- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.661
o da öyle diyor askeriyeden çıktığım anda diyor ahahah kaydirigubbakcemile2 en güzeli valla aman dayanamam ben !!bizde tezkereyi aldığı gün şimşek nikahı kıymayı düşünüyoruz :1rolleyes:
akannehir niye kız kaydirigubbakcemile3
evet gelsinlerrrrr:1closedeyes:
o da öyle diyor askeriyeden çıktığım anda diyor ahahah kaydirigubbakcemile2 en güzeli valla aman dayanamam ben !!D
çünkü canım dayanamıyorum ben hem hemen himayeme alıyım onu kimse bilmese de olur sonra herkese bildirir düğün yaparız bana bağlı kalsın askım!! kaydirigubbakcemile3:hulya:
opuyorumnanaktanbal damlıyor baaaall!!D
wayyy rüyaya bak heleee:jeyyar:ayy kızlar şimdi hatırladım; dün gece muhteşem bi rüya gördümmmm Allah'ım nasıl mutluydum ya aşkımla nikahımız oluyodu :asigim: ben elime evlilik cüzdanını alıp sallıyodum sarılıyoduk .. ikimiz de çok şıktık ..annem de vardı tebrik ediyodu.. yaa çok güzel bi rüyaydı anlamı ne acaba Allah'ım hayırlısıyla o günleri de göstersin:Saruboceq:
gizlice evlenceniz hee:jeyyar:biz gizlice evlenmeyi düşünüyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile ooof cok özledim gelsinn :umursamaz:
şimşek nikahı haaaklinialirimsmilebizde tezkereyi aldığı gün şimşek nikahı kıymayı düşünüyoruz :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3 ben düğünde nikah istediğim için bu bana uymazkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ben düğünde nikah istediğim için bu bana uymazkaydirigubbakcemile3
Çok sıkıldım boshayallersmile
bende karrasızım aslında düğünle mi olsa yoksa ayrı nikah kıyılıp bikaç gün sonra düğün mü olsa salona da çağırınca baya para istiyolarmış
bende çok yoruldum ya ya ne güzel 1 ayın bitemesine 2 gün kalmış
bizimde Allah'ın izniyle 2012 yaza düğünümüz olur herhalde ayyy heyecanlandım bak kaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi:inşallah nurancımmm yaa opuyorumnanaktan
bizimde Allah'ın izniyle 2012 yaza düğünümüz olur herhalde ayyy heyecanlandım bak kaydirigubbakcemile3
aynen canım 2012 mayıs gibi düşünüyoruz biz de..2012 gelini olcaz desene:lepi: Allah hayırlısını vesin.. ay düşünmek bile heyecanlandırıyooodelikafadulden
evet canım fiyat bayağı fazla oluyomuş ama benim hayallerim hep bu yönde oldu kır düğünü ile nikah ve düğünboshayallersmile aslında farklı şehirlrde olduğumuz için benim memleketimde nikah aşkımınkinde düğün olur diyo herkes ama ben böyle istiyorum tabi fikrim değişir mi bilemiyorumsempatiksalakcinni
aminnn canım inşallah :Saruboceq:evet aynı zamanlarda olacak gibi desene.Allah yüm bekleyenleri sağsalim kavuştursun sevdiklerine :Saruboceq:
o zamanda burda düğün hazırlıklarımızı konuşuyor olalım zemuszemus
sizde 2 düğün yaparsınız:lepi: :lepi:
evet canım fiyat bayağı fazla oluyomuş ama benim hayallerim hep bu yönde oldu kır düğünü ile nikah ve düğünboshayallersmile aslında farklı şehirlrde olduğumuz için benim memleketimde nikah aşkımınkinde düğün olur diyo herkes ama ben böyle istiyorum tabi fikrim değişir mi bilemiyorumsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?