- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.221
güle güle kulllan şekerim çok güzel :1hug:
Hadi ya ne çabuk geçti zaman ya ramazan geldi valla
Kandiliniz mübarek olsun, tüm dualarınız kabul olsun.
Allah'ım hayırlısıyla hepimizi biran önce sevdiklerimize kavuştursun. Mutlu mesut bir hayatımız olsun
Amin :)
biliyorum koçtaştakileri canım, bende alıcaktım mutfak haluluarı filan bol bol lazim çünkü. Ama sonra anneme danıştım o da bunlar ne ki eminönünde neler var hem toptan alırız ucuz olur dedi peki dedim. :sm_confused:
saol tatlım buna göre ne havlular var duygum görmen lazım hepsini alasım geldi de annem hayatımda ilk defa 1 havluya 15 milyon para veriliyo dedi:))
ablamda bırak kendi istediğini alsın boşver karışma dedi değer ama baksana çok güzel havlular dedi:)
Kandiliniz mübarek olsun, tüm dualarınız kabul olsun.
Allah'ım hayırlısıyla hepimizi biran önce sevdiklerimize kavuştursun. Mutlu mesut bir hayatımız olsun
Amin :)
biliyorum koçtaştakileri canım, bende alıcaktım mutfak haluluarı filan bol bol lazim çünkü. Ama sonra anneme danıştım o da bunlar ne ki eminönünde neler var hem toptan alırız ucuz olur dedi peki dedim. :sm_confused:
biliyorum burçum bunlar bir kaçı daha neler var di mi kaydirigubbakcemile2
kız orası muhasebe bürosu mu vermiyorlar tabikızlar bayramda ızın vermıyolar dımı askerlerımıze:uhm:
evet bende beyaz istiyorum çamaşır suyuna filan sokuluyor yani sonuçtahımmmm insan görünce dayanamıyorki duygum ya
doğru söylemiş benimkide öyle diyor ama yinede aldım iki tane ewet mutfak için çk gerekkli ki ben baya fazla almayı düşünüyorum
biliyorum burçum bunlar bir kaçı daha neler var di mi kaydirigubbakcemile2
kız orası muhasebe bürosu mu vermiyorlar tabi
iznlerini kullanmak isteyenler kullanıyor izinlerini bir tek
evet bende beyaz istiyorum çamaşır suyuna filan sokuluyor yani sonuçta
Selam kızlaaaaropuyorumnanaktan ben geldim
kayıvalideme gittim 1 gün kaldım geldim, haftasonu da denize gittik simsiyah oldum ama omuzlarım acıyosempatiksalakcinni dün akşam da düğüne gittik ohhh kaç haftanın acısını çıkardım çok gezdim sanırımaskerim de triplerde bana kafamçokkarıştı
çarşısı kilitliydi ama denize bile minibook'umu götürdüm çarşıya çıkar da girer diye,çarşıya çıktı ama bana tribinden msne gircek vakit bulamadıben de üstüne gitmiyorum bıraktım kendi haline.. şimdi aşkımlı cicimli mesajlar atıyo :1closedeyes:
sizler nasılsınız canlarımmm??? şafağım da azalmış görmeyeli saymayınca daha mı çabuk geçiyo ne
siyaıncımm hosgeldınnn..
oh iyi gezmmıssınnzemuszemus
bende saymıcamm dıyorum dayanamıyorum ya
sen liste yapıyorsun ondan olabilir mi fahriyecim :roflol:
Olabilir bak :)isimlere bakmıyom hiçç sayıları degıstırıyorum sadece:roflol:
kendımı lısteden cıkarsammmıı ne sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 hoşbulduk canımmbayanssulusmile kafam dağıldı vallazemuszemushoş geldin BP :1rolleyes:
Oh iyi stres atmışsın valla, e seninkine de hak ver biraz sen gününü gün ettin onun anasını ağlattılar orda :) Olur o kadar. Kavruk Pearl :1rolleyes:
Evet evet saymayınca daha çabu geçiyor bende saymıyoru artıkın :lepi:
hoşbuldum susumopuyorumnanaktan saymadan da olmuyo besiyaıncımm hosgeldınnn..
oh iyi gezmmıssınnzemuszemus
bende saymıcamm dıyorum dayanamıyorum ya
hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz mutlu oluruzboshayallersmile ama bazen ben bile acaba bitermi diye düşünüyorum.. tamam çok seviyorum aşığım ama onu tanıdığımdan beri sinir hastası oldum bazen beni çıldırtıyo sinir krizi geçiriyorum resmen!bendede geçmiyor kiste yaptığımdan ya
ama yinede aklımda malesef
şafak:75turkbayragi
siyahincim ne güzel gezmişsin anam boşver takma onlarda hak vermek lazım gezemiyorlar :)
benimkide gitgide eski moduna dönüyor yine bende sinir üst safrada olucak bu gidişle veya bunun huyu o ben anlamaıyorum galiba öyleyse geldiğinde çok fazla sürmeden biter bu iş gibime geliyor haftasonu düşündüm iyice.[/B]
slm kızlar
hepinize hayırlı kandiller..
slm kızlar
hepinize hayırlı kandiller..
kaydirigubbakcemile3 hoşbulduk canımmbayanssulusmile kafam dağıldı vallazemuszemus
hoşbuldum susumopuyorumnanaktan saymadan da olmuyo be
hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz mutlu oluruzboshayallersmile ama bazen ben bile acaba bitermi diye düşünüyorum.. tamam çok seviyorum aşığım ama onu tanıdığımdan beri sinir hastası oldum bazen beni çıldırtıyo sinir krizi geçiriyorum resmen!lmaz:
selam a.s.
herkese hayırlı kandiller a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?