- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.301
evet klima çarptı beni, nişanlımla telefonda konuştum ama hiç konuşmamış gibiyim kafamçokkarıştı oda diyor bişeyin mi var tuhaf konuşuyorsun diyor kaydirigubbakcemile3
bugün şafağım 444 turkbayragi sevgilim beni düşünüyor :roflol:
hahahaa.. şaşırmıştır nolduğunu naniknanik
ben de konuştum az önce, oh kendime geldim çok şükür :asigim:
megim canım benim teşekkürler liste için yarılayanlar listesi hayaldi resmen ama gerçek oldu şükürler olsun rabbime:asigim:
konuştuğumuzda zaman daha çabuk geçiyor dimi canım boshayallersmile
aynen canım yaaa.. bu arada önceki mesajlarını da okudum allah kavuştursun izin sorası yolcu etmek ilk askere yollamaktan daha beter koyuyo çok iyi bilirim ama öyle yada böyle geçiyo zaman bak ben en son şubatta gördüm ve yolcu ettim nişanlımı, o da doğuda gitmem imkansız.. inşallah tepükleyenler listesinde oldugumuz günü de görücez beraber, hem de senle aynı günler olucak sanırım, bizim de 7 ayımız kaldı ama izin durumuna göre değişiklik olabilir :) benim nişanlım da izne gelmeden erken bitirmeyi planlıyor çünkü, bakalım hayırlısı :)
canım benim teşekkür ederim..
valla izinden göndermek çok daha zor ama gelmeseydide dayanamzdık..
benım askımda ızın kullanmadan bıtırmek ıstıyordu askerlıgı ama kullandı 1 hafta ızını kaldı ben dayanamazsam onuda kullan dicem napıyım 1 hafta fazla beklerim..
senınkıde doguda demek valla doguda olmasa ben ayda bir giderdim yanına doguda olunca imkansız oluyo..
napalım 7 ay sonra depük yemeyi beklicez başka çare yok canımboshayallersmile
duygu şu kız kulesini görmeyi çooooook isiyim ben ya:kedi:onu da gördüm çok güzeldi evet ama kız kulasine vuruldum nedense aldım gitti :1rolleyes:
git git capacity ye görünce hakvericeksin
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:tabi duyguşum en güzelii rahat edicek düzeyde olsak..
annemızın babamızın aklı bızde kalmasa içlerinden gelerek verseler..onların dualarını alsak yeter
sonra gelip allahın emri :lepi::lepi:
tuzlu kahveler falannnn...geldıklerınde benımkıneee tuzuuu basıcamm sıkıyosa içmesinnn:roflol::roflol::roflol::roflol:
hayırlısı canım ama ızın ıyı gelıyo gerekten bunalıyo onlarda helekı dogu benım askımın çarşısıda yok cok zor bi durum gercekten.izin hiç kullanmadan gelebilirse 6 ayımız var ama zorla yolluyolar hem de toptan 1 ay diyo.. çok zor olur öyle gelirse yaa hem buraya alışmasın diye kasıcak kendini hem oraya gidicek diye orayı unutturmamaya çalışacak kendine :bbo: hakkımızda hayırlısı olsun bakalım görücez ne zaman ne olucak boshayallersmile o yüzden bizim tam tezkere tarihi de belli değil, eminim saydığım gibi olmıycak beni bi süpriz bekliyo ama umarım saydıgımdan daha geç değil erken gelir :Saruboceq:
napıyonuz kızlarr
napıyonuz kızlarr
dondurma yedim ben sen napıyosun :icecream:napıyonuz kızlarr
fotoğrafını çekerim akşam gönderirim kuzuduygu şu kız kulesini görmeyi çooooook isiyim ben ya:kedi:
baaa maketini gönderr kaydirigubbakcemile2
hayırlısı canım ama ızın ıyı gelıyo gerekten bunalıyo onlarda helekı dogu benım askımın çarşısıda yok cok zor bi durum gercekten.
aynen canım benimkinin de çarşısı yok :çok üzgünüm:
dondurma yedim ben sen napıyosun :icecream:
fotoğrafını çekerim akşam gönderirim kuzu
hayırlısı canım ama ızın ıyı gelıyo gerekten bunalıyo onlarda helekı dogu benım askımın çarşısıda yok cok zor bi durum gercekten.
aynen canım benimkinin de çarşısı yok :çok üzgünüm:
onlar ıcın cok daha zor allah yardımcıları olsun..
az once askım aradı dıyarbakır ktm'de askım cıkıp gelesim geliyo diyo kıyamam..
bende dedim valla aşkım banada çok zor geliyo sen yine izin kullan dedim..
tmm askım 3 4 ay gecsın 10 gün ızınım kaldı kullanırım dedi..
ben fazladan beklemeye razıyım yeterkı gel dedim:sinifsinif:
valla dıger ızınlerıde kullandırtcam ben dayanamıcam gıbı
onlar ıcın cok daha zor allah yardımcıları olsun..
az once askım aradı dıyarbakır ktm'de askım cıkıp gelesim geliyo diyo kıyamam..
bende dedim valla aşkım banada çok zor geliyo sen yine izin kullan dedim..
tmm askım 3 4 ay gecsın 10 gün ızınım kaldı kullanırım dedi..
ben fazladan beklemeye razıyım yeterkı gel dedim:sinifsinif:
valla dıger ızınlerıde kullandırtcam ben dayanamıcam gıbı
benimki de diyarbakır ktm den gitmişti.. hiç girmiyorum o konuya burdan özelde mesajın var bak
izin konusunda ben bişey diyemiyorum kendisi karar versin diye, sonra daha kötü olur gel-git den dalan allah korusun, iyi şu anda idare edebiliyoruz maaşallah inşallah böyle de biter, bakalım, ama zorla gönderiyolarmış zaten onlar bölüğü toplam izinleriyle :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?