- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.581
:sm_confused:
mehsercim hb teskr edrım..
Burcucum hayrlı olsun plakalara inmişşn ne guzel darısı basıma inş..
Kızlar hepinizi optum cıkmak zorundayım malum oglum uyuyoken işlerimi bitirim...
hoşbuldum canımm askerimle kötüyüzz ayrılma noktasındayız dün anlattım ama moralimi bozmuormmm tatile çıkıcam vallaa huzur istiorum accıkkesincim hoşgeldin arkadaşımm nasılsınopuyorumnanaktan
hadi ya canım bızımkıde son anda gelemıyordu ki geldı şükür.Ohh ne güzelll. İzin olayın hiç sorma ya hala belli değil bizim.
Denetlemeler mi ne varmış o geçsin ondan sonra belli olur herhalde.
Belki bu yaz gelemem diyoo boshayallersmile
anladım canım aramıor mu hiç ya ama ayrılık yok sanırım dımı bırlıktesınız?hoşbuldum canım yok halletmedikk ama hiçç keyfimi bozamıcaammm akşam tatile çıkıorummm on gün kafamı dinlicem vallaa
melayımmm amin canım heyecanla sizin geldğiniz yerlere gelmeyi bekliyorum:asigim:hoşbuldum canım benim. evet didemim ya zaman geçiyo işte öyle yada böyle darısı başınıza olsun hemencecikopuyorumnanaktan
:
hoşbuldum canım yok halletmedikk ama hiçç keyfimi bozamıcaammm akşam tatile çıkıorummm on gün kafamı dinlicem vallaa
[ı]hoşbuldum canım benim. Evet didemim ya zaman geçiyo işte öyle yada böyle darısı başınıza olsun hemencecik[/ı]opuyorumnanaktan
[ı]evet burcum yaa aynen çok özlemek bendee[/ı]:asigim:
selam canımmm maşallahhh şafağınaaabende bi plakalar gelsemm keşkee
uffff bnde plakalara gelsem daha ne isterim ki..
didemim sağol canım benim valla o sıkıntılı günlerin ardından bu günleri inan bende çok özlemişim...
hoşbuldum canımm askerimle kötüyüzz ayrılma noktasındayız dün anlattım ama moralimi bozmuormmm tatile çıkıcam vallaa huzur istiorum accıkk
sen bomba gibisinnn sanırımmmmmhihoyyyt
ne güzell canım allah mutluluğunuz daim etsinnopuyorumnanaktan..askerden bi gelsin zaten ben ona yapcaklarımı biliorum zatennnokudum canım yaa askerde psikolojilerimi bozuluyo nedendir bilmem böyle agrasif oluyolar ara ara. düzelir kısa zamanda canım sıkma sen canını. olumunekankayizsmile
ben çok heyecanlıyımm ve sanki rüyada gibiyim.:asigim: Allahım sizlere de çabucak göstersin bu günleri.:Saruboceq:
meggg ben de tepük listesine girmek istiorum artıkkkkk:))
gel aliim seni de depük listesine esincimmmolumunekankayizsmile
az kaldı azzzz,herkes bu listede olcak peşpeşeee:lepi:
veee benim şafak bugün
ne cola ne fanta,
sadece 7 güüünnnnn:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?