- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.401
ayy baya yeniymişin kız sen has torunum benimmkaydirigubbakcemile3Pehhhhhhh 290 la qiirdim siteye =)
272 deyızzz =)
Cok zaman olmadı ama hepınızı cok sefıyorumm =)
selm kızlaarr ben geldimm aşkımla konuştuk az önce çok mutluyum çoookkkkk bu askerlik baya işe yaradı yahu ama bi yandanda berbat oldu beni bi yere göndermio yaa kendi akrabalarıma bile varmı böle bişi yaa nie böle oldu sizinkilerde yapıomu böle...
ŞAFAK=338lülülülülülü
ayy baya yeniymişin kız sen has torunum benimmkaydirigubbakcemile3
keşke bende aşkımın sesini duysam ya görevdeler gitmeden sölemişti arayamam edemem dye gittilermide 20 gün dönmüyolar yaaa pofff:sinifsinif:
az kalmışş kız biz teskereyi alınca sende ikiyüzlere düşeceksinkaydirigubbakcemile5
safaK 341 ... tahminen teskere 25.05.2010 ..
off offf amma cok var beya
aynıyız be ablam beeeee:= ama ne dioruz birgün gelecek birgün kalacak
Bir gün gelecek 37 gün kalacak:lepi: Şafak 37 Kastamonuya selammm benim memleketimmmopuyorumnanaktan
döveyimm gıss seni yeteyyy yazdın leynnnn 37 gün diyeklava:
kızlarrr selaaaammm mervem sen yenisin ben 2 yıllık üyeyim kız bi siteye..
aayrıca mühürlü kaderim öle yaptıgına bakma sevdiginin sen onlar orda okdr düşünce kaplıoki kıskançlık vs...
ee bukdr güzel olmayın sizdeekaydirigubbakcemile
inşallah iyi bi yere düşer canım ya piyademi senin ki:uhm:
evet canım haklısın yaa güzel yanlarıda vr kızımızın ismini falan düşünmüş kendince elif olsun dio bana ay nası duygulandırdı beni varya bak yine kötü oldum yaa sen napıyosun tatlım nası gidio..
canıııım sen napıon benim canım sıkıldı üfff bugün bayağı konuştuk aslında onunla 30 dk felan ...ama ginede insana yetmiyo be canım değilmi..:teytey:
Kızlarrrr ben qeldımmm =)
Napıyosunuz bensızz bakımm .=))
yesılcığım ben babayım artıkk sen dede =)
Şafak kagıdında 6 ya qecen baba olmuyomu?
4 dede 6 baba 0 torun =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?