- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.541
iyim çok şükür ya moralim de iyi bugün sabah 1 saate yakın konuşuk nişanlımla, gelecek hayallerinden, belirsi zolan izin ve tezkere günlerinden falan kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
allah bozmasın neşeni cnm.inş kurdugunuz hayaller gerçk olur ..kaç yıllık sevgilisiniz.
amiinn canım :) 4 senelik sevgiliyiz, 14 ağustosta da 1 senelik nişanlı olmuş olucaz :))
iyiyim çok şükür canım benim herşey çok güzel çok şükür sen nasılsın az kalmış 200lerden düşmeye darısı 100lerin başına inşallah:Saruboceq:
az kaldı canım ama az kaldıkça sanki büyüyor gözümde ben anlamadım doğrusu şuanda şoktayım belkide ondan kaydirigubbakcemile3
bu arada sende plakalara inmişim hadi gözün aydın tatlımhihoyyyt
HEYAAAA 2 agustos 199 olcam allahin izniyle.. onu bosveriyom aslinda..
MEHTAP 47 :lepi: ama gecmiyo zaman beaa
Sen neler yapiyorsun.. gelismeler varmi?
yaa bence de kesin gelir de ne zaman gelir, o süpriz olucak işte.. ona bağlı olarak tezkere de süpriz olacağa benziyo =)
melayım evet yarılayanlardayım artık şükürler olsun hayaldi gerçek oldu:asigim:Sağol canım benim sanada maşallah yarılayanlardasınhihoyyyt
evet canım benım boşalttım şimdi kutumukaydirigubbakcemile3canım msj kutun dolmuş sanırım gönderemedim cevap
burcum ya plakalara gectıgını dun gece gordum lısetede valla cok sevındım darısı basımıza sekerımolumunekankayizsmileselam kızlar nasılsınız bakalım
şafak:81 düzceye selamlar:=)
darısı başınıza kızlar inanın şu plakalara geçtiğimde bu kadar rahatlıcağımı hiç tahmin etmiyordum açıkcası allahım sizede göstersin bir an önceopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
hoşbuldum canım benim nasılsın nasıl gidiyor...?
ya sorma canım evde tadilat vardı uzaklaştırıldık mecburen evden gerçi gittiğim yerde internet vardı ama pc özürlüydü biraz pek giremedim:sinifsinif:
oyy oy maşallah benim canım arkadaşıma...
bu arada sizinle tatile gelmekten vazcaydım gelmicem siz karı koca yanlız kalın izin verdim lütfederek kaydirigubbakcemile3
bende gelişmeler olmazmı canım ya en son bi kere ayrıldık diye kapadık tlf kavga ederek o olayların üstüne 5dk içinde bi msj yazmış akıllara zarar annemden yedik fırçayı daha doğrusu o olmadığı için ikimizin adına olan fırçayı ben yedim kaydirigubbakcemile3 siz oturup adam gibi konuşmayı bilmiyormusunuz diye aynı şeyi yazdım buna annem ble böle diyo diye pat aradı ilk izin gününde görüştük konuştuk üstüne evlerine gittik sevgili kayınvalidemi görmeye o gün bu gün Mübarek ezan saati Allah nazardan sakınsın çok iyiyiz canım...Herşey yoluna girdi yani çok şükür ki...
ama amaa kimse beni görmemek:sinifsinif:
Didommmm güzel tati gecirmissssssss... cok mutluyum senin adinaaaaolumunekankayizsmileama amaa kimse beni görmemek:sinifsinif:
Allah tamamina erdirsin canim.. insallah hep boyle guzel gecer ve cabucak bir yuva kurarsiniz.. cok sevindim senin icin cnm bnm..
Tatil rotamiz degisti zaten Bodruma gidiyoruz :lepi:
ama amaa kimse beni görmemek:sinifsinif:
melayım evet yarılayanlardayım artık şükürler olsun hayaldi gerçek oldu:asigim:
evet canım benım boşalttım şimdi kutumukaydirigubbakcemile3
burcum ya plakalara gectıgını dun gece gordum lısetede valla cok sevındım darısı basımıza sekerımolumunekankayizsmile
ÖYLE Mİ BEN GÖREMEDİM LİSTEDE AMA OLSUN YA BUNU BİLMEK YETERLİ AYY CANIM VALLA DARISI BAŞINIZA İÇİMDE TARİFİ EDİLMEYEN BİR MUTLULUK VAR GEÇMEZ GEÇMEZ DİYORDUM GELDİM PLAKALARA SİZLERDE ÖLE SÖLÜOSUNUZ SONUNDA GELİRSİNİZ PLAKALARA :dance:YANİ HERKES GİBİ BİZDE SONUNDA DOĞAN GÜNEŞ DİCEZ DİDEMİMopuyorumnanaktanhihoyyyt
burcuuuuuuuuu caanım hadi gözün aydın artık plaka askeri oldun sende çabucak sağ sağlim geçer inşallah canım benim
SAOL SERABIM İNŞALLAH CANIM BİR MUTLULUK VAR İÇİMDE KIPIR KIPIR VALLA:dance:
benide kimsecikler görmüo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?