Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydınn Kızlarrr,

ŞAFAK 12

Az gün kalıp saydığında da hiç iyi deil ya günde kaç defa takvime bakıyorum, hiç ilerlemiyomuş gibi geliyo... kafamçokkarıştı Gelse artık askerim çok özledim yaa opuyorumnanaktan

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

1.SALİHALİL=12 BİNGÖLE SELAM
:hooray::hooray::hooray:

1.TUĞBA_NUR1=12 BİNGÖLE SELAM
:hooray::hooray::hooray:

2. YEŞİL<= =38 KAYSERİYE SELAM

3. BAYANSU=48 MUĞLAYA SELAM

tamammı bacım düzelttim kusura bakma nolursun ilk defa oluyo böyle kafam yerinde değilki biliyosun....sende 1.cisin hemde .......

aradı zaten canım aramaz diyodum ama aradı konuştuk...bizim küsmemiz yoktur hiç öyle olmaz bizim hep tatlıya bağlanır zaman almaz en büyük tartışmamız bile en fazla bikaç saat sürer..geçti merak etme

gamzegazel bizimde popomuzaa tepüğü vursanaaaaaaaaaaaaaaa

vurucaz emoşumm vurucaaz ama önce ben bi kendime vurayımda sıra size gelsin 133 gün sonra ben gittiğimde senin şafakta 210 olacak inşalah canım yarıyı geçmiş olacaksın çoğu gitmiş azı kalmış olacak.....sabret gülüm bizde sabrettikte geldik bugünlere hala da sebrediyoruz hep beraber atlatıcaz bu günleri birlikte bitirip yiycez şafakları siz yeterki bizimle olun hep beraber olalım biz destek oluruz canım kaydirigubbakcemile5:içelim:vereliniortak

hepppp burdayımmm kızlarr....
bu şafakklar bize yenilcekk dimi gamzemm benimmm sevdiklerimizi alıcazzz o şafagın içindennn ....
bigün biticekk güneşşş bizede dogacakkk :enbuyukkk:

Emosumm kıskandımmm msjıııııııııı =(
Bende msjla uyanmakkkkkkı ıstıyorummmmmm banane yaaaaaaaaa =(

Gamzeqazelımmm bu ızınlere cıkabılmek ıcın usta bılrıgınde 6 ayı doldurmak zorunlumu ?

canııım walla maşallh kız ii hatırlıyon sen he demekki senle konuşmuşuz ...
evet canım bende çok istiyom gitmeyi ya gerçektende.annem abimlerde kalcak evette
ben bizim evde kalcam dye izin alcam.bide abim den çekiniyom kuşum ya..şimdi ben amilyat için izin alcam 22 sinden 24 e kadar.sonrada o gün onlarda kalmak istiyorum.mağzada çalıştığımı biliyolar envanter var diyecem o gün sayımdayız sabahlicaz dye.sence nasıl olur mantıklımı foyam meydana çıkmasınsırnaşık şeydelikafadulden
sen ne dyosun bu duruma kuzuuuum benim yerimde olsan yapmazmıydın.yanii ona sarılıp bi kokliyim dimi ya sabaha kadar sarılalım sonra muhabbet felanopuyorumnanaktan

Tamam işde senın plann hazırr =))
Mantıklı mantıklı hem böle işlerde mantık aranmazz sölıceksın gerısını düşünmücemm =))

Sonunu dusunen askına kavusamazz =) Bak mutlaka mutlaka gıt dıyorumm hayatımm =)

Bak benımkı 25 ınde qelemesse ... Ben 27 sınde dogum gunu ıcın yanına gıdıcem ..
26 27 28 full yakın akrabalarımızın dugunu var =)

27 28 full doluu bıkac dugun bırden var hepsıde 1.dereceden =)

Ama ben gıtmeye calısıcamm .Saolsun ablam yardımcı olcakk ..Ablamın unıden bı arkdasına gıdıyoruz dıcez ..Isteyen ınanır ıstemeyen ınanmazz =) Dugunler oldugu ıcın cok zor durumda kalıcamm hem gıtmek ıstedıgım dugunlerdı..Ama askım ıcın deger =)

Bıde ayın 27 sı en sıkısık oldugumuz zaman =) 5Temmuzda para qelıyo =) Kıt kıtına yol parasını anca ayarladım ... Butun hersey olumsuz yönde amaa ne yapıp edipp gitmeye calısıcamm =)

tatlımmmm sen iste ben msjla uyandırırm gıss senü:)
kıskanmaa inş seninkide gün gelir atar süprizzzz:Saruboceq:

Damarıma basmaa mutsuzz oldum şimdiiii bende ıstıyorumm bananeeee =(

Şimdi onun işi başından aşmıştır hayatta msj düşünmezz uyuzz sey yaaa nerdee yapıcak suprıss hıhh ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…