- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.481
birçok askerde yaralıymışş:gitme:
nasıl dayansınn onları bekleyenn analarınnn sevdıklerının yüreği:gitme:
günaydın canım.. senin askerin nerdeydi ya çok kişiyle konusunca kafam karışıyo canım kusura bakma, birisi benim nişanlımla aynı yerdeydi de karıştırmayayım diye sorayım dedim aynıysa yardımcı olabilirim detaylarl ailgili... bizim yemin törenimiz de 9dan sonra başladı.. çok kalabalıktı, 11 bölük vardı, bölük bölük çıktılar bağıra bağıra, rap rap adım sesleri bi yandan kendi sesleri ayrı, karşımıza sıralandılar, nişanlım önceden bana nokta atışı yaptırdı nerde duracağıi yemin edeceğiyle ilgili, yerini biliyoduk ona göre oturduk, seyrettik, videoya da çektik, resimlerini de çektik, mutlaka yanında götür makinelerini sen de çek süper oluyo sonra seyretmek de gelemeyenlere izletmek de :)
12'de bitti, sonra koğuşlarına gittiler, biz oldugumuz yerde bekledik, üstünü değişti, eşyalarını topladı geldi, önceden otel ayarlamıştı ailesi, hep beraber oraya gittik 3 gün süperdi :)
ayy yeniden yaşadım o günleri... son gün ayrılma kısmın saymazsak herşey harikaydı :çok üzgünüm:
yine şehit haberi offfff mafoldumben hakkari çukurca'da 6 şehit Allah mekanlarını cennet etsinmafoldumben yeter artıkkkkkkkkkk yaa mafoldumben
birçok askerde yaralıymışş:gitme:
nasıl dayansınn onları bekleyenn analarınnn sevdıklerının yüreği:gitme:
estf. canım kalabalık olduğumuzdan unutuyoruz kimin askeri nerdeydi diye haklısın yerimseniben benimkisi sivasta.inşallah bende bu güzel anlara nail olabileceğim.duygu seli yaşayacağız desene.
burcum hayırdır kaydirigubbakcemile2
canımcımmlarıımmm ya
Size birsey sorucam ..
Avşa da gittiğiniz pansiyon veya motel var mı , fiyatları uygun ?
Askim gelince gidicez de ramazandan sonraa ..
canımcımmlarıımmm ya
Size birsey sorucam ..
canımcımmlarıımmm ya
Size birsey sorucam ..
şile/ağva yı da öneririm canım :1rolleyes:canımcımmlarıımmm ya
Size birsey sorucam ..
ayyy hayır olsun burcum ya ne güzel şeyler görmüşsün vallabi sen gördün beni duygum nasılsın
ayy rüyamda kaan beni arıyor askerde ama telefonda kendisiyle değil annesiyle konuşuyorum ama ben ablası sanıorum hiç bozuntuya vermiyorum kendisini tanıtıyor işte ben annesiyim diye işte benim nereli olduğumu nerede oturduğumu soruyor ben cevaplıyorum sonra annenlerlede görüşmke isterim bir gün gelir tanışırız diyor bende tabi olur diyorum kapatıyoruz teelefonu ayy pek mutlu uyandım sabah ya.))
şimdide aşkımla konuştum
şile/ağva yı da öneririm canım :1rolleyes:
ayyy hayır olsun burcum ya ne güzel şeyler görmüşsün valla
inşallah aynı şeyleri yaşarsın biran önce :1rolleyes:
bende iyiyim nolsun kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?