Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy ben çok de seviyorum kendiyle yiğiti ya çok komiklerhihoyyyt
tuğçeye uyuzz oluyorum aynen, yıldızı da hiç sevmiyodum ben sertaç iyi ama:jeyyar:
sertaçı başlarda beğeniyordum ama sonradan arabesk oldu çocuk tam kıro ayucuk oldu beğenmiyodum ama tuğçeye nazaran onlar kalabilirdi yani
kaydirigubbakcemile3izlemiyorum onları
izlesene be o 4 güğüm mü düğüm mü nedir ondan daha güzel. O ötekinde dünkü mok rüyasında bile göremeyeceği şeylere burun kıvırıyo ulen insan biraz mütevazi olur salak salak insalanlar çok uyuz oldum izlemiyorum
[

ben sana yazıyodum dadlummzemuszemus
bi sen yazdın saten :çok üzgünüm:
duygu'cum ya ben yıldız asyalı'ya iyice uyuz oldum elendiyse sevindim valla kaydirigubbakcemile3
çok yapmacıktı ama yaşadıkları gerçekti o yüzden elenmeyebilürdüyiğit forevır :lepi:

sertaçın kıroluklarını yok sayarsak iyi zaten, anam bana öle şeyler dicek bi daha tırnağımı göremez :mymeka: yiğite neler etti sinir küpü! neyse yorgan gitti kavga bittisırnaşık şey şu tuğçe de tek başına gitsin defolsun ya soğuk nevale:1closedeyes:

yeni çift geldi bi de:teytey:

kaçıralım biz sevgülülerimizi ordan yaaa

aman aman ne kaçsınlar ne de kaçıralım sonra ömür boyu bekleriz allah korusun eyvahedigeldismile

ama "beni uyutsunlar, gelmeden 1 gün önce uyandırsınlar" düşüncesi çok mantıklı gelmeye başladı ya.. düşünsene şimdiki halinle don kal, bi kendine geliyosun yanında akannehir

anam ne güzel olur vallahi öyle :1rolleyes:

gelinlerden merveyi defne samyelıye benzettimmmsempatiksalakcinni

Evet bende benzettim :roflol:

izmir kavruluyor kızlar. bi yemeğe gittim pişik geçirdim akannehir

Burasi da cok güzel , yagmur yağıyor ..
İnsallah ciktiğimda da yağar biraz cünkü otobüsler sıcakta hiç çekilmiyor cok pis oluyor ohaoldumsmile

günaydın kızlar safak 399 300lerdeyim artıııııııııııııkkkkkkkk :lepi:

Günaydın mı ? kaydirigubbakcemile3
Çalişmayanlara göre günaydın tabi , biz öğle yemeğini bilem yedik delikafadulden
Öğrenci olmayi özledim ya

Gözünaydın canım , 100 leride görüceksin 10 lari da Allahın izniyle ..

yapma be canım yaaa her gün 6 da kalktım istisnasız her gün azcık uyusam fena mı :kedi: öğle oldu doğru ama unutmuşum yaa yeni uyandığım için kaydirigubbakcemile3 bende kahvaltımı yapcam öğle yemeğiyle beraber aradan çıksın

inşallah inşallah hemencecik 10lar gelse daha ne isterim yaa 300lerdeyim çok mutluyummmmmmmm!!!!! bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…