- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.621
benimde başıma ağrı girdi yaa hayrıdır kızlar fisfisfis
300ler çabucak geçer inş :lepi:
dün int bağlantım gitti mafoldumben uyuz oluyorum kesilip duruyor int mafoldumben
benimde:gitme:
bana da girdi
havadandır havadan :1rolleyes:
kızlar ben de 200lere elveda dedim şafak 197 zemuszemus ayrıca geçen hafta aşkımı ziyarete gittik çooook güzeldi tabi ayrılık zamanı gelince biraz kötü olduk ama napalım kaydirigubbakcemile3 ayrılıkların da sonu var yerimseniben
oh oh azalmış şafak ne mutlu.
evet canım aynen öyle hayırlısıyla bitirsin gelsin de başka bi isteğim yok yerimseniben
amin hepimiz öyle, Allah'ın izniyle sağsalim herkes beklediğine kavuşsun :Saruboceq:
bana da girdi
havadandır havadan :1rolleyes:
çabuk geçecekler bak gör :lepi: :lepi: :lepi:inşallah canım yaaa bakalım nasıl geçiceklerrr olumunekankayizsmile
anladım canım sorun değil yaa olsun :1hug:
sıkı topladıysan oda başını ağrıtır canım gevşet tabi vereliniortakfelaket sıcak ondan herhalde birde bugün saçımı at kuyruğu yaptım biraz sıkı topladım sanırım oda etken oldu azcık gevşeteyim.
kızlar ben de 200lere elveda dedim şafak 197 zemuszemus ayrıca geçen hafta aşkımı ziyarete gittik çooook güzeldi tabi ayrılık zamanı gelince biraz kötü olduk ama napalım kaydirigubbakcemile3 ayrılıkların da sonu var yerimseniben
amin inşallah a.s senin kaç ayın var canım ?
canım çok sıkkın iki öz iki çeşme ağlıyorum.. perşembeden beri telefonları bozuktu nişanlımın olduğu yerde konuşamamıştık, az önce aradı tam konuşurken kesildi, tekra aradım tekrar aynı şey 6 kere kesildi tekrar aradım konuştuk şimdi hepten gitti yine yaa.. bi yandan istediklerini hazırlıyorum kargo yapıyorum bi yandan ağlıyorum.. allahım ne zor yaa, benden sonra bu eşyaları o elliycek diye bi yandan içim burukken sesini de duyamadım doğru dürüst, başka bi eksiği var mı diye de soramadım senağlama
bizde ne olsa havaları bahane ediyozmirmirmirmir
:jeyyar: :jeyyar:
çabuk geçecekler bak gör :lepi: :lepi: :lepi:
sıkı topladıysan oda başını ağrıtır canım gevşet tabi vereliniortak
bizde görcez dimi 200 lerin bittiğini boshayallersmile
ankesörden mi konuşuyorsunuz yoksa cep telefonundan mı cnm?
ayy kızlar şimdi hatırladım; dün gece muhteşem bi rüya gördümmmm Allah'ım nasıl mutluydum ya aşkımla nikahımız oluyodu :asigim: ben elime evlilik cüzdanını alıp sallıyodum sarılıyoduk .. ikimiz de çok şıktık ..annem de vardı tebrik ediyodu.. yaa çok güzel bi rüyaydı anlamı ne acaba Allah'ım hayırlısıyla o günleri de göstersin:Saruboceq:
ayy kızlar şimdi hatırladım; dün gece muhteşem bi rüya gördümmmm Allah'ım nasıl mutluydum ya aşkımla nikahımız oluyodu :asigim: ben elime evlilik cüzdanını alıp sallıyodum sarılıyoduk .. ikimiz de çok şıktık ..annem de vardı tebrik ediyodu.. yaa çok güzel bi rüyaydı anlamı ne acaba Allah'ım hayırlısıyla o günleri de göstersin:Saruboceq:
çok güzel bir rüyaymış canım Allah hayırlara çıkarsın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?