Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu arada kızlar fotoğraf yollama mevzusunda dikkat edin benim sevgilimin askeriyedeki arkadaşının kız arkadaşı ona posta yollamış resimler falan mektuplar yırtmışlar sanırım çocuğa vermemişler :gitme:

ya ne bilim benimki hiç seni özledim demiyor ya arada seni seviyorum der ama kapatırken kocaman öptum der:)

aaaaa doğu kışla mı batı kışla mı? Acemi mi canım? Allah kavuştursun inşallah :Saruboceq:
Ah elimde olsa çoktan uçurmuştum senin yanına sevdiceğini opuyorumnanaktan

6.jand.kom. canım kırkağaçta çal onu ordan yolla banaaaa delikafadulden kudurdum artık kaydirigubbakcemile2

ya ne bilim benimki hiç seni özledim demiyor ya arada seni seviyorum der ama kapatırken kocaman öptum der:)

Valla canım bnde senin gibiyim askere gittiğinden beri belki 1 kere özledim demişimdir seni seviyorumda pek diyemem msj olarak yazabiliyorum tabi ama konuşurken diyemiyorum kırkyılda 1 dersem derim o da çok sölemez ama yinede konuşmasıyla kullandığı kelimelerle belli edio ama bn yinede böle memnunum sonuçta hissedebiliosun sevip sevmediğini veya özleyip özlemediğini kaydirigubbakcemile2

amin canıım allah korusun hepsini, bizlere kavuştursun tez zamanda :)
ben ilk acemiliğe gittiğinde o kadar algılayamamıştım olayı, tabii ki ağladım sızladım üzüldüm ama bi boşluk oldu algılamam zor oldu sonra yemin törenine gittim, dönüşte fena koydu bana 1 hafta ağlamaktan içim şişmişti, uyuyamıyodum bile ağlamaktan.. sonra dağıtım iznine geldi döndü, asıl gidişi oydu... hala gün geliyo vuruyo.. belirsizlik kadar kötü bişey yok ya, usta birliği neresi olucak sonrası gelen izin konusu var şimdi de kafamda :uhm:

kudurdun mu :roflol: :roflol: :roflol:
seni kırkağaça uçurmamız lazım kudurmuş alışmıştan beterdir :roflol:

ay dalga da geçiyorlar bende anneeeee kaydirigubbakcemile3 kudurdum yani özledim delirdim burda yaaaa o da kaçıcak nerdeyse ben böyle dedikçe kaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni kudurdum ne vıaaaaaaaarr!!! :teytey:

bende dağıtıma geldiğinde yüzüne sölemiştim şaşırmıştım valla kendime:)sölemioyrum şimdi ama bşveriyim ya:)

bende yemin törenini iple çekiyorum.dağıtım neresi olacak diye meraklardayım.Dua ediyorum bol bol :Saruboceq:

ay dalga da geçiyorlar bende anneeeee kaydirigubbakcemile3 kudurdum yani özledim delirdim burda yaaaa o da kaçıcak nerdeyse ben böyle dedikçe kaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni kudurdum ne vıaaaaaaaarr!!! :teytey:
hahahaha :roflol: pekim senin adın bundan sonra kudurukcan olsun :jeyyar:
eminim son kararım aklinialirimsmile
pekim :jeyyar:

bnde ilk acemiliğe gittiğinde çok anlıyamamıştım yolcu etmeyede gitmemiştim ayrılamayız bizim için kötü olur diye bide kendimi şartlandırmıştım ağlamıcam ağlamıcam diyerek sonra o ilk gideceği gün sabah buluşmuştuk ayrılırken durdu dedi hayret ağlarsın diye bekliodum ama ağlamadın dedi ama ağlama zaten dedi geldi sarıldı öptü kendine çok iyi bak olurmu gözüm arkada kalmasın dedi hoşçakal deyip gitti o an dayanamadım ağladım hüngür hüngür senağlama bide sonra ertesi gün birliğine teslim olurken aramıştı bn giriyorum şimdi askeriyeye ararım seni içerden ama yinede sana herşey için çook teşekkür ederim hakkını helal et olurmu dedi sonra kendine çok ii bak diyip kapatmıştı o zamanda arkadaşımla yemek yiyoduk yine herkesin içinde ağlamıştm hüngür hüngür ama sonra geldi dağıtıma tekrar gitti o zaman daha bi alışmıştım yni böle nedenlerden ötürü ağlama falan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…