- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.641
rüyalara geeeell !!ne güzel yaaa valla ! inşallah askerden gelir gelmez rüyalar gerçek olsun :jeyyar:
aminn canım boshayallersmile ''Rüyada nikahlandığını görmek bir kız ise yakın zamanda evlenmek demektir.'' hayırdır inşallah delikafadulden
geçenlerde noldu biliyor musunuz? hafta sonu evdeydim çok uykum geldi uzandım uyumuşum bi anda zil sesine uyandım üstümü başımı toparlamaya başladım nişanlım geldi sandım bi anda mafoldumben
sonra askerde olduğu dank etti beynime, uyku sersemi o geldi sanmışım. sonra bi kötü oldum sormayın akannehir
geçenlerde noldu biliyor musunuz? hafta sonu evdeydim çok uykum geldi uzandım uyumuşum bi anda zil sesine uyandım üstümü başımı toparlamaya başladım nişanlım geldi sandım bi anda mafoldumben
sonra askerde olduğu dank etti beynime, uyku sersemi o geldi sanmışım. sonra bi kötü oldum sormayın akannehir
kaydirigubbakcemile3 inşallahhh.boshayallersmile yaa artık beklemek istemiyorum valla aşkımdan ayrı geçen her güne yazık ya gelsin yapıcaz düğünümüzü hemen inşallah:asigim:
Ümitinde teli kapali dünden beridir mafoldumben
of şimdi haberleri gördüm gene çatışma çıkmıs mafoldumben 7 Şehit .. senağlama
Allah belalarını versin , şehitlerimizin mekanı cennet olsun :Saruboceq:mafoldumben
hayırlısı olsun süpermişdelikafadulden
Amin canım ya ben de sabah öğrendim haberleri çok kötü oldum yaabi gün geçmiyo kötü habersiz..
ben de konusurken telefon gitti bozuldu mu nolduysa deliricem yaa bi konuşamıyoruz günlerdir senağlama
allah korusun canlarımızı :Saruboceq::Saruboceq:
:gitme::gitme: çok zor yaa.. Allah hepimize güç versin..askerlerimizi korusun:Saruboceq: biz farklı şehirlerde olduğumuz için çok sık görüşemezdik ama deli gibi özlüyorummafoldumben
biz gizlice evlenmeyi düşünüyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile ooof cok özledim gelsinn :umursamaz:
biz gizlice evlenmeyi düşünüyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile ooof cok özledim gelsinn :umursamaz:
aminn canım boshayallersmile ''Rüyada nikahlandığını görmek bir kız ise yakın zamanda evlenmek demektir.'' hayırdır inşallah delikafadulden
bizde tezkereyi aldığı gün şimşek nikahı kıymayı düşünüyoruz :1rolleyes:
hadi ya ne güzel:))
bende rüyamda askerim beni arıyor askeriyeden ama annesiyle konuşuyorum ben ablası sanıyorum bozuntuuya vermiyorum hemen kendini tanıtıyor ben kaanın annesiyim nasılsın işte nerelisin nerde oturuyosun dior bende cevaplıyorum sonra işte annelede görüşmke tanışmak isterim diyor bende tabi olur diyorum sonra teli kapatıyoruz böleydi saat öğlen 12dede aşkım aradı ayy çok mutluydum ama rüyamda ya halada rüyanın etkisindeyim
kızlar ne olabilir bu
ayy ne güzel rüyalar görmüşüz öyleseni de istemeye gelcekler heralde canımm hadi hayırlı olsun:asigim::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?