- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.461
günaydın heerkeseehihoyyyt
selam duygu selam susu a.s.
nasılsın blackpearlüm bayanssulusmile
ya dün aşkıma kargo gönderdim beyınsızzz heriff ismini uğur yazmış ugur ne alakaysaaaaaa nolcak sımdı offffisfisfis
soyadından bölüğünden anlarlar canım merak etmeya dün aşkıma kargo gönderdim beyınsızzz heriff ismini uğur yazmış ugur ne alakaysaaaaaa nolcak sımdı offffisfisfis
iyiyim bende iş güç işte takiliyorum kaydirigubbakcemile2iyiyim duygumm sen nasılsınnn zemuszemus
selam duygu selam susu a.s.
hoşgeldin şekerim kaydirigubbakcemile2
kafamçokkarıştı hadi ya,, nerden öğrendin canım uğur yazdığını düzelttiremezmisinkiCADIARZU
merak etme canım emire teslim ederler yine isim dışındakiler tutuyo nasılsaa.s üzülmeopuyorumnanaktankargo takıpten baktım canımm sanmıyorum daha düzelceni kargo giitmiş çünkü merkezee bitek askerıyeye gıtmesi kalmışbilmiyorumkismile
o adamı elıme gecırsem varyaklava:
offf yaa arabaylada gitsek benim perşembeden işten erken çıkmam lazım cuma günü içinde izin alcam zaten. otobüs firması 9 gibi orda olur diyor ama nişanlım gittiğinde beni aradığında saat 10'du.otogarda iner inmez taksiyle hemen gitmek lazım.ay şimdiden içimi telaş bastı akannehir
siyahincim gördünmü üniversiteem neresi çıktı içimi okuduuuukaydirigubbakcemile3
merak etme canım emire teslim ederler yine isim dışındakiler tutuyo nasılsaa.s üzülmeopuyorumnanaktan
ayy canım düşünebiliyorum seni ben de haftalar öncesinden düşünmeye başlamıştım nolcak nasıl gitcez bi aksilik çıkmasın diye.. töreni kaçırma canım sonra çok üzülürsün :gitme: bi şekilde erken gitmeye çalışınbilmiyorumkismile
yine şehit haberi offfff mafoldumben hakkari çukurca'da 6 şehit Allah mekanlarını cennet etsinmafoldumben yeter artıkkkkkkkkkk yaa mafoldumben
günaydınlar millet a.s.
ya bişey sorucam yemin törenine giden arkadaşlarım sizlere bu sorum; yemin töreni saat kaçta başlıyor kaçta bitiyor? her birliğin aynı saatlerde mi oluyor, ayrıca başladığı anda yemin mi ediyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?