Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

az kaldı canım ama az kaldıkça sanki büyüyor gözümde ben anlamadım doğrusu şuanda şoktayım belkide ondan kaydirigubbakcemile3
bu arada sende plakalara inmişim hadi gözün aydın tatlımhihoyyyt

ewet canım bugün düzceye selam yolladım umarım hıphızlı geçerde anlamam 80 ler kötüydü hiç bitmicek plakalar geçemicem sanarken bugün geçtim çok şükür
kavuşmanı heyecanı var tatlım ondandır
.

HEYAAAA 2 agustos 199 olcam allahin izniyle.. onu bosveriyom aslinda..
MEHTAP 47 :lepi: ama gecmiyo zaman beaa
Sen neler yapiyorsun.. gelismeler varmi?

oyy oy maşallah benim canım arkadaşıma...
bu arada sizinle tatile gelmekten vazcaydım gelmicem siz karı koca yanlız kalın izin verdim lütfederek kaydirigubbakcemile3

bende gelişmeler olmazmı canım ya en son bi kere ayrıldık diye kapadık tlf kavga ederek o olayların üstüne 5dk içinde bi msj yazmış akıllara zarar annemden yedik fırçayı daha doğrusu o olmadığı için ikimizin adına olan fırçayı ben yedim kaydirigubbakcemile3 siz oturup adam gibi konuşmayı bilmiyormusunuz diye aynı şeyi yazdım buna annem ble böle diyo diye pat aradı ilk izin gününde görüştük konuştuk üstüne evlerine gittik sevgili kayınvalidemi görmeye o gün bu gün Mübarek ezan saati Allah nazardan sakınsın çok iyiyiz canım...Herşey yoluna girdi yani çok şükür ki...

Son düzenleme:
yaa bence de kesin gelir de ne zaman gelir, o süpriz olucak işte.. ona bağlı olarak tezkere de süpriz olacağa benziyo =)

HIMM ANLADIM HAYIRLISI CANIM SANA SÜPRİZ OLMASI DAHA İİ OLUR CANIM BENİM BOŞVER SÖLEMESİN DAHA İYİ:))

OOO SERABIM GELMİŞ NBR YAVRUKUŞopuyorumnanaktan

Sağol canım benim sanada maşallah yarılayanlardasınhihoyyyt
melayım evet yarılayanlardayım artık şükürler olsun hayaldi gerçek oldu:asigim:

Allah tamamina erdirsin canim.. insallah hep boyle guzel gecer ve cabucak bir yuva kurarsiniz.. cok sevindim senin icin cnm bnm..
Tatil rotamiz degisti zaten Bodruma gidiyoruz :lepi:

Allah tamamina erdirsin canim.. insallah hep boyle guzel gecer ve cabucak bir yuva kurarsiniz.. cok sevindim senin icin cnm bnm..
Tatil rotamiz degisti zaten Bodruma gidiyoruz :lepi:

amin canım benim çok sağol....
inşallah hayırlısı ile olur herşey kısa zamanda bizde istiyoruz ama kısmet işte...
anamm bodrum mu ben de bende hatta bizde bizdeee sırnaşık şey

ama amaa kimse beni görmemek:sinifsinif:

hoşgeldin canım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…