- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.341
bende dağıtıma geldiğinde yüzüne sölemiştim şaşırmıştım valla kendime:)sölemioyrum şimdi ama bşveriyim ya:)
şafak kaç sizin turkbayragi
hahahaha :roflol: pekim senin adın bundan sonra kudurukcan olsun :jeyyar:
pekim :jeyyar:
bnde ilk acemiliğe gittiğinde çok anlıyamamıştım yolcu etmeyede gitmemiştim ayrılamayız bizim için kötü olur diye bide kendimi şartlandırmıştım ağlamıcam ağlamıcam diyerek sonra o ilk gideceği gün sabah buluşmuştuk ayrılırken durdu dedi hayret ağlarsın diye bekliodum ama ağlamadın dedi ama ağlama zaten dedi geldi sarıldı öptü kendine çok iyi bak olurmu gözüm arkada kalmasın dedi hoşçakal deyip gitti o an dayanamadım ağladım hüngür hüngür senağlama bide sonra ertesi gün birliğine teslim olurken aramıştı bn giriyorum şimdi askeriyeye ararım seni içerden ama yinede sana herşey için çook teşekkür ederim hakkını helal et olurmu dedi sonra kendine çok ii bak diyip kapatmıştı o zamanda arkadaşımla yemek yiyoduk yine herkesin içinde ağlamıştm hüngür hüngür ama sonra geldi dağıtıma tekrar gitti o zaman daha bi alışmıştım yni böle nedenlerden ötürü ağlama falan olmadı
bende yemin törenini iple çekiyorum.dağıtım neresi olacak diye meraklardayım.Dua ediyorum bol bol :Saruboceq:
400 tatlımmm :hulya:
hayırrrrrrrrrr!!!!!!! benim adım Özlemdelikafadulden
ben de gideceğin sabahten bi evvelki gece vedalaşalım ben yolcu etmeye gelmeyeyim dedim ayrılamam diye, evlerine gittim bi gün evvel bütün gün beraberdik, bavullarını hazırladık falan ben de ağlamıycam ağlamıycam dedim, ama dayanamadım arada bir arka odalara kaçıp gözyaşlarımı boşaltım gittim yanına, anladı tabii ki 4 senedir herşeyimi biliyo artık:) ama yüzüne baka baka ağlamaktan iyidir... biz de aynen kendine iyi bak, dikkat et muhabbetleri yaptık kaç kere sarıldık vedalaştık hatırlamıyorum... o geceyi unutamam gidemedim bi türlü eve ... sonra kendimi toparladım bizler iyiz iyi de olucaz sen kendine dikkat et arayamadım diye sıkma kendini müsait oldukça ara falan dedim, son kez öptüm sarılmadan arkamı döndüm evden çıkıp asansöre bindim kapıyı kapattıgını duydum patladım, abisiyle eşi zor götürdüler beni eve... çok kötüydü allahım... inşallah bitirsin gelsin de kurtulalım bi daha yaşatmasın tanrım bize ayrılık
tez geçsin inşallah :Saruboceq: kırkağaç zorlu bir yermiş duyduğum kadarıyla.
Gerçekten böle şeyler daha kötü ben hep derim belki kolay yolu ama böyle kötü olaylarda atıyorum biri ameliyat olduğunda veya böyle olaylarda ben böle bi 10 gün uyuyım hiç uyanmıyım kalktığımda herşey hallormuş düzelmiş olsun.Keşke böle bişi olabilmiş olsa ama olmuyo işte senin için dahada kötüymüş bavul toplamakbizde hakanla alışveriş yaparken asker için insan bi garip oluo ya ama hep çoğu şeyi dalgaya vurmuştuk bnde çok duygusal biriyim çünkü ağlamamk için sonra o ilk gittiği gün yine senin gibi sıktım sıktım kendimi tam sarıldı o an kendiliğinden akıodu göz yaşlarım sonrada otobüste hıçkıra hıçkıra ağladım ama neyse geçti o ilk günler o zaman daha bi kötü oluyo insan
dağıtım izninden sonra şırnak'a giderken oldu bende de o, durdum durdum odasındayekn bi sarıldım hıçkıra hıçkıra ağladım, tutamadım kendimi daha fazla... ben ona güç vereceğime o bana verdi... balık burcuyum ben de çok fena duygusalım maalesef...
biz de alışverişi beraber yapmıştık çok ozr oluyor, insan bulut gibi uçuyo sanki boşlukta... evt canım çok şükür geçti o ilk günler, artık bitsin ayrlıklar kavuşalım ve bi daha ayrılmayalım inşllah :Saruboceq:
sizin şafak kaçtı?
kızlar bu vedalaşmaları yazmışsınızda ağlaya ağlaya bir hal oldum ben yasenağlama
:çok üzgünüm: inanmıyorum ya niye öyle bişey yapmışlar :mymeka:bu arada kızlar fotoğraf yollama mevzusunda dikkat edin benim sevgilimin askeriyedeki arkadaşının kız arkadaşı ona posta yollamış resimler falan mektuplar yırtmışlar sanırım çocuğa vermemişler :gitme:
hoşbuldum :lepi: :lepi:hoşceldün hoşceldün :içelim:
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmileben iyiyim şekerim seni sormalı sen nasılsın bakalımmm opuyorumnanaktan
kızlar bu vedalaşmaları yazmışsınızda ağlaya ağlaya bir hal oldum ben yasenağlama
ben okumuyorum burcum sende öyle yap
iyice kendimi üzmemin alemi yok zor toparlıyorum zaten
duyguşşşş
hamam setin geldim zemuszemus
kaç gündür sorcak oluyorum :hulya:
nasıl güzelmi CADIARZU
bizim 317 bn 460 dan sayıyorum o yüzden 317 ama galiba 454 den sayılması gerekio o zaman 311 oluyo ilk 460 dan başladım die 317 diorum hep :) sizin kaç?Bide canım seninde kötü yerdeymiş ya,bizimde bingöl usta birliği allah korusun bütün askerleri :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?