- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.761
Siyahincimmmm yardımın lazım :1ninca:
sıkıldım burdaki ifadelerden yeni şeyler ekliyorum kendim kendime
:teytey:
ay sendeki de ne şans be kızım ya ögh
noldu ne diyiiii seninki yine
hadi oynayalım
ver elini ortak :dance:
Allah korusun beklesin onları Allah'a emanetler askerlerimiz. içimizi ferah tutalım canım
nbr nasılsın felan sesi kötü geliyodu bende morelin mi bozuk dedim ee yani neden dedim oda ee burdayım felan dedi sende bir yaramazlık var mı yok dedim
saçmı çıktı:1shok: hay o döneri yapanın ben:mymeka: :mymeka:
askerinin aramasına niye bozuldu canım:sm_confused:
:teytey: :dance: :dance: :teytey:
tatlımm kusura bakma aşkımla konuşuyodum ilk defa bu kadar uzun konuştuk:asigim: hayırdır canım elimden bişey gelirse yardım edeyim??
canım face'e geleblrmsn ordan daha rahat konuşuruz
nbr nasılsın felan sesi kötü geliyodu bende morelin mi bozuk dedim ee yani neden dedim oda ee burdayım felan dedi sende bir yaramazlık var mı yok dedim ohh tabi rahattsın masa başında oturduğun yerden fotokopi çekiyosun telefonlara bakıyosun dedi yok be canım çıkıyor hiç işleri bitmiyor dedim hep ayaktayım dedim he tabi öledir dedi sinir etti beni ya sen çalışmaya başla görücem seni dedim bende dışarı çıktıydım sesin pek gelmio dedi bende içri girdim şimdi nasıl dedim oda iyi dedi nese ben kapatıyorum dedi kapattı nasıl sinir oldum ya benden ii mi bilceksin hergün burda olanları ben biliorum ya nerdeyse gözerim doluyor yani yaşadığım stresi bir ben bilirim yani
hamile olur yok bu ağır bnu dolaba kaldır şunu şuraya koy sinir oluorum iyice buda böle söleynce iice gıcık oldum ya duygum
yazdım canım aşağıya
ayy ne bilim öle düşünüyorum
kızlar yaa gece öyle korkunç rüyalar gördümki bi ara salona gittim orda uyudum sabah 6 buçukta geri odama geldim ama hep korkunç şeyler gördüm ya :1no2: :1ninca:
kızlar yaa gece öyle korkunç rüyalar gördümki bi ara salona gittim orda uyudum sabah 6 buçukta geri odama geldim ama hep korkunç şeyler gördüm ya :1no2: :1ninca:
ay seninkininn canı sıkılıyor herhaled ya
ne bekliyordu ki herkesin askerliği zor geçiyor. Her işin de kendine göre bir zorluğu var neden bu kadar yükleniyor sana anlamıyorum. Beklediğimiz yetmiyormuş gibi bir de kapris üstüne kapris çekiyoruz hayret yani.
Tepesi atmış belli istemediği bir şey yapmıştır siniri senden almıştır
alışmış olman lazım bunlara burcum ya he he de geç takma bu kadar burcucum.
hayra yor aklına kötü şeyler getirme canım benim hayır olsun
Allah hayra çıkarsın canım
bazen bende görüyorum berbat rüyalar eyvahedigeldismile
sabaha kadar uyuyamıyorum eyvahedigeldismile
ayy canım takmıyım diyorum yapamıyorumki senin mesleğinle benimm mesleğim arasında fark var diyo bende geçici ne kaldı şurda diyorum ya tabi diyor kimi zaman çekilmiyor yaaman be her işin kendine göre zorluğu var
bunlarda sinir ederler adamı
zaten askerler diye her naz kaprisini çekeriz alttan alırız
yoruldum diyince bazen bizimkide takılır bana öyle
eee sen yorulduysan ben napayım burda derkafamçokkarıştı
seninkinin canı bişeye sıkılmış sanki bilmiyorumkismile
takma canım sen bukadar ya lütfen olumunekankayizsmile
okudum olumunekankayizsmile
yani herkes askerlik yaıyor artık teselli etmekten bıktım hiçbişe sölemiyorum ya birazda beni anlasın bu ne ya?artık dayanıcak gücüm kalmadı ha gayret ha gayret diyorum yani olmuyorrr.duygum.
pissy bilerek veya bilmeyerek bilmiyorum artık canım
slm kizlar bende sizlere katilabilir miyim?
bende askerimin yolunu gözlüyorum safagimiz allaha sükür atarsa 38 :lepi:
kızlar ya böyle bi odadayız tanımadıgım insanlar var büyü gibi bişey yapıyoruz. sonra ordaki bazı insanlar 3 harfliymiş. ben dua okuyorum hani filmlerde olur ya böyle yüksek sesle Kur'an sesleri duyulur filan öyle etkileyici şekilde okuyorum sanki ses benim değil.. onlarda korkuyolar acı çekiyolar ben Kur'an okudukça.. değişik bişeydi ya çok korktum bilmiyorumkismile diğerindede kendi odamda uyurken bi yel esiyo üstümden filan anne diye bağırıyorum yanıma gelmiyodu annem eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?