Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlaaaarr bu şarkı hepimize gelsiiinnnn zemuszemus

Ah ne günler günler daha
Yaşanacak hem de doya doya
Gözlerin dolmasın sakın yanılıp da ağlama
Aylar yıllar asırlar var daha

Her yerde izin kalmış sanki herşeyde
Şu ağaç gölgesinde karşı sahilde
Masamda uzandığım suyla ekmekte
Sen olamasaydın eğer olmazdım ben de

Bazen gözle görülmeyen hayallerde
Bazen de gökkuşağının ötesinde
Bakarsın barışır geçmiş gelecekle
Karşılaşırız bir zaman tünelinde

Belki de bugün belki de yarın
Belki yarından bile bize daha çok yakın
Gündüzler bizim geceler bizim
Gülüşünde doğacak olan güneş ikimizin

megim canım benim teşekkürler liste için yarılayanlar listesi hayaldi resmen ama gerçek oldu şükürler olsun rabbime:asigim:

aynen canım yaaa.. bu arada önceki mesajlarını da okudum allah kavuştursun izin sorası yolcu etmek ilk askere yollamaktan daha beter koyuyo çok iyi bilirim ama öyle yada böyle geçiyo zaman bak ben en son şubatta gördüm ve yolcu ettim nişanlımı, o da doğuda gitmem imkansız.. inşallah tepükleyenler listesinde oldugumuz günü de görücez beraber, hem de senle aynı günler olucak sanırım, bizim de 7 ayımız kaldı ama izin durumuna göre değişiklik olabilir :) benim nişanlım da izne gelmeden erken bitirmeyi planlıyor çünkü, bakalım hayırlısı :)

canım benim teşekkür ederim..
valla izinden göndermek çok daha zor ama gelmeseydide dayanamzdık..
benım askımda ızın kullanmadan bıtırmek ıstıyordu askerlıgı ama kullandı 1 hafta ızını kaldı ben dayanamazsam onuda kullan dicem napıyım 1 hafta fazla beklerim..
senınkıde doguda demek valla doguda olmasa ben ayda bir giderdim yanına doguda olunca imkansız oluyo..
napalım 7 ay sonra depük yemeyi beklicez başka çare yok canımboshayallersmile

izin hiç kullanmadan gelebilirse 6 ayımız var ama zorla yolluyolar hem de toptan 1 ay diyo.. çok zor olur öyle gelirse yaa hem buraya alışmasın diye kasıcak kendini hem oraya gidicek diye orayı unutturmamaya çalışacak kendine :bbo: hakkımızda hayırlısı olsun bakalım görücez ne zaman ne olucak boshayallersmile o yüzden bizim tam tezkere tarihi de belli değil, eminim saydığım gibi olmıycak beni bi süpriz bekliyo ama umarım saydıgımdan daha geç değil erken gelir :Saruboceq:

onu da gördüm çok güzeldi evet ama kız kulasine vuruldum nedense aldım gitti :1rolleyes:
git git capacity ye görünce hakvericeksin
duygu şu kız kulesini görmeyi çooooook isiyim ben ya:kedi:
baaa maketini gönderr kaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol:

hayırlısı canım ama ızın ıyı gelıyo gerekten bunalıyo onlarda helekı dogu benım askımın çarşısıda yok cok zor bi durum gercekten.
napıyonuz kızlarr

burcum ben ıyı sayılırm askerımı yolladım dun:sinifsinif:
sen nasılsın askerın nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…