- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.681
Bende bugun hic iş yaapmadim , sabahtan beri oturuyorum bos bos ..
Evet Allahıma şükür bugunleri gördüüümm .. :lepi:
aminnn canım inşallah :Saruboceq:
anam batarız kız ben birinden korkuyorumoff ya bi de ailem tutturdu önce evinizi alcaksınız sonra evlenceksiniz diyelaelaelaelaelae daha çook bekleriz biz:gitme:
aminnn canım inşallah :Saruboceq:
anam batarız kız ben birinden korkuyorumoff ya bi de ailem tutturdu önce evinizi alcaksınız sonra evlenceksiniz diyelaelaelaelaelae daha çook bekleriz biz:gitme:
ben en başından beri söylüyorum canım kır düğünüüüü diye yırtıldım erkek tarafının yanındadelikafadulden yaparız diyorlar 5 kardeş de yardım etcek inşallah ama tek sorunumuz ev şu anda.. o nolcak bilmiyorum..
ewet canım bende çok istiyorum nikah ve kır düğünü ama bakalım sonuçta düğünü dmat tarafı yapıyor karşı tarafıda düşünmek lazım ama fazla alttan almam ben açıkcası heleki nişan,gelinlikde yani ben kendi beğendğimi alır çıkarırım kimsenin karışmasını istemem
selam canımmm nasılsınmerhaba asker sewdicekleriii... opuyorumnanaktan
vall canım gel de aileme anlat tabi haklılar bizi düşünüyolar kiraçok zor ama gelenek böyle göçmenlerde burda evi olmayana kız vermezler ama ben yıktım bütün kuralları hem göçmen değil hem evi yok hem de askerliğini yapmadan nişanlandık:lepi: amann herşey hallolur yaa biz birbirimizi sevdikten sonra:asigim:ya durum el veriyorsa ev alınır tabi ama durum elvermeyip düğün içinde evi beklemek zor olur hadi iş için beklemek neyse anlarım.o zaman gelsinde sizin için hayırlısı neyse o olsun.
ya ama ev almak çok zor bu devirde ucuz bişey değilki alasınız.
ben en başından beri söylüyorum canım kır düğünüüüü diye yırtıldım erkek tarafının yanındadelikafadulden yaparız diyorlar 5 kardeş de yardım etcek inşallah ama tek sorunumuz ev şu anda.. o nolcak bilmiyorum..
selam canımmm nasılsın
vall canım gel de aileme anlat tabi haklılar bizi düşünüyolar kiraçok zor ama gelenek böyle göçmenlerde burda evi olmayana kız vermezler ama ben yıktım bütün kuralları hem göçmen değil hem evi yok hem de askerliğini yapmadan nişanlandık:lepi: amann herşey hallolur yaa biz birbirimizi sevdikten sonra:asigim:
valla sevgi saygı olduktan sonra tamam kira zor ama napcaksın mutluluk önemli olan. ilk başlarda kira olur sonra kredi felan çekip kendi evinizi alırsınız. böyle yapan çok tadığım var. Erkek çalışkan olsun bence en önemlisi bu.
selam canımmm nasılsın
vall canım gel de aileme anlat tabi haklılar bizi düşünüyolar kiraçok zor ama gelenek böyle göçmenlerde burda evi olmayana kız vermezler ama ben yıktım bütün kuralları hem göçmen değil hem evi yok hem de askerliğini yapmadan nişanlandık:lepi: amann herşey hallolur yaa biz birbirimizi sevdikten sonra:asigim:
doğru canım en öenlisi sevgi saygı.. bi de benim aşkım hiç işten kaçmaz çok şükür ona sonsuz güveniyorumbu yüzden her zorluğu aşarız inşallah :Saruboceq:
doğru canım en öenlisi sevgi saygı.. bi de benim aşkım hiç işten kaçmaz çok şükür ona sonsuz güveniyorumbu yüzden her zorluğu aşarız inşallah :Saruboceq:
en güzelini yapmışsın valla önceden çıkarıcan dilini öbür türlü sessizleri oynayınca hiçbişe oolmuyorr allah gönlümüze göre versin ne diyim canım herşey çok zor vallahi
canım en önemliside bu erkek çalışkan olduktan sonra herşey olur yani çok güzel nişanlının iş kaçmaması yani
ama benimki tembel sanırım ya ne olcak bilmiyorum yani.
Aynen benimde güvenim o konuda tam.Allah şaşırtmasın. Zorluğu insan sevdiği insanla aşınca anlamı daha büyük olur.
siyahincim senin nişanlın şimdi usta birlikte ya izne gelicekmi ? eğer gelmek isterse en erken ne zaman izin alabiliyorlar?
:gitme: canım daha acemilikte benim aşkım, 75 gün sürüyo acemiliğimiz 7 ağustosta dağıtımı olcak hayırlısıyla. ama doğuda 6.ayda veriyolarmış canım izni
aa doğru sormuştum sana daha önce acemilik uzundu sizin kusura bakma canm ya aklımdan çıkmış.bizim dağıtımla aynı sizinki. Hayırlı yerler olur inşallah... :Saruboceq:
yok kız çalışkandır seninki de ya da iş ciddiye binice toparlanır merak etme sen, çok şükür benden daha çalışkan aşkımkaydirigubbakcemile3
ev işlerinden de iyi anlar kaydirigubbakcemile3 ay bazen eskişhire gelirdi yanıma camları falan silerdi bulaşıkları yıkardı yemek yapardık beraber offf yaa çok özledimm:gitme:
evet canım o zaman herşey daha anlamlı oluyo daha çok kıymete biniyo:asigim:
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün ŞAFAK:97 turkbayragi
aa ben çalışmadan duramamvalla bilmiyorum yani işte evlendiğinde çalışmanı istemiyorum çocuklarımın annesi ol çocuklara bak diyo oldu dedim başka hem ben 1 tane istiyorum lütfen çoğul konuşma dedim:))
kızlar bide benimki aslında evliliği düşünmüyo galiba ya çünlkü işte evlenince sevgi kalmıyor diyor ayrılıyorlar diyr ben pek bakmıyorum öle evliliğe dediydi bana
diğer günde böle bir evin olsun ister misinn dedi bana (ablasındayken) anlamadımki ben ya siz ne anladınız bu durumdan
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün ŞAFAK:97 turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?