Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

geçenlerde noldu biliyor musunuz? hafta sonu evdeydim çok uykum geldi uzandım uyumuşum bi anda zil sesine uyandım üstümü başımı toparlamaya başladım nişanlım geldi sandım bi anda mafoldumben
sonra askerde olduğu dank etti beynime, uyku sersemi o geldi sanmışım. sonra bi kötü oldum sormayın akannehir

Ümitinde teli kapali dünden beridir mafoldumben

of şimdi haberleri gördüm gene çatışma çıkmıs mafoldumben 7 Şehit .. senağlama
Allah belalarını versin , şehitlerimizin mekanı cennet olsun :Saruboceq:mafoldumben

bana da geçen hafta benzer bişey oldu çok kötü oluyo canım yaa
bi arkadaşımda kalmıştım, gece bi uyandım sanki yanımdaymış kalkmış gitmiş gibi bi his geldi içime yanımda aradım sağa sola bakındım sonradan aklıma geldi ki askerde

:gitme::gitme: çok zor yaa.. Allah hepimize güç versin..askerlerimizi korusun:Saruboceq: biz farklı şehirlerde olduğumuz için çok sık görüşemezdik ama deli gibi özlüyorummafoldumben

kaydirigubbakcemile3 inşallahhh.boshayallersmile yaa artık beklemek istemiyorum valla aşkımdan ayrı geçen her güne yazık ya gelsin yapıcaz düğünümüzü hemen inşallah:asigim:

biz gizlice evlenmeyi düşünüyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile ooof cok özledim gelsinn :umursamaz:

Amin canım ya ben de sabah öğrendim haberleri çok kötü oldum yaa bi gün geçmiyo kötü habersiz..
ben de konusurken telefon gitti bozuldu mu nolduysa deliricem yaa bi konuşamıyoruz günlerdir senağlama
allah korusun canlarımızı :Saruboceq::Saruboceq:

Amin Canım Amiiin ..
Üzme tatlı canını konusursunuz ..
Oluyo öyle sorunlar , aama düzelir

aminn canım boshayallersmile ''Rüyada nikahlandığını görmek bir kız ise yakın zamanda evlenmek demektir.'' hayırdır inşallah delikafadulden

hadi ya ne güzel:))

bende rüyamda askerim beni arıyor askeriyeden ama annesiyle konuşuyorum ben ablası sanıyorum bozuntuuya vermiyorum hemen kendini tanıtıyor ben kaanın annesiyim nasılsın işte nerelisin nerde oturuyosun dior bende cevaplıyorum sonra işte annelede görüşmke tanışmak isterim diyor bende tabi olur diyorum sonra teli kapatıyoruz böleydi saat öğlen 12dede aşkım aradı ayy çok mutluydum ama rüyamda ya halada rüyanın etkisindeyim
kızlar ne olabilir bu

ayy ne güzel rüyalar görmüşüz öyle seni de istemeye gelcekler heralde canımm hadi hayırlı olsun:asigim::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…