Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

estf. canım kalabalık olduğumuzdan unutuyoruz kimin askeri nerdeydi diye haklısın yerimseniben benimkisi .inşallah bende bu güzel anlara nail olabileceğim.duygu seli yaşayacağız desene.

Son düzenleme:
yazıp yazıp siliyorum bi gün şöyle içimi boşaltıcam ağzıma geleni yazıcam ban alıcam rahatlıcam!! hakettikleri gibi ömürleri boyunca mağaralarda yaşamaya inlerde gebermeye devam etsin şerefsizler ne için geberdiğini bilmeyen vatan hainleri!!

estf. canım kalabalık olduğumuzdan unutuyoruz kimin askeri nerdeydi diye haklısın yerimseniben benimkisi sivasta.inşallah bende bu güzel anlara nail olabileceğim.duygu seli yaşayacağız desene.

a.s
o kadar çok duygunun bir arada yaşandığı başka bir olay hatırlamıyorum ben hayatımda sana o kadar diyim :)

burcum hayırdır kaydirigubbakcemile2

bi sen gördün beni duygum nasılsın

ayy rüyamda kaan beni arıyor askerde ama telefonda kendisiyle değil annesiyle konuşuyorum ama ben ablası sanıorum hiç bozuntuya vermiyorum kendisini tanıtıyor işte ben annesiyim diye işte benim nereli olduğumu nerede oturduğumu soruyor ben cevaplıyorum sonra annenlerlede görüşmke isterim bir gün gelir tanışırız diyor bende tabi olur diyorum kapatıyoruz teelefonu ayy pek mutlu uyandım sabah ya.))
şimdide aşkımla konuştum

canımcımmlarıımmm ya
Size birsey sorucam ..
Avşa da gittiğiniz pansiyon veya motel var mı , fiyatları uygun ?
Askim gelince gidicez de ramazandan sonraa ..
şile/ağva yı da öneririm canım :1rolleyes:
ayyy hayır olsun burcum ya ne güzel şeyler görmüşsün valla
inşallah aynı şeyleri yaşarsın biran önce :1rolleyes:
bende iyiyim nolsun kaydirigubbakcemile2

ben bu gece çok yarımyamalak uyudum. Birde nişanlım askere gittiğinden beri her gözümü açtığımda aklıma o geliyor saate bakıyorum boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…