne ya
özge cim aklına getirme bol bol dualar et
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmileçok teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktan
sende hemen sert gidiyosun burcum yahu
aldırma diyoruz tamam de geç evet öyle sen haklısın de geç durma üstünde
rest çek demiyoruz sana :)
ama napim duygum benide anlasın dün eski arkadaşım çıktı yolumu kesti canım onada sıkkın zaten tehditt edip duruyo buda böle yapıor bana işte dioki yaramazlık olsada sen sölemezsin ki söliyipde canını mı sıkım yani bunu mu istiyor anlamıyorumki
anam fotoğrafa bak boshayallersmile
yavrum benim beeee şakkıdı
bende koyiim miiii
ama olmaz üzülürüm
aynen canım ya kokusu burnumda tütüyo:kedi: sıkma kendini o kadar tatlım içine atma istediğin zaman konuşalım rahatlarız:teselli:bi kere sarılsam içim rahatlıcak canım ya çok fena durumdayım rüyalarım bile bozuldu düşünmekten :sinifsinif:
çok sıkıldım yaaasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?