- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.321
sesüm gelürmüüüüüüdelikafadulden
ben geldim yaaaaa :lepi: :lepi: :lepi:
canım hoşbuldum olumunekankayizsmile
nasılsın olumunekankayizsmile
biz de gittiginden beri özlem konusuna hiç girmiyoruz.. özlediği de özlediğin de her halinden belli oluyo insanın konuşurken.. ben kendi kendime özledim dediğimde bile gözlerim doluyo, ondan direk dile getiremiyorum ama nişanlım hepsini şakayla karışık paket yapıyo bana, seni çok çok öpyürom seviyorum sarılıyorum özlüyorum diyo... ama direk söylemek çok zor :) duygusal anlar yaşatmamak gerekir :)
hoşceldün hoşceldün :içelim:
pissy cim Manisa'dan asker bekliyoruuuuuummmmmmmmmmmm yollayın onu banaa!!! :lepi:
sabır acı meyvesi tatlıdır canım benim ...alkisalkisalkis
fenasın sen fena :jeyyar: bi daha öpücem bi daha koklucam birde gıdısından hanimiş dicem aklinialirimsmile
aaaaa doğu kışla mı batı kışla mı? Acemi mi canım? Allah kavuştursun inşallah :Saruboceq:
Ah elimde olsa çoktan uçurmuştum senin yanına sevdiceğini opuyorumnanaktan
ya ne bilim benimki hiç seni özledim demiyor ya arada seni seviyorum der ama kapatırken kocaman öptum der:)
6.jand.kom. canım kırkağaçta çal onu ordan yolla banaaaa delikafadulden kudurdum artık kaydirigubbakcemile2
ya ne bilim benimki hiç seni özledim demiyor ya arada seni seviyorum der ama kapatırken kocaman öptum der:)
arkadaşında dediği gibi sabredip en güzel meyveyi alıcaz Allah'în izniyle :Saruboceq:
yaz canım içinden ne geliyorsa yaz burası bizim yerimiz ne de olsa...
Benim nişanlım geçen hafta gitti şafak 447 -tatlicadiarzu-
Allah hepsini korusun.
kudurdun mu :roflol: :roflol: :roflol:
seni kırkağaça uçurmamız lazım kudurmuş alışmıştan beterdir :roflol:
Valla canım bnde senin gibiyim askere gittiğinden beri belki 1 kere özledim demişimdir seni seviyorumda pek diyemem msj olarak yazabiliyorum tabi ama konuşurken diyemiyorum kırkyılda 1 dersem derim o da çok sölemez ama yinede konuşmasıyla kullandığı kelimelerle belli edio ama bn yinede böle memnunum sonuçta hissedebiliosun sevip sevmediğini veya özleyip özlemediğini kaydirigubbakcemile2
emin misin o kadarcık mı :jeyyar:
6.jand.kom. canım kırkağaçta çal onu ordan yolla banaaaa delikafadulden kudurdum artık kaydirigubbakcemile2
amin canıım allah korusun hepsini, bizlere kavuştursun tez zamanda :)
ben ilk acemiliğe gittiğinde o kadar algılayamamıştım olayı, tabii ki ağladım sızladım üzüldüm ama bi boşluk oldu algılamam zor oldu sonra yemin törenine gittim, dönüşte fena koydu bana 1 hafta ağlamaktan içim şişmişti, uyuyamıyodum bile ağlamaktan.. sonra dağıtım iznine geldi döndü, asıl gidişi oydu... hala gün geliyo vuruyo.. belirsizlik kadar kötü bişey yok ya, usta birliği neresi olucak sonrası gelen izin konusu var şimdi de kafamda :uhm:
hahahaha :roflol: pekim senin adın bundan sonra kudurukcan olsun :jeyyar:ay dalga da geçiyorlar bende anneeeee kaydirigubbakcemile3 kudurdum yani özledim delirdim burda yaaaa o da kaçıcak nerdeyse ben böyle dedikçe kaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni kudurdum ne vıaaaaaaaarr!!! :teytey:
pekim :jeyyar:eminim son kararım aklinialirimsmile
amin canıım allah korusun hepsini, bizlere kavuştursun tez zamanda :)
ben ilk acemiliğe gittiğinde o kadar algılayamamıştım olayı, tabii ki ağladım sızladım üzüldüm ama bi boşluk oldu algılamam zor oldu sonra yemin törenine gittim, dönüşte fena koydu bana 1 hafta ağlamaktan içim şişmişti, uyuyamıyodum bile ağlamaktan.. sonra dağıtım iznine geldi döndü, asıl gidişi oydu... hala gün geliyo vuruyo.. belirsizlik kadar kötü bişey yok ya, usta birliği neresi olucak sonrası gelen izin konusu var şimdi de kafamda :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?