Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bizde tezkereyi aldığı gün şimşek nikahı kıymayı düşünüyoruz :1rolleyes:
o da öyle diyor askeriyeden çıktığım anda diyor ahahah kaydirigubbakcemile2 en güzeli valla aman dayanamam ben !! D
akannehir niye kız kaydirigubbakcemile3
evet gelsinlerrrrr:1closedeyes:

çünkü canım dayanamıyorum ben hem hemen himayeme alıyım onu kimse bilmese de olur sonra herkese bildirir düğün yaparız bana bağlı kalsın askım!! kaydirigubbakcemile3:hulya:

kaydirigubbakcemile3 ben düğünde nikah istediğim için bu bana uymazkaydirigubbakcemile3

bal damlıyor baaaall!! D
opuyorumnanaktan

wayyy rüyaya bak heleee:jeyyar:
inş gerçek olduğunuda yazarsın buraya canım:lepi:

biz gizlice evlenmeyi düşünüyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile ooof cok özledim gelsinn :umursamaz:
gizlice evlenceniz hee:jeyyar:

bizde tezkereyi aldığı gün şimşek nikahı kıymayı düşünüyoruz :1rolleyes:
şimşek nikahı haaaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ben düğünde nikah istediğim için bu bana uymazkaydirigubbakcemile3

bende bende düğünde istiyorum nikahıı :sm_cool:

aaa bide işin o boyutu var benim hayallerim 1 taneyle sınırlı değil ondan canım mesela bende öyle istiyorum sonra gizlice evlenmeyi istiyorum :d sonra daha birsürü şey ohoooo hoooo

bende karrasızım aslında düğünle mi olsa yoksa ayrı nikah kıyılıp bikaç gün sonra düğün mü olsa salona da çağırınca baya para istiyolarmış

evet canım fiyat bayağı fazla oluyomuş ama benim hayallerim hep bu yönde oldu kır düğünü ile nikah ve düğünboshayallersmile aslında farklı şehirlrde olduğumuz için benim memleketimde nikah aşkımınkinde düğün olur diyo herkes ama ben böyle istiyorum tabi fikrim değişir mi bilemiyorumsempatiksalakcinni

aynen canım 2012 mayıs gibi düşünüyoruz biz de..2012 gelini olcaz desene:lepi: Allah hayırlısını vesin.. ay düşünmek bile heyecanlandırıyooodelikafadulden

evet aynı zamanlarda olacak gibi desene.Allah yüm bekleyenleri sağsalim kavuştursun sevdiklerine :Saruboceq:
o zamanda burda düğün hazırlıklarımızı konuşuyor olalım zemuszemus

sizde 2 düğün yaparsınız:lepi: :lepi:

evet aynı zamanlarda olacak gibi desene.Allah yüm bekleyenleri sağsalim kavuştursun sevdiklerine :Saruboceq:
o zamanda burda düğün hazırlıklarımızı konuşuyor olalım zemuszemus
aminnn canım inşallah :Saruboceq:
sizde 2 düğün yaparsınız:lepi: :lepi:

anam batarız kız ben birinden korkuyorum off ya bi de ailem tutturdu önce evinizi alcaksınız sonra evlenceksiniz diyelaelaelaelaelae daha çook bekleriz biz:gitme:

ewet canım bende çok istiyorum nikah ve kır düğünü ama bakalım sonuçta düğünü dmat tarafı yapıyor karşı tarafıda düşünmek lazım ama fazla alttan almam ben açıkcası heleki nişan,gelinlikde yani ben kendi beğendğimi alır çıkarırım kimsenin karışmasını istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…