Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

"okuma" falan yazınca başkaları da kendimi suçlu hissettim bi anda canım ya valla aplatmak istemezdim seni... tabii ki burası bunun için var hepimiz yazıcaz dertleşicez, kimi zaman beraber ağlıycaz kimi zaman beraber gülücez :)
arada geliyolar geçmiyo geçmiyo diyoruz bizler de ama doğru diyosun gün yaklaştıkça, şafak azaldıkça daha kötü olduğu, gerçekten geçmek bilmiyo diyenler çok var benim etrafımda da... ama ne dersek diyelim, naparsak yapalım geçiyor.. bak koca 13 ayın geçti bitti, geçen günleri bi düşün, sayfaları geri say neler gelmiş neler geçmiş, sen 2 aycığımı geçiremiycen, biz sana yardımcı oluruz canım yaa bunun için burdayız, anca beraber kanca beraber geçer biter gider kavuşursun sevdiğine :) bak sen kavuştugunda ben hala 5 ayım var diyeceğim, sen de bana yardımcı olucaksın :)
:1hug:

günaydınlar millet a.s.

ya bişey sorucam yemin törenine giden arkadaşlarım sizlere bu sorum; yemin töreni saat kaçta başlıyor kaçta bitiyor? her birliğin aynı saatlerde mi oluyor, ayrıca başladığı anda yemin mi ediyorlar?

günaydın canım a.s.

bizim tören 10 da başladı canım ama çok kalabalık oluyo biz 9 da ordaydık ama gene de oturcak yer bulamadık, 4 birlik vardı hepsinin aynı anda oldu. önce tören yürüyüşü tebrikler konuşmalar şiirler falan oluyo sonra yemin pozisyonuna geçiyolar hepsi birden yemin ediyo ve bitiyo canım en son yemin yaniturkbayragi

ben gittim ben gittim harikaydı kesinlikle fırsatınız varsa gidin
canım biz saat 9 gibi alandaydık. İstiklal marşı okunuyor, tören yapılıyor, konuşmalar, usta askerlerin, komandoların, as.iz lerin yürüyüşleri oluyor. En son bölük bölük takım takım yemin ediyorlar ama insanın tüyleri diken diken oluyor. Bir vuruyorlar masaya varya gurur duyuyorsun resmen.
Ben baştan sona kadar videoya çektim aynı zamanda bol bol fotoğrafta çektik.
Harikaydı ya. 10,30 gibi başladı tören öğlen 1 gibi bitti. Sonra aldık askerimizi dışarı çıktık Evci iznine çıktı hemde bebekim :kedi:
tekrar yaşadım o günü şimdi bak

nurten'cim sağol bilgilendirmen için aklımdan özel mesaj olarak sana sormak geçiyordu sen cevaplamışsın
Otobüsle mi gidelim arabayla mı gidelim daha kararlaştıramadık. otobüs saat 10 gibi orada oluyor.Arabaylada bi hayli uzun mesafe korkuyorum.Yani törene yetişebilecekmiyiz onu düşünüyorum :uhm:

bilgiler için sağol tatlım :teselli: evet çok güzel duygu olduğunu söylyorlar canım, nasip olursa bende görmek istiyorum.direk memlekete gönderdiğini söyledi nişanlım.yemin töreninden sonra onuda alıp dönücez inşallah.Otobüsle gidersek törene yetişebilirmiyiz diye düşünüyorumda o yüzden tören saatlerini sordum sizlere.

çok teşekkür ederim canım 12.30da otobüsüm var birazdan çıkıcaz kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
sen de kendine iyi bak tatlımmmmopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 rica ederim canım a.s.
10 da orda olursanız biraz geç olur canım daha erken gitmeye çalışın bence, biz sabah 6 da çıktık yola arabayla yakındı ama 9 da orda olduk. duygu'nun da dediği gibi harika oluyoturkbayragi hele nişanlımı öyle görmek.. :asigim: deli gibi ağlamıştım çok gurur verici turkbayragi
sakın kaçırma canım boshayallersmile

ya 9 gibi orada olursanız iyi olur canım
10-10.30 gibi başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…