- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.141
melayım bizim listeler yok mu kuzu mego ortada yokCADIARZU
Günaydin canim.. insallah bu hafta aynen öyle gecer... :lepi:Günaydın kızlaarrr... herkese iyi haftalar.. bugün ptesi yrn cuma gibi geçen bir hafta olması dileğiyle.. :smiley-cool:
şafak 215
Dün nişanlım bi arkadaşının telefonundan resmini mms attı, nasıl ağladım görünce anlatamam yaa, canım benim çok zayıflamış :çok üzgünüm:
Günaydin canim.. insallah bu hafta aynen öyle gecer... :lepi:
Ahhh ne güzel fotografini gördün ha.. carsi iznine cikiyormu askerin.?
Anladim canim.. Allah ikinizede sabir versin.. birbirinii görmemek cok zor ya..maalesef canım çarşısı yok, doğuda bizimki.. o yüzden benim için olağanüstü bir durum resmini görmek, şubattan beri sadece telefonfa konuşuyoruz opuyorumnanaktan
Günaydinnnnn..günaydın kızlar şafak 399
günaydın kızlar şafak 399
Anladim canim.. Allah ikinizede sabir versin.. birbirinii görmemek cok zor ya..
Mektuplasiyormusunuz siz?
saol canım, bol miktarda sabır gerektiren bir dönem ve şansımıza bi hayli zorluklar var :)
mektup ben 1 kere acemilikte gönderdim ama çok duygulandı nişanlım 3-4 gün arayamadı sesi titriyodu falan göndermedim bi daha, o da yazamadı
geçen hafta kargo gönderirken sordum mektup ister misin diye, istiyosan yaz dedi öyle bişeyler daha yazdım koydum ama bakalım nasıl etkisi olucak bu sefer, daha eline ulaşmadı.. inşallah kötü olmaz, umarım o da yazabilir bişeyler yaa. istiyorum ben de mektup bekleme heyecanını ve ileriye hatıra kalmasını :)
Günaydın Kizlar ..
Canım cok sıkkın , ümit dün aksam bana bi msj atti , cok psikolojisi bozuldu bu cocuğun yüreğime indirdi dayanamıyorum onun orda u durumda olmasini .. Hep sitemliydi az kaldi diyorum ama yok .. dünden beri acmiyo cevap vermiyo msjlarima ock üzülüyorum bu hallerine ..
artik dayanilmaz hal almiş onun için , günler daha zormus mafoldumbenmafoldumben
Askıım benim yaa mafoldumben
Şafak 27
Ahhh ne güzel kargo yollamissin..
Ben subattan beri 4 tane mektup yolladim askima.. hic birtanesi gelmemis ya..
Artik yollamiyorum ya.. 20 tane fotograf falan eklemistim.. gitti hepsi...
E$im simdi 2 haftada bir yolluyor..
Ayy nezaman ulasir kargon Askerine.. Ne heyecanlidir askerin simdi demi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?