- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.561
ıyıyım canım benım askımla tatıl yaptım geldım:asigim:Hoş geldin canımm opuyorumnanaktan Nasıl gidyooo
evet canımıniçi sende güzel geçireceksin tatili eminim canım benimolumunekankayizsmileDidommmm güzel tati gecirmissssssss... cok mutluyum senin adinaaaaolumunekankayizsmile
slm millet...
burcuuu olmaz mı canım yaa artık plakalardasın sonlardasın az kaldı bitti bitiyor çok şükür :saruboceq:
kızzzlaaarrr tünaydın tünaydınn tünaydınnnnn...:)
burcuuu gözünaydın tatlım. hadı bakalım sıra yokuş aşağı inmedekaydirigubbakcemile5
Merhaba kizlar,
1 haftaya yurda dönüyorum ben diyorum ki Istanbul'da olanlar, Istanbul'a gelecek olanlar toplansak, tanissak, konussak, dertlessek, güzel olmaz mi? :) kaydirigubbakcemile2
ıyıyım canım benım askımla tatıl yaptım geldım:asigim:
oncekı gun yolcu ettimm aşkımı çok zor oldu..
sen nasılsın askerın ne zaman gelıyo ızıne?
nbr sevgicim nasılsın
ewet bitiyor canım çok şükür ayrılık kararı alıyordumki şimdi ise iyiki ayrılmamışım ya çok mutluyuum valla
hoşgeldin canım olumunekankayizsmile
melayım evet yarılayanlardayım artık şükürler olsun hayaldi gerçek oldu:asigim:
ÖYLE Mİ BEN GÖREMEDİM LİSTEDE AMA OLSUN YA BUNU BİLMEK YETERLİ AYY CANIM VALLA DARISI BAŞINIZA İÇİMDE TARİFİ EDİLMEYEN BİR MUTLULUK VAR GEÇMEZ GEÇMEZ DİYORDUM GELDİM PLAKALARA SİZLERDE ÖLE SÖLÜOSUNUZ SONUNDA GELİRSİNİZ PLAKALARA :dance:YANİ HERKES GİBİ BİZDE SONUNDA DOĞAN GÜNEŞ DİCEZ DİDEMİMopuyorumnanaktanhihoyyyt[/B]
ben gördüm canım dün gece şaşırdımbilmiyordum geçeceğini daha var sanıyodum..inşallah canım sizden sonra sıra bizde hihoyyyt
esin hoşgeldin hallettinizmi sorununuzu?
hoşbuldum canım benim. evet didemim ya zaman geçiyo işte öyle yada böyle darısı başınıza olsun hemencecikopuyorumnanaktanmelayy hoşgldinn bebekk şafağı yedinn bitirin maşallah seni tanıdğımda 190larda falandın nerden nereye canımopuyorumnanaktan
SAOL MELAYIM YA İNŞ. BİR AN ÖNCE GEÇSİN GELSİN SIKI SARILIM ELİNİ TUTUİM ÖPİM YA ÖZLEM DORUKLARDA VALLAHİ:asigim:
selam canımmm maşallahhh şafağınaaaSELAM ESİNCİM NBR
OOO DEVREM NABER NASILSIN BENDE ARTIK PLAKALARDAYIM:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?