Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ben superım canım askımda ıyı haftaya burda=)
Şimdi safak kagıdı varyaa =)

460 yazıyoo buyuk harflerle kutucukları karalıyosun =)

0 dayken torunsun =)
6 dayken baba =)
4 deyken dede =)

Yani büyüyosun ve bitiyooo =)

O da olanlar yenı baslamıs oldugu ıcın onlara torun dıyosun =)

walla öyle be canım ne yapayım bende sıkıntıdan pc de öyyle bakınıp duruyom walla.
benimkide 26 sında yemin töreninden sonra ist.gelcek onun heyecanı içindeyim canım:)

bu arada GAMZE hanım hiç pas verminuz yani noldu kız ayran içtik ayrımı düştük...yerimseniben

gamze hoşgeldinnn...

HOŞBULDUK CANIM AYRI DÜŞTÜMÜZ FALAN YOK ...BEN BU TOPİKTE SADECE TEK Bİ KİŞİYİ GÖRMEK İSTEMİYORUM TEK Bİ KİŞİNİN YAZDIKLARINI OKUMADAN GEÇİYORUM ODA ASLA SEN DEĞİLSİN.ÖYLE BİŞİ DÜŞÜNME SAKIN ...SENİ ÇOK SEVİYORUM BEN ....

SAÇLARIMI SARIYA BOYATTIM AMA ALTINDA SİYAH VARDI ÇİNGENELER GİBİ OLDUM KENDİMİ BERBAT HİSSEDİYORUM SARI OLMADI KIZIL GİBİ BİŞİ OLDU İĞRENÇ OLDUM YAAAA.AĞLAMAK GELİYO İÇİMDEN OFFFFFFFFFF....YARIN KAHVEYE BOYATICAM YAVAŞ YAVAŞ AÇICAM RENGİNİ BAŞKA ÇAREM YOK WALLA KAHVE-ÇUKULATA KAHVE-KUMRAL-AÇIK KUMRAL-SARI DİE O ŞEKİLDE AÇMAK ZORUNDAYIM SİYAH DİREK OLARAK SARI OLMUYO ..İĞRENÇ OLDUM YAAAAAA RESMEN BERBAT mafoldumbenOLDUMMMM EVE NASIL ATTIM KENDİMİ BİLEMEDİMMMMMMMMMM OFFFFFFFFFFFFFFFmafoldumbensenağlama:kedi:

anladım canım,oh kavuşcan ne güzel benimki gönderirlerse zorla gelcek ama ama ona bırakırlarsa gelmicek gelirsem süpriz olsun dio sölemio tarihini ah yaa bende mahtap varmı yokmu belli deil..

aşkım benim yaa üzülmee nolcak bak çaredi var allahtan ama sana o boyayı yapan düşünememişmi direk siyahtan sarıya geçilmez die düzelir canım dert etme bende kendim boyuyorum ama hangi renge boyarsan boyıyım sarımsı bi kızıllık oluyo ama yakışıyo valla herkes beğenio bende nie olmuyo die dert etmiyorum o yüzden,iş nası bitanem devammı söledinmi muhammede çalıştığını bayadır görüşemedik senle canım benim yaa...:asigim:

Gamzeqazelım kımden hoslanmıyosunn =(
Kıme kızdın o kadar benmıyım yoksaa =(

KUZUM O KENDİNİ BİLİYO SAKIN KİMSE ÜZERİNE ALINMASIN BİLEN BİLİYO ZATEN....AMA İSİM VERMEK İSTEMİYORUM.SAKIN YANLIŞ DÜŞÜNMEYİN..

OFF YAAA ALLAHTAN HAVA KARAMIŞTI KİMSE GÖRMEDİ PEK GÜNDÜZ OLSA KUAFÖRDEN ADIM ATAMAZDIM OKADAR BERBAT OLDUM YAAAAA.....GÖRSENİZ Bİ REZİL KEPAZE GİBİYİM .....YARINDA ŞAPKA TAKIP GİDİCEM BOYATMAYA WALLA ...
İŞ YOK CANIM ÇIKTIM ÇIKALI ÇOK OLDUM OLMADI YAPAMADIM GİZLİ GİZLİ YEDİREMEDİM KENDİME ...mafoldumben

walla öyle be canım ne yapayım bende sıkıntıdan pc de öyyle bakınıp duruyom walla.
benimkide 26 sında yemin töreninden sonra ist.gelcek onun heyecanı içindeyim canım:)

sen gitmicenmi yemin törenine ben gidemedim çok ukte keldı içimde o boşver ne önemi var falan dio ama bazen konuşmalarından gerçekten ailesimnsden birilerini beni o gün yanında olmaya ihtiyacı olduğu anlaşılıyo eğer imkanın varsda git canım,senin şu anların ii anlarım gelsin bi bu gidişinde daha kötü olcaksındost acı söler tatlım ama kısa bi zaman sonra düzeliyosum ve gerçekten dönüp baktığında ya bu şafak bu kadar ne zaman düştü diosun,zaman geçiyo hayatım geçen her zaman ölüm ama geçen her gün sensin gülüm benim aşkım böle yazmış msn de nickine gerçektende öle gün geçtikçe yaklaşıyoruz onra canım...opuyorumnanaktan

Kızlar şimdi çıkmak zorundayım ben kusura bakmayın nolur kalmak isterdim ama erken kalkmak zorundayım.üzülüyorum sizinle vakit geçiremediğim için inanın üzülüyorum.ama artık yatmak zorundayım....kendinize iyi bakın allaha emanet olun öpüyorum iyi geceler

sana bişi diyimmi hayatım zorluk çekicek olabilirsin ama en doğrusunu yaptın sen gizli işe girdiğini söleyince içime bi kurt düştü sonu kötü olcak gibi geldi ve hala devam etseydin aynı düşüncede olcaktım eşini tanımıyorum kişiliğini bilmiorum ama eminm kolay kolay hazmetmezdi bunu ii yaptın canım...

Sizlerden kimse üzerine alınmasın lütfen o kendini biliyo dedim size ....okumuyorum hiç ilgim yok o kişiyle ne bişi yazıyorum ona nede o bana o yüzden siz üzerinize alınmayın lütfen.isim vermiyorum çünkü sonuçta burası benim babamın malı değil herkes girebilir girme diyemem yada kimseyi dışlayamam onunda arkadaşları var sevdikleri var onu küçük düşürücü şekilde ismini yazmam kızlar anlayın ve üstünüze alınmayı kesin artık dediğime pişman oldum yaa

walla allah izin verirse gitmeyi çok istiyorum gülüm inşllh kısmet olur.o akşam onlarda kalcam ben sabah tanda yola çıkıcaz kısmet olursa.galib aitanbula gelicek hep birlikte dönücez.ve o akşam onlarda kalcam galiba sabaha kadar sohbet ve duygusallık anliyacağınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama herşey nasip kısmet bacım gerçektende zaman geçiyor.o 18 temmuzda usta birliğine gelecek 1 hafta sonra gidecek işte o zaman bakıyorumda 2 ayı geçmişl olcak çok seviniyorum böyle düşününce tabi.bide sizler varsınız tabi ki beni teselli edecek o da var dimi:teytey:

yok canım yaa sormadım ben zaten kızlar sizde sormayın boşverelim onların kendi aralarında olmuş bitmiş bişi gamze haklı isim vermesi hiç doğru olmaz hadi gıs yatmıyomuydun sen hadi kış kış kocan seni beklio....

tamamda kurban olduğum böyle yapınca bizde merask ettik yahuuu bişey mi var diye seni üzgün görmek istemiyom gemzecim lütfen bak daha beni teselli edecen yahu....seninkiylede yakında kavuşursunuz inşallh. bak az kalımış zaten kardeşim hadi allah a emanet ol canım saçlarıda takma kafaya sen her halinle güzelsin bebiş:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…