Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben de gideceğin sabahten bi evvelki gece vedalaşalım ben yolcu etmeye gelmeyeyim dedim ayrılamam diye, evlerine gittim bi gün evvel bütün gün beraberdik, bavullarını hazırladık falan ben de ağlamıycam ağlamıycam dedim, ama dayanamadım arada bir arka odalara kaçıp gözyaşlarımı boşaltım gittim yanına, anladı tabii ki 4 senedir herşeyimi biliyo artık:) ama yüzüne baka baka ağlamaktan iyidir... biz de aynen kendine iyi bak, dikkat et muhabbetleri yaptık kaç kere sarıldık vedalaştık hatırlamıyorum... o geceyi unutamam gidemedim bi türlü eve ... sonra kendimi toparladım bizler iyiz iyi de olucaz sen kendine dikkat et arayamadım diye sıkma kendini müsait oldukça ara falan dedim, son kez öptüm sarılmadan arkamı döndüm evden çıkıp asansöre bindim kapıyı kapattıgını duydum patladım, abisiyle eşi zor götürdüler beni eve... çok kötüydü allahım... inşallah bitirsin gelsin de kurtulalım bi daha yaşatmasın tanrım bize ayrılık

bende yemin törenini iple çekiyorum.dağıtım neresi olacak diye meraklardayım.Dua ediyorum bol bol :Saruboceq:

amin canıımm.. sen dualarını esirgeme, ben öyle yapıyorum her gece ona sevgimi özlemimi iyi dileklerimi yollayıp yatıyorum.. hep hayırlısı olsun dedim, hiç bi zaman yakına gelsin demedim, gerçekten de uzağa gitti ama hayırlısı buymuş demekki... inşallh gelecek ve hepsini unutacağız... :Saruboceq:

Gerçekten böle şeyler daha kötü ben hep derim belki kolay yolu ama böyle kötü olaylarda atıyorum biri ameliyat olduğunda veya böyle olaylarda ben böle bi 10 gün uyuyım hiç uyanmıyım kalktığımda herşey hallormuş düzelmiş olsun.Keşke böle bişi olabilmiş olsa ama olmuyo işte senin için dahada kötüymüş bavul toplamak bizde hakanla alışveriş yaparken asker için insan bi garip oluo ya ama hep çoğu şeyi dalgaya vurmuştuk bnde çok duygusal biriyim çünkü ağlamamk için sonra o ilk gittiği gün yine senin gibi sıktım sıktım kendimi tam sarıldı o an kendiliğinden akıodu göz yaşlarım sonrada otobüste hıçkıra hıçkıra ağladım ama neyse geçti o ilk günler o zaman daha bi kötü oluyo insan

dağıtım izninden sonra şırnak'a giderken oldu bende de o, durdum durdum odasındayekn bi sarıldım hıçkıra hıçkıra ağladım, tutamadım kendimi daha fazla... ben ona güç vereceğime o bana verdi... balık burcuyum ben de çok fena duygusalım maalesef...
biz de alışverişi beraber yapmıştık çok ozr oluyor, insan bulut gibi uçuyo sanki boşlukta... evt canım çok şükür geçti o ilk günler, artık bitsin ayrlıklar kavuşalım ve bi daha ayrılmayalım inşllah :Saruboceq:
sizin şafak kaçtı?

bizim 317 bn 460 dan sayıyorum o yüzden 317 ama galiba 454 den sayılması gerekio o zaman 311 oluyo ilk 460 dan başladım die 317 diorum hep :) sizin kaç?Bide canım seninde kötü yerdeymiş ya,bizimde bingöl usta birliği allah korusun bütün askerleri :Saruboceq:

:çok üzgünüm: inanmıyorum ya niye öyle bişey yapmışlar :mymeka:

hoşceldün hoşceldün :içelim:
hoşbuldum :lepi: :lepi:
ben iyiyim şekerim seni sormalı sen nasılsın bakalımmm opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

kızlar bu vedalaşmaları yazmışsınızda ağlaya ağlaya bir hal oldum ben yasenağlama

Canım ağlama ya valla bak bn bile ağlamıyorum hem yazan hemde sevgilisine ulaşamayan hemde duygusal bir insan olarak :) o yüzden bunları hatırladıkça daha çok sevinmemiz lazım daha dün gibi ama ne kadar zaman geçmiş 460 günde böle biticek işte :)

ben de 460dan başladım canım, silüsünü aldıgı gün 460dan düşmeye başladım :)
amin canım allah korusun, dediğim gibi dualarla, hayallerle geçiyo günler bitecek de inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…