Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın Esracım, canını sıkma diyemem benimki de cuma akşamı benzer bi davranışta bulundu ama dün yine eskiye dönmüştü, çok haklılar, 4 duvar, yüzlerce her cins adam, sürekli emirler altında, istedikleri hiç birşey yapamıyolar,... bi de az gün kaldı, şafak sıkıştırması denen sıkıntı basmıştır ona, az biraz daha sabır tatlım, düzelecektir mutlaka bi kaç gün kendi haline bırakmaya çalış istersen yerimseniben

Ahhhh canim benim.. ne kötü bir dürüm ya,.. son haftalar en zor oluyo bence ya..
Kuzenimde askerde onunda 1 ayi kalmis.. piskologa gidiyormis 1 haftadir..
Allah sabir versin canim.. Askeriyeyi arayamazmisin canim?

Keske ümit de gitse , kendine bişey yapicak ondan korkuyorum .. O Kadar acizleşmiş ki
durumu anlayamiyor mantikli düşünemiyo..
cok az kaldi aslinda daha sabirli mutlu olmasi gerekr ..
Askeriye kac aydir hic aramadim ki taburunu falan bilmiyorum hic ,teli var diye hic gerek duymadik .. ama biraz daha aramazsa sansa aricam denicem bi cok merak ediyorum ya kafayı yicem mafoldumben cok üzülüyorum bu haline kizlar yaa , içim gidiyo daralıyorum canım mafoldumben 27 gün kaldı ya beni bi sevindiren bu ..
30 dan düştüğümzden beridir geleceği aklima geldikce bi tebessüm oluyor bende yolda yürürken evde işde .. salak gbi gülüyorum..

Off cok özledim be bıktım mafoldumben

INSALLAH BUGUN YARIN ELINE GECER CANIM :Saruboceq:

Canim insallah bugun duzelmis olarak arar seniii :Saruboceq:

dediğin gibi canım , cok haklilar ve cok yazık
kötü durumdalar ..
Nasil düzelecekler gelince , ne vardı doğuya düşücek mafoldumben

Günaydınn canım. Ben iyiym çok şükür 300 leride bitirdik :lepi:
Sen nasılsın
ben saymıyorum bir süre :1closedeyes:
bakmayacağım şafağıma birden düşünce daha güzel oluyor :1rolleyes:

iyiyim kitabımı bitirdim içim buruk kaldım öyle
yeni bir kitap alıcam şimdi netten ona bakıyorum
tek dersim var çalışmam lazım elim bir türlü gitmiyor ya

Bende uzun zamandır saymıyodum. 300lere geliyim saycam diyodum ama öyle hergün saymak beni daha kötü yapıcak galibaa boshayallersmile

Hangi kitabı bitirdin? Bu hafta sonu tatile çıkıyorum bana şöyle güzel tatilde okuncak bi kitap önersene :lepi:

Ya aynı şeyi bende yaptım 200 lere bi geliim dedim dedim gelemedi son 20 ler kabus gibi çöktü üzerime o yüzden saymıyorum :1closedeyes:
Varya Açlık oyunları serisi mükemmel böyle kitabı bırakamadım ya, Ateşi yakalamak'ı bitirdim böyle içim buruk kaldı yarıda bitmiş gibi oldu çok heyecanlı ya
harika tek kelimeyle harikaydı 3. kitabın çıkmasını sabırsılıkla bekliyorum Ağustos un 24 ünde çıkıyormuş kesinlikle tatilde yalar yutarsın o kitabı

dediğin gibi canım , cok haklilar ve cok yazık
kötü durumdalar ..
Nasil düzelecekler gelince , ne vardı doğuya düşücek mafoldumben

düzelecekler canım benim üzülme seeen, bizler elimizden geleni yapıcaz, onlar da toparlanacaklar kısmet böyleymiş canım, napalım, bak maaşallah bitti sayılır senin son sabırlar:)

günaydın kızlar
Günaydın burcum nasilsin opuyorumnanaktan
düzelecekler canım benim üzülme seeen, bizler elimizden geleni yapıcaz, onlar da toparlanacaklar kısmet böyleymiş canım, napalım, bak maaşallah bitti sayılır senin son sabırlar:)
Evet canım ama zor ya
Simdi daha cok sıkılıyomus son günler ya sabirsizlaniyor heralde
Allaha sükür bitti sayilir , sende ins. görürsün bu günleri canıııım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…