Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

turkbayragiBir Gün Daha Bitti Ömrümdenturkbayragi

Birgün Daha Bitti Şafagımızdan

Birgün Daha Bitti SenSiz...
......
Veeeee ?

Birqün Daha Yaklaştım Sana ¦

Birgün Daha Yaklaştım Gelecegime ¦

Birgün Daha Bitti ¦ Sensiz Ama Umutlu :1rolleyes:¦

turkbayragi$AFAK.....>272turkbayragi

Bütün takvimLer başına buyruk
Her yaprağı ömrüme zehir...
ÖzLüyorum..
Ve diyorum ki;
Zaman! Diz çök artık bu vusLata..
AŞKIMI ÇOOOK ÖZLEDİM..:asigim:

kızlar ben de 200lere elveda dedim şafak 197 zemuszemus ayrıca geçen hafta aşkımı ziyarete gittik çooook güzeldi tabi ayrılık zamanı gelince biraz kötü olduk ama napalım kaydirigubbakcemile3 ayrılıkların da sonu var yerimseniben

bana da girdi

havadandır havadan :1rolleyes:

bizde ne olsa havaları bahane ediyozmirmirmirmir
:jeyyar: :jeyyar:
inşallah canım yaaa bakalım nasıl geçiceklerrr olumunekankayizsmile

anladım canım sorun değil yaa olsun :1hug:
çabuk geçecekler bak gör :lepi: :lepi: :lepi:
felaket sıcak ondan herhalde birde bugün saçımı at kuyruğu yaptım biraz sıkı topladım sanırım oda etken oldu azcık gevşeteyim.
sıkı topladıysan oda başını ağrıtır canım gevşet tabi vereliniortak

bizde görcez dimi 200 lerin bittiğini boshayallersmile

canım çok sıkkın iki öz iki çeşme ağlıyorum.. perşembeden beri telefonları bozuktu nişanlımın olduğu yerde konuşamamıştık, az önce aradı tam konuşurken kesildi, tekra aradım tekrar aynı şey 6 kere kesildi tekrar aradım konuştuk şimdi hepten gitti yine yaa.. bi yandan istediklerini hazırlıyorum kargo yapıyorum bi yandan ağlıyorum.. allahım ne zor yaa, benden sonra bu eşyaları o elliycek diye bi yandan içim burukken sesini de duyamadım doğru dürüst, başka bi eksiği var mı diye de soramadım senağlama

ankesörden mi konuşuyorsunuz yoksa cep telefonundan mı cnm?

bal damlıyor baaaall!! D

ayy kızlar şimdi hatırladım; dün gece muhteşem bi rüya gördümmmm Allah'ım nasıl mutluydum ya aşkımla nikahımız oluyodu :asigim: ben elime evlilik cüzdanını alıp sallıyodum sarılıyoduk .. ikimiz de çok şıktık ..annem de vardı tebrik ediyodu.. yaa çok güzel bi rüyaydı anlamı ne acaba Allah'ım hayırlısıyla o günleri de göstersin:Saruboceq:

ankesörden mi konuşuyorsunuz yoksa cep telefonundan mı cnm?

ankesörlü yaa senağlama
gittigi ilk günden beri, belki senden telefon isteyebilirim diyo duruyo, ne zaman sorsam daha var zamanı ben bakıcam duruma göre istiycem diyo, istemiyo var herhalde bi bildiği ama çok kötü oluyo böyle de yaasenağlama

çok güzel bir rüyaymış canım Allah hayırlara çıkarsın :Saruboceq:

rüyalara geeeell !! ne güzel yaaa valla ! inşallah askerden gelir gelmez rüyalar gerçek olsun :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…