- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.601
aman yıldız gitti diye çok sevindim valla mıymışık şey yedi çocuğun başınısempatiksalakcinni
sertaçı başlarda beğeniyordum ama sonradan arabesk oldu çocuk tam kıro ayucuk oldu beğenmiyodum ama tuğçeye nazaran onlar kalabilirdi yaniayy ben çok de seviyorum kendiyle yiğiti ya çok komiklerhihoyyyt
tuğçeye uyuzz oluyorum aynen, yıldızı da hiç sevmiyodum ben sertaç iyi ama:jeyyar:
izlesene be o 4 güğüm mü düğüm mü nedir ondan daha güzel. O ötekinde dünkü mok rüyasında bile göremeyeceği şeylere burun kıvırıyo ulen insan biraz mütevazi olur salak salak insalanlar çok uyuz oldum izlemiyorumkaydirigubbakcemile3izlemiyorum onları
bi sen yazdın saten :çok üzgünüm:[
ben sana yazıyodum dadlummzemuszemus
çok yapmacıktı ama yaşadıkları gerçekti o yüzden elenmeyebilürdüyiğit forevır :lepi:duygu'cum ya ben yıldız asyalı'ya iyice uyuz oldum elendiyse sevindim valla kaydirigubbakcemile3
sertaçı başlarda beğeniyordum ama sonradan arabesk oldu çocuk tam kıro ayucuk oldu beğenmiyodum ama tuğçeye nazaran onlar kalabilirdi yani
izlesene be o 4 güğüm mü düğüm mü nedir ondan daha güzel. O ötekinde dünkü mok rüyasında bile göremeyeceği şeylere burun kıvırıyo ulen insan biraz mütevazi olur salak salak insalanlar çok uyuz oldum izlemiyorum
bi sen yazdın saten :çok üzgünüm:
çok yapmacıktı ama yaşadıkları gerçekti o yüzden elenmeyebilürdüyiğit forevır :lepi:
abow şok oldum bu omu gerçektenkıneedelikafadulden
Defne Samyeli'nin şok klip görüntüleri! - Video Faresi - Medya Faresi
kim istemiyo kiii :1rolleyes:
ah bi gelseler :1rolleyes:
ben de isityoruuummm benneyaptımki
kaçıralım biz sevgülülerimizi ordan yaaa
aman aman ne kaçsınlar ne de kaçıralım sonra ömür boyu bekleriz allah korusun eyvahedigeldismile
ama "beni uyutsunlar, gelmeden 1 gün önce uyandırsınlar" düşüncesi çok mantıklı gelmeye başladı ya.. düşünsene şimdiki halinle don kal, bi kendine geliyosun yanında akannehir
gelinlerden merveyi defne samyelıye benzettimmmsempatiksalakcinni
izmir kavruluyor kızlar. bi yemeğe gittim pişik geçirdim akannehir
evet bende benzettim :roflol:
Burasi da cok güzel , yagmur yağıyor ..
Insallah ciktiğimda da yağar biraz cünkü otobüsler sıcakta hiç çekilmiyor cok pis oluyor ohaoldumsmile
günaydın kızlar safak 399 300lerdeyim artıııııııııııııkkkkkkkk :lepi:
Günaydın mı ? kaydirigubbakcemile3
Çalişmayanlara göre günaydın tabi , biz öğle yemeğini bilem yedik delikafadulden
Öğrenci olmayi özledim ya
Gözünaydın canım , 100 leride görüceksin 10 lari da Allahın izniyle ..
300ler çabucak geçer inş :lepi:günaydın kızlar safak 399 300lerdeyim artıııııııııııııkkkkkkkk :lepi:
başım ağrıyo:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?