Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

güle güle kulllan şekerim çok güzel :1hug:

Hadi ya ne çabuk geçti zaman ya ramazan geldi valla

saol tatlım buna göre ne havlular var duygum görmen lazım hepsini alasım geldi de annem hayatımda ilk defa 1 havluya 15 milyon para veriliyo dedi:))
ablamda bırak kendi istediğini alsın boşver karışma dedi değer ama baksana çok güzel havlular dedi:)

biliyorum koçtaştakileri canım, bende alıcaktım mutfak haluluarı filan bol bol lazim çünkü. Ama sonra anneme danıştım o da bunlar ne ki eminönünde neler var hem toptan alırız ucuz olur dedi peki dedim. :sm_confused:

hımmmm insan görünce dayanamıyorki duygum ya
doğru söylemiş benimkide öyle diyor ama yinede aldım iki tane ewet mutfak için çk gerekkli ki ben baya fazla almayı düşünüyorum

biliyorum burçum bunlar bir kaçı daha neler var di mi kaydirigubbakcemile2
kızlar bayramda ızın vermıyolar dımı askerlerımıze:uhm:
kız orası muhasebe bürosu mu vermiyorlar tabi
iznlerini kullanmak isteyenler kullanıyor izinlerini bir tek

hımmmm insan görünce dayanamıyorki duygum ya
doğru söylemiş benimkide öyle diyor ama yinede aldım iki tane ewet mutfak için çk gerekkli ki ben baya fazla almayı düşünüyorum
evet bende beyaz istiyorum çamaşır suyuna filan sokuluyor yani sonuçta

Selam kızlaaaaropuyorumnanaktan ben geldim

kayıvalideme gittim 1 gün kaldım geldim, haftasonu da denize gittik simsiyah oldum ama omuzlarım acıyosempatiksalakcinni dün akşam da düğüne gittik ohhh kaç haftanın acısını çıkardım çok gezdim sanırım askerim de triplerde bana kafamçokkarıştı

çarşısı kilitliydi ama denize bile minibook'umu götürdüm çarşıya çıkar da girer diye,çarşıya çıktı ama bana tribinden msne gircek vakit bulamadı ben de üstüne gitmiyorum bıraktım kendi haline.. şimdi aşkımlı cicimli mesajlar atıyo :1closedeyes:

sizler nasılsınız canlarımmm??? şafağım da azalmış görmeyeli saymayınca daha mı çabuk geçiyo ne

muhasebe burosuusempatiksalakcinni
ne bılım ben kızz:roflol:

hoş geldin BP :1rolleyes:
Oh iyi stres atmışsın valla, e seninkine de hak ver biraz sen gününü gün ettin onun anasını ağlattılar orda :) Olur o kadar. Kavruk Pearl :1rolleyes:
Evet evet saymayınca daha çabu geçiyor bende saymıyoru artıkın :lepi:

isimlere bakmıyom hiçç sayıları degıstırıyorum sadece:roflol:
kendımı lısteden cıkarsammmıı ne sempatiksalakcinni
Olabilir bak :)

Ya bi haber okuyayım dedim açmaz olaydım siteyi ya
Uzaktan kumandalı mayın patlatmış onun bunun çocukları diyarbakır ve şırnakta
10 askerimiz yaralı, allah şifa versin umarım şehit vermeyiz.

kesinlikle duygum daha birkaçı annemde işte diyor birini iyice tamamla bitir parça parça alıp koyma al nevresim takımım bitti de ama olmuyorki:)
doğru mutfak havlularını beyaz almak bak bu benim aklıma gelmemişti renkli renkli almayı düşünüyodum aman napim bend eel kurulamada renkli kullanırım çk güzeller

bendede geçmiyor kiste yaptığımdan ya
ama yinede aklımda malesef
şafak:75turkbayragi

siyahincim ne güzel gezmişsin anam boşver takma onlarda hak vermek lazım gezemiyorlar :)

benimkide gitgide eski moduna dönüyor yine bende sinir üst safrada olucak bu gidişle veya bunun huyu o ben anlamaıyorum galiba öyleyse geldiğinde çok fazla sürmeden biter bu iş gibime geliyor haftasonu düşündüm iyice.

kaydirigubbakcemile3 hoşbulduk canımmbayanssulusmile kafam dağıldı vallazemuszemus
siyaıncımm hosgeldınnn..
oh iyi gezmmıssınnzemuszemus
bende saymıcamm dıyorum dayanamıyorum ya
hoşbuldum susumopuyorumnanaktan saymadan da olmuyo be
hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz mutlu oluruzboshayallersmile ama bazen ben bile acaba bitermi diye düşünüyorum.. tamam çok seviyorum aşığım ama onu tanıdığımdan beri sinir hastası oldum bazen beni çıldırtıyo sinir krizi geçiriyorum resmen!lmaz:
slm kızlar
hepinize hayırlı kandiller..

selam a.s.

herkese hayırlı kandiller a.s.

slm kızlar
hepinize hayırlı kandiller..

slm tatlım hayırlı kandiller canım nasılsın

inşallah tatlım ama sinir ediyor beni aklına öyle şeyler getirme canım bizimki izine gelemden önce hep 3-4 günde bir arar konuştuğumuz 2-3 dakika olurdu ve şimdide böle yapmaya başladı ne güzell düzeldi tekrardan yine eski haline döndü yok işte kontürüm bitiyor o kadar yani bend eii sen ablanı ara da konuş dedim cuma günüü ya insan hiç konuşmaz mı ya anamıyorum gerçekten
hepimiz zaten sinir hastas olup çıktık en çok ne seni sinir ediyor canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…