- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.121
yok susu_m hala duruyo , ben icimdeki korkuyla daha bi 15 ay bekleticem gibi sempatiksalakcinni , bi kac gündür moralim cok bozuk oldugundan annem sagolsun tüm gün gezdirdi beni , gec vakit geldik aramadim , yarin sabah düsünüyorum ya heyecandan bayilcam gibi
bu sefer ara kesin heycanlanmaaayasakkelime:1hug:
slm kızlar babykem benım şafağın yanında 225 yazıyo sana zahmet onu siler misin doğru olan 221 bebeimmopuyorumnanaktan
teşekkürler canım önemli değil:1hug:Sildim :1hug: canim..kusura bakma
didom hoşgeldınnn
teşekkürler canım önemli değil:1hug:
aşkınla hasret gidermişsiniz çok sevindim babykemolumunekankayizsmile
teşekkürler canım önemli değil:1hug:
aşkınla hasret gidermişsiniz çok sevindim babykemolumunekankayizsmile
hoşbuldum fıstıkk nbrbayanssulusmile
heya canim.. yaklasik 2 ay görmemistim.. Su an cok mutluyum vallaha..
44 gün sonra zaten iznimiz var allahin izniyle.. birazcik daha dayanma gucu oldu onu görmem..
Sen neler yapiyosun canim
üfff geceleriii midem kazınıyoo benim yaaacokacimcoook
44 gün dimi geçiyo bak babykem:1hug:
bizde ne yapalım aşkım gene izine gelicem diyo 2 3 ay sonra 10 günlük izininide kullanıcakmış:asigim:
onun dışında bugün 2 saat kadar konuştuk alışmaya çalışıyo yeniden oraya zorlanıyorum sana o kadar alışmışken diyo:sinifsinif:
Gerçi bende zorlanıyorum ama alışmaktan başka çare yok ki..
Ben şimdiden izine geleceği zaman ne yaparız onu düşünmeye başladım canım:asigim:
aynen demin cnm lahmacun çektikaydirigubbakcemile3
hoşbeş artı meyve suyu içiom susummcokacimcoook
evet canım hayal kurması bile mutlulk veriyo:asigim:Geciyo ama yavas geciyo bea kafamçokkarıştı
Ahh hadi yaa genemi gelecek.. ne guzel.. heveslenecek bisey oldugunda daha super oluyo..
Sen hayal kur simdidennnn... zaman cabuk gecer ozaman canim..
Ben kaciyorum kizlar... sabah 6da iste olmam lazim..
Allah rahatlik versin canolar.. opuyorumnanaktan
bak sen dedin benımde canım çekti susumm yanınada kolacokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookofff dideeemmmm susss delikafadulden
deme bana böyle şeyler mutafaga dogru yol almam lazımm..
benımde canım şey cekıyo ya hanı varya boyle uzun pideler sucuklu kaşarlıı falann offf diyorummmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?