Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızzllaaarr hani şu meşhur buluşma işi vardı ya bi türlü toplanamadığımızzz...diorumm ki ramazan da hep birlikte iftar yapsakk..bence şimdiden konuşalımm anca karara bağlanır zatenn:)))

Ohh ne güzelll. İzin olayın hiç sorma ya hala belli değil bizim.
Denetlemeler mi ne varmış o geçsin ondan sonra belli olur herhalde.
Belki bu yaz gelemem diyoo boshayallersmile
hadi ya canım bızımkıde son anda gelemıyordu ki geldı şükür.
olsun bıraz daha sabret zor ama en azından geldıgınde şafagınız dahada azalmış olur canımolumunekankayizsmile

hoşbuldum canım yok halletmedikk ama hiçç keyfimi bozamıcaammm akşam tatile çıkıorummm on gün kafamı dinlicem vallaa
anladım canım aramıor mu hiç ya ama ayrılık yok sanırım dımı bırlıktesınız?
hoşbuldum canım benim. evet didemim ya zaman geçiyo işte öyle yada böyle darısı başınıza olsun hemencecikopuyorumnanaktan
:
melayımmm amin canım heyecanla sizin geldğiniz yerlere gelmeyi bekliyorum:asigim:

hoşbuldum canım yok halletmedikk ama hiçç keyfimi bozamıcaammm akşam tatile çıkıorummm on gün kafamı dinlicem vallaa

hayırıdr esincim ne oldu?

[ı]hoşbuldum canım benim. Evet didemim ya zaman geçiyo işte öyle yada böyle darısı başınıza olsun hemencecik[/ı]opuyorumnanaktan

[ı]evet burcum yaa aynen çok özlemek bendee[/ı]:asigim:

geçsin çabuk günler:)

selam canımmm maşallahhh şafağınaaa bende bi plakalar gelsemm keşkee

geçersin canım şafağın kaç senin?

uffff bnde plakalara gelsem daha ne isterim ki..

bend esenin gibi diyordum ama 100 lerin bitmesine pek bişe kalmadı canım sabır sadece sonra geeçiorsun canım

hoşbuldum canımm askerimle kötüyüzz ayrılma noktasındayız dün anlattım ama moralimi bozmuormmm tatile çıkıcam vallaa huzur istiorum accıkk

sen bomba gibisinnn sanırımmmmmhihoyyyt

okudum canım yaa askerde psikolojilerimi bozuluyo nedendir bilmem böyle agrasif oluyolar ara ara. düzelir kısa zamanda canım sıkma sen canını. olumunekankayizsmile

ben çok heyecanlıyımm ve sanki rüyada gibiyim.:asigim: Allahım sizlere de çabucak göstersin bu günleri.
:Saruboceq:

didemcimm ayrılmadıkk en son dün aradı iştee,,ayrılmadı güya ama rahat rahat konuşuo işte yinee sinir etti benii..sonra şarjı bitti sanırım kapandı telefon..
burcu canım dün anlatmıştım baya uzun hikayee sonuç olarak ayrılmıştı benden sonra ben istemediğimi fln sölemiştim ayrılmadık sonra ama normal de değiliz yanii...şafak 105 canım benimde izin kullanmadı hiç bir tek 4 günlüğüne arkadaşı vefat etmişti ona geldi izin kullanırmı bu saatten sona bilmiorum vallaa

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:teytey:....30/07/2010....MEG=07 ANTALYA SELAM

:teytey:....31/07/2010....ELMASKALP=08 ARTVİN SELAM

:teytey:....08/08/2010....ULTİMAREİNA=15 BURDUR SELAM

:teytey:....21/08/2010....MEL_AY=29 GÜMÜŞHANE SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=29 GÜMÜŞHANE SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=30 HAKKARİ SELAM

:teytey:....22/08/2010....ESRAUMİTİİİM=30 HAKKARİ SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=31 HATAY SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=69 BAYBURT SELAM

:teytey:....15/10/2010....TATLIKIS=81 DÜZCE SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

ne güzell canım allah mutluluğunuz daim etsinnopuyorumnanaktan..askerden bi gelsin zaten ben ona yapcaklarımı biliorum zatennnklava:

SELAMLAARRopuyorumnanaktan

tatlıkısımm,hoşgeldin depük listesineee,hayırlı olsun canım burcumma.s.

gel aliim seni de depük listesine esincimmmolumunekankayizsmile
az kaldı azzzz,herkes bu listede olcak peşpeşeee:lepi:

veee benim şafak bugün
ne cola ne fanta,
sadece 7 güüünnnnn:teytey:

seninde 190'larda olduğun günleri hatırlıyorum canım benim ama zaman nasılda çabuk geçiyo hayallerimiz gerçek oluyo..
maşallah canım 1 hafta sonra canına kavuşucaksın rabbim başka ayrılıklar vermesin size:Saruboceq::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…