Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Al benden de o kadarrvereliniortak şafak azaldıkca zaman geçmiyor içim içime sığmıyor mekanlar dar gelmeye başladı vallakaydirigubbakcemile3

Mervee kızz gözün aydınn hadi iyisin hasret gidericen sevdiğinleeopuyorumnanaktan

canımm oh seninde bitmiş bak o tablodada iyice sona yaklaşmışsın bizde öle olcakmıyız yahuuu ogün gelince haıtrlat baba bunları:Saruboceq:

Hatırlatırımm emoşummmmm sen isteeopuyorumnanaktan
Yaa bende kendi kendime diyodum 200den düşermiyiz 100den düşermiyizz 50den düşermiyizzz düşüyor kızlar zorda olsa geçiyoryerimseniben

Hatırlatırımm emoşummmmm sen isteeopuyorumnanaktan
Yaa bende kendi kendime diyodum 200den düşermiyiz 100den düşermiyizz 50den düşermiyizzz düşüyor kızlar zorda olsa geçiyoryerimseniben

evet öyle böylee o gün gelioooo.
beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır demişler....
ilk buraya şafak 460 yazdıgımı hatırlıorum nasıl 100 günü geçtki bilmiorum..
ee zaman su gibi durdura bilene aşkolsun

KIZLARRRRRR GELIYORRR ASKERIM GELIYORRRRRRRRR =)

KEESİNN QELİYOOO KESİNNNNNNNNNN =)

BÜYÜK GÜN 25 HAZİRANNNN

ay karnıma agrılar gırdıı

ayyy canım benim çok sevindim senin adına...
kız hemen hemen aynı zamanlarda görücez askerlerimizi kııııııııızz 26 sında benimkinin yemin töreni sonra istanbula beraber heeeeeyyyt be
ay bende şimdi heyecanlandım heee:teytey::teytey::sm_cool:

Bende siteye 365 yazarak başlamıştımm zemuszemus biticek inanamıyorumm:asigim:

selm kızlaarr ben geldimm aşkımla konuştuk az önce çok mutluyum çoookkkkk bu askerlik baya işe yaradı yahu ama bi yandanda berbat oldu beni bi yere göndermio yaa kendi akrabalarıma bile varmı böle bişi yaa nie böle oldu sizinkilerde yapıomu böle...
ŞAFAK=338lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…