Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım yaa benim gerçekten buraya size çok ihtiyacım oluyo çünkü üzüntünü sıkıntını kime anlatsan anlamıo amaaan geçer geçer bi bakmışsın evlenmişsin çocuğun olmuş falan diolar sen dertleşmek istiyosun anlatmak içini dökmek ona ağlamak trahatlamak istiyosun ama hangi omuzda teselli arasan boş çıkıyo bizi bizden başka kimse anlamaz hayatım boşversene bak ben askere gitmeden napcaz ne tecez nası geçicek dediğimiz günleri dün gibi hatırlıyorum ama bi bakıyorumki gitmişde 4 ayı bitmiş bile çok seviniyorum o zaman....

kızlar bende çıkıyım yarın erkenden doktora gitcem size ii geceler kendinize ii bakınki askerlerinize destek verebilin sizi seviyorum ve Allahıma emanet ediyorum ii geceler...opuyorumnanaktan

kızlar bende çıkıyım yarın erkenden doktora gitcem size ii geceler kendinize ii bakınki askerlerinize destek verebilin sizi seviyorum ve Allahıma emanet ediyorum ii geceler...opuyorumnanaktan

güle güle canımmmm öpüyom kocaman seni ii gecelerkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

arkadaşlar hepinize günaydın..
şafak bugün 119 opuyorumnanaktan
güçle sevinçle mutlulukla geçecek 119 günümüz daha var..
yarın tatile çıkıyorum... su gibi geçecek zaman 2li rakamlara düşeceğim geldiğimde.. çok mutluyum.. hepinizi öpüyorum..
Allah hepimize güç versin, sabır versin, huzur versn arkadaşlar..
sevgi ve selamlar..

günaydınnnlar herkesee şafak 342 ben büyük babayım merve:
ne kaynatmışsınız yahuu dün olsaydım keşkem ama geç girmişsiniz heraldee.
neyse kızlarrrr
BıRGÜN GELECEK BıRGÜN KALACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…