Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yeşillllimm sen cok konusmaa =)

39 Yahuuu şakamı yabıosunn bitti işde bittii =)

Ağlayıp zırlayıp bizi bunalıma sokmaa 273 daha hıhhhhhh =)

1ay sonra görcem ben senıııı =)

Neyll hadı bakalımm törene gıt cnm ben gıdemedım ıcımde kaldıı =(
Sacma sapan haberlesme sorunu yuzunden gıdememısdım =(

Ama benımkınei yemın törenınde ıstanbulda evcı ıznıne cıkarmıslar 2qunn bursaya kacdı beni görmeye=)
Yakalansak fena olcaktı ama kımseye caktırmadık =)

Oyyy oyyyy,

Bu forumda popoma tepük yemek istiyorum artık yaaaa kaydirigubbakcemile
Hyatımda hiç tepük yemek istememiştim... Çok özledim yaa hemde çok. Hemde dün telefonda tartışmamıza rağmen, manyadım iyice bu askerlik insanı değiştiriyor gerçekten Şeniz

bizde tartışıyoz 2 saattir yawwww kontor bitti ara bekliyorum dedim ama bilmiyorum aramayacak herhaldeee arayacak lsa şimdiye kadar çoktan arardı enikk....suçunu kabul etmiyo gerçi bende suçluyum vede çok pişmanım bidaha asla yapmam kırmam onu ama o kabul etmiyo yaaaa kendide biliyo suçlu oldunu ama bide dalga geçer gibi beni zan altında bırakıyon sen kabul etmiyom diyo kendiside biliyo eşşek gibi suçunu ama inat işte neyse canım sıkkın yaa arar die bekliyorum arar inşallah

Tatlım 39 ol senide görücemmm 273 gün varken böle değildi ama günler azaldıkca içimde bişiler büyüyo sanki ve ben bana sığmaz oluyorum anlıyormusundelikafadulden Yanii şafak sıkıştırıyorrrrdelikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…