Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

geldi geldi kaydirigubbakcemile2
çok kalite değil yani eski kalitesi yok havlunun ama çok şık
nuliiiiiiiş :1hug:

duygucum nurana niye söylemedin canım yaaa nurancım benim ve duygunun annesi gizli gizli görüşüyormuşlarmış bizim haberimiz yokmuş dimi duygum:roflol:

yaa özür dilerim canıım seni üzmek istemezdim diyorum ya etrafımdaki arkadaşlarım hiç anlayışlı çıkmadı, hep içimde yaşıyorum, bişeye cevap verirken bintane şey yazıyorum

canım özür dilemene gerek yokki hepimiz aynı hasreti aynı özlemi aynı zorluğu çekiyoruz ama şu iki hanelilere düştüğüm günden beri zaman benim için çok zor geçiyor hem ağlama modundayım sürekli ağlıyorum yasenağlama

canım senin çok az kalmış az daha sık dişini 2 ay ne ki boshayallersmile

burada herkes yazardı son zamanlar zor geçiyor diye ama ben az kaldı nasıl geçer derdimm hep ama insan başına geldiğince anlıyomuş inan kızlar şu günler iyi günleriniz şimdi öle zorlanıyorumki ben geçmek bilmiyor 2 ay ne ki diyonuz o 2 ay öle gözümde büyüyorki anlatamam yani herggün ayrı bir zorluk, hergün ayrı bir özlem,ayrı bir hasret,ayrı bir ağlama yani...

bende acıktım ama eti form mısır ve pirinç patlağını yiyorum çayla beraber süper gidiyor valla tavsiye ederim yani:)

bende acıktım ama eti form mısır ve pirinç patlağını yiyorum çayla beraber süper gidiyor valla tavsiye ederim yani:)
bende form yiyorum şimdi napim midem sırtıma yapıştı cokacimcoook
yok liste miste ya bu ne sinir oldum ya
hadi hadiii kolay mı öyle liste hazırlamak hadi işinin başına hadi turkbayragi

sus kız kuduruk :roflol:

kuduruk atlicak üstüne görürsün :umursamaz::umursamaz: tuz ek sen form püssküüüülere tuz ek şeker ek hatta pizza ye karışık sonra tatlı alma rejimdesinyaaaaaa form ye üstüne tuz ek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…