Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bencede kafası karışık gibi duruyor geldikten sonra ciddiyet daha belli olur.Ama işine gücünü yola koyduktan sonra hala evlilik için böyle diyorsa o zaman daha detaylı konuşursun sende.

bencede kafası karışık gibi duruyor geldikten sonra ciddiyet daha belli olur.Ama işine gücünü yola koyduktan sonra hala evlilik için böyle diyorsa o zaman daha detaylı konuşursun sende.

belkide ondandır diyorum geldiğinde kendi aramıda sözleniriz dediydi ama benim istememle kendisi teklif getirmedi askere ilk gittiği zamanlarda sölemişti bende dajha yeni olmaz dediydim

selam canım waoooowww kız maş.şafağına
iki hanelilere geçmisşsin hadi gözünaydın ama zor ya sölim sana

çok şükür geçtim canım şafağım çokken azaldıkça geçmiyo diyenlere kızıyordum ama
haklılarmış :kedi: zor geçecek gibi gözüküyor eyvahedigeldismile
senin kaç şafağın?

aa ben çalışmadan duramam
CADIARZU kafası karışık heralde canım hele bi gelsin de o da evliliği düşünür şu an askerliğe odaklanmıştıra.s

darısı başımıza turkbayragi

valla ben zorda kalmazsam çalışmayı düşünmüyorum şahsen

amin canım darısı başınıza :lepi:

Selam kızlarr...
Ben geldimmm kaydirigubbakcemile2

selam canımmmm hoşgeldinn naber?

ben kaçtım kızlar

görüşürüz tatlım

kızlar 2 gündür yokum kkde..
mesajlarım eksilmiş??
bilginiz mi var mı neden oldu acebabilmiyorumkismile
siz mesaj sayılarınızda eksilme var mı???

bizim baba yatar şafak atara son 6 güüüüünn..turkbayragiturkbayragi

kızlar 2 gündür yokum kkde..
mesajlarım eksilmiş??
bilginiz mi var mı neden oldu acebabilmiyorumkismile
siz mesaj sayılarınızda eksilme var mı???

aynen bende bunu merak ediyodum megim
benimde son 2 gün yazdıklarım gitmiş mesaj sayımı bilmediğim için azalmışmı bilemiyorum ama yazdıklarım silinmişkafamçokkarıştı
neden acebaaa?
:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…