- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.281
onu da gördüm çok güzeldi evet ama kız kulasine vuruldum nedense aldım gitti :1rolleyes:
git git capacity ye görünce hakvericeksin
kızlar askeriniz gelınce söz nişan ne zaman düşünüyosunuzboshayallersmile
yok biz direkt nikah memurunu havaalanına davet etmeyi düşünüyoruz delikafadulden Allah kısmet ederse tabihavaalanında direk takıcaz yüzükleri diosunn:roflol:
yok ya çokta pahalı değil dışarıya göre bakıncadeliriyorum zaten yaa paşabahçede herşey çok güzel ama çok pahalı yaa :bbo:
ahahaaa :roflol: çok güldüm bu yazdıgına yaa tam diğer mesajından alıntı yaptım oan yazarken bunu gördğm.. allah rahmet eylesin, dediğin gibi herşeyin bir çaresi var ama maalesef ölüme karşı yok, elin kolun bağlı mecbursun ona karşı, elden birşey gelmiyor...
bu günler de bitecek, hepimiz bir gün kurtulacağız bu zor süreçten, hasretler bir bir yok olacak sevdiklerimize sarılınca, üüzlmek yooook boshayallersmile
evetttt:lepi:
ama hemen değil..bana kalsa hemencik ama aşkım çalışmak istiyo çok herşeyimiz hazır olsun ondan sonra rahat edelim diye..
yok biz direkt nikah memurunu havaalanına davet etmeyi düşünüyoruz delikafadulden Allah kısmet ederse tabi
bi gelsin de :asigim:
yok ya çokta pahalı değil dışarıya göre bakınca
dogru soylemıs askın susum calısıp biraz birikim yapmak lazım sonrada mutlu son:asigim:evetttt:lepi:
ama hemen değil..bana kalsa hemencik ama aşkım çalışmak istiyo çok herşeyimiz hazır olsun ondan sonra rahat edelim diye..
yok biz direkt nikah memurunu havaalanına davet etmeyi düşünüyoruz delikafadulden Allah kısmet ederse tabi
bi gelsin de :asigim:
napim ama duygunun dediği gibi
bizim psikolojide bi tuhaf olmuş kaydirigubbakcemile3
siz dertleşirken bende dertleşeyim diyom
anam bi bakıyom kadınlar hamamı gibim olmuş kıkırdıyo hepsi :lepi:
öyle canım Allah Rahmet eylesin adamcağıza etkisinde kaldım ama
bi ölüme çare yok işte :çok üzgünüm:
şaka bir yana bizde öyle düşünüyoruz
aşkım diyoki
askerliğimi yaptım işim gücüm tamam ailenin karısına dimdik çıkmak istiyrum
kimeye muptaç olmayalım diyo
bakalım kısmet
annaaammm herkesçikler burdaaaa ama ben giremioom yaaa misafirimizz varrr...kızlaaaarrrr herkese selamlaaarrrr....öpüorumm yanaklarınızdannnnn
miyabaaopuyorumnanaktan
tansiyonun biraz düşmüş olabilir pissymm..
benim de ööle oluyo arada bu sebepten..
ooo fena olmuş canım yaa duştan sonra klima, hasta olmazsın inşallah :1no2:
napalım yav alla alla bi onların psikilojisi yok di mee :lepi:napim ama duygunun dediği gibi
bizim psikolojide bi tuhaf olmuş kaydirigubbakcemile3
siz dertleşirken bende dertleşeyim diyom
anam bi bakıyom kadınlar hamamı gibim olmuş kıkırdıyo hepsi :lepi:
öyle canım Allah Rahmet eylesin adamcağıza etkisinde kaldım ama
bi ölüme çare yok işte :çok üzgünüm:
aah ah :asigim: düşüncesi bile mükemmel :1rolleyes:evet ordaa nıkahııı kıyıp ılk kalkan ucakla dırek balayınaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile:roflol:
annaaammm herkesçikler burdaaaa ama ben giremioom yaaa misafirimizz varrr...kızlaaaarrrr herkese selamlaaarrrr....öpüorumm yanaklarınızdannnnn
Ben geldmmm
ay aman amin inşallah canım benim hepimizin dileği bu :1rolleyes:dogru soylemıs askın susum calısıp biraz birikim yapmak lazım sonrada mutlu son:asigim:
öyle duygucum bi gelsinlerde..
benım askım izine geldiğinde izmirde tatildeyken dedi ki..
aşkım seneye bu zamanlar nişanlı olmuş oluruz ve aileleriizle tatile geliriz ne güzel olur dimi dedi şaşırdım bende evet çok güzel olur aşkım dedim yani seneye bu zamanlar nişanlı bi hatun olabilirim allah kısmet ederse:asigim:
hehe ben karabiber de düşünüyorum :asigim:tabi duyguşum en güzelii rahat edicek düzeyde olsak..
annemızın babamızın aklı bızde kalmasa içlerinden gelerek verseler..onların dualarını alsak yeter
sonra gelip allahın emri :lepi::lepi:
tuzlu kahveler falannnn...geldıklerınde benımkıneee tuzuuu basıcamm sıkıyosa içmesinnn:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?