Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

offf yaa arabaylada gitsek benim perşembeden işten erken çıkmam lazım cuma günü içinde izin alcam zaten. otobüs firması 9 gibi orda olur diyor ama nişanlım gittiğinde beni aradığında saat 10'du.otogarda iner inmez taksiyle hemen gitmek lazım.ay şimdiden içimi telaş bastı akannehir

kargo takıpten baktım canımm sanmıyorum daha düzelceni kargo giitmiş çünkü merkezee bitek askerıyeye gıtmesi kalmışbilmiyorumkismile
o adamı elıme gecırsem varya klava:
merak etme canım emire teslim ederler yine isim dışındakiler tutuyo nasılsaa.s üzülmeopuyorumnanaktan

ayy canım düşünebiliyorum seni ben de haftalar öncesinden düşünmeye başlamıştım nolcak nasıl gitcez bi aksilik çıkmasın diye.. töreni kaçırma canım sonra çok üzülürsün :gitme: bi şekilde erken gitmeye çalışınbilmiyorumkismile

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...246 melisam09 ...

...251 heath_19...

...272 suSu_...

turkbayragi...304 angelgozde ...turkbayragi

turkbayragi...304 kardelen44 ...turkbayragi

turkbayragi...305 mavimavimavi ...turkbayragi

turkbayragi...305 grimsi_...turkbayragi

turkbayragi...308 hdh10 ...turkbayragi

turkbayragi...308 duygu.c ...turkbayragi

turkbayragi...311 nuran07...turkbayragi

turkbayragi...312 eduk ...turkbayragi

turkbayragi...312 askeryarim...turkbayragi

turkbayragi...313 yengec123 ...turkbayragi

turkbayragi...315 ecem3004...turkbayragi

turkbayragi...350 nefesim ...turkbayragi

turkbayragi...360 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...392 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...398 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...398 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...398 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...400 melegim...turkbayragi

turkbayragi...400 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...405 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...410 kelebek1238...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:saysaybitmiyor===>15:lepi:

:lepi:siyahincim===>19:lepi:

:lepi:duygu.c===>46:lepi:

:lepi:babyke ===> 50:lepi:

:lepi:heath_19===>71:lepi:

birşeyler bulucaz artık. Ay ne giysem saçıma fön felan çektirsem mi diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın canım.. senin askerin nerdeydi ya çok kişiyle konusunca kafam karışıyo canım kusura bakma, birisi benim nişanlımla aynı yerdeydi de karıştırmayayım diye sorayım dedim aynıysa yardımcı olabilirim detaylarl ailgili... bizim yemin törenimiz de 9dan sonra başladı.. çok kalabalıktı, 11 bölük vardı, bölük bölük çıktılar bağıra bağıra, rap rap adım sesleri bi yandan kendi sesleri ayrı, karşımıza sıralandılar, nişanlım önceden bana nokta atışı yaptırdı nerde duracağıi yemin edeceğiyle ilgili, yerini biliyoduk ona göre oturduk, seyrettik, videoya da çektik, resimlerini de çektik, mutlaka yanında götür makinelerini sen de çek süper oluyo sonra seyretmek de gelemeyenlere izletmek de :)
12'de bitti, sonra koğuşlarına gittiler, biz oldugumuz yerde bekledik, üstünü değişti, eşyalarını topladı geldi, önceden otel ayarlamıştı ailesi, hep beraber oraya gittik 3 gün süperdi :)
ayy yeniden yaşadım o günleri... son gün ayrılma kısmın saymazsak herşey harikaydı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…