- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.261
kızlar sizler hat olarak tarife olarak ne kullanıyorsunuz uygun bi tarife v.s biliyormusunuz?
oo teskereci güzel gelmiş hoşgelmişşopuyorumnanaktanMerhaba kızlar, nasılsınız? opuyorumnanaktan
Hepinize hayırlı kandiller... :Saruboceq:
didemcim o tarifeyi benim aşkm kullanıyodu şimdi ben kullanıyorum.şebeke içi ve şehirler arası 3000 dk. sınırı var canım.45 lira ama hep daha fazla geliyo
bu arada kızlar dün ilk defa kmerada aşkımı gördüm.çok zayıflamış bide çok masumlaşmış.içim çok kötü oldu.eski halinden eser kalmamış.sizde yaşamış mıydınız? kızlar yaa boshayallersmile
oo teskereci güzel gelmiş hoşgelmişşopuyorumnanaktan
sanada hayırlı kandiller melayımmolumunekankayizsmile
canım ne kadar gelıyo mesela ayrıca sen ne zaman kayıt oldun o tarıfeye ben sıtesıne baktım kampanya kalktı yazıyoda:kedi:
hoşgeldinn bebekk:jeyyar:yu huu göbeğimi şişirdim geldim guclubacismile
Ben Turkcell faturalı kullanıyorum sabit ve turkcellilerle ayda 5480 dk.
Ayda 29 TL :1rolleyes:
hoşgeldinn bebekk:jeyyar:
canım ne kadar gelıyo mesela ayrıca sen ne zaman kayıt oldun o tarıfeye ben sıtesıne baktım kampanya kalktı yazıyoda:kedi:
hoşgeldin canım hayırlı kandillera.s.Merhaba kızlar, nasılsınız? opuyorumnanaktan
Hepinize hayırlı kandiller... :Saruboceq:
bende öle yaptım zaten guclubacismileo boşver dediyse sen de almazsın olur biter nuranım guclubacismile
kim geldmişşşşhihoyyyt hoşgeldin canım:lepi:
didemcim o tarifeyi benim aşkm kullanıyodu şimdi ben kullanıyorum.şebeke içi ve şehirler arası 3000 dk. sınırı var canım.45 lira ama hep daha fazla geliyo
bu arada kızlar dün ilk defa kmerada aşkımı gördüm.çok zayıflamış bide çok masumlaşmış.içim çok kötü oldu.eski halinden eser kalmamış.sizde yaşamış mıydınız? kızlar yaa boshayallersmile
afiyet olsun cokacimcoookyu huu göbeğimi şişirdim geldim guclubacismile
nuran07anladın sen onu D
valla canım çok zor ya her zaman da sabırlı olamayızki.. bugün ilk büyük kavgamızı ettik; dün çarşıda olduğu halde sadece 1 kere aradı beni arkadaşlarıyla yemek yemiş nargile içmiş.. ben denizdeyim diye ceza veriyo aklınca. ben de anlattım böyleyken böyle diye.. ben telefon elimde onu bekledim ama o aramadı sıra vardı falan dedi ama yemezler.. ben de bağırdım çağırdım haketmiyosun yaptıklarımı, başka türlü asker beklemek lazım demekki diye.. en kızdığım yanı da sorunumuzu ben anlatmadan anlamaması.. illaki ben anlatıcam ince detayına kadar sonra anlıyo haklsın aşkım düşünemedim diye başlıyo özür dilemeye.. gene öyle oldu ben anlatana kadar sorunumuzun olduğunun bile farkında değildi anlattıktan sonra.. sırnaşmaya başladı özür diledi falan..hep böyle.. bi tek bu huyuna katlanamıyorum aşkımın..
bu tarıfe supermıs duygucum ama biz vodafone luyuz askımla saol canımolumunekankayizsmile
sağol canım seninde kandilim mübarek olsuna.s.HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN!vereliniortak
aman kontür muhabbeti işte kaynatıcak birşey henüz bulamadık sen geldin ya bul bişi kaynatalım şekerimsempatiksalakcinnihoşbuldum didocum Şeniz
ne kaynatıyosunuz
1 sene oldu canım en az 80 geliyo kontörlüye geçeceğim yakında didemcim.
hoşgeldin canım hayırlı kandillera.s.
bende öle yaptım zaten guclubacismile
kim geldmişşşşhihoyyyt hoşgeldin canım:lepi:
aşkınımı gördün :lepi:
ilk kamerda görünce çokk tuhaf oluyor insan
aynı dediğin gibi bizimkide çok zayıflamıştı boş boş bakıyordu etrafabilmiyorumkismile
afiyet olsun cokacimcoook
sen burdamıydınn hihoyyyt
haklısın ama o gelene kadar düşünsen kendini yesen bitirsen ne değişecek güzelim yine olan sana olucak olumlu şeyler düşün bence geldiğinde mutlu bi ilişkiniz olur belki ne biliyosun onun için biraz daha sabır burcum:teselli:
bende idare eder nurancm halsizim bugun nedense..
sen hat olarak ne kullanıyorsun canım?
zamanla düzeliyor yavaş yavaş o halibayanssulusmilehoşbuldum canım.dün ilk defa çarşı iznine çıktık ama dediğin gibi kötü oldum.aklım onda kaldı sürekli tenbih ediyorum nolur güzelce karnını doyur diye.bi de dediğin gibi boş boş bakıyor ya eski ibrahim gitmiş yerine saf bişey gelmiş kaydirigubbakcemile3
boşalttım nurann canımm:)
ben turkcell alırsam aşkımında alması gerenkli çünküm cep telde kullanıyoz bis duygucum siz kullanıyomusunuz cep?bizde avealıydık ama ben turkcell faturalı aldım birde
malim ha bire ankesörlü arıyoruz dayanmıyor kontör, şimdi böyle yaptık valla çok memnunum. Sınırı aşamıyorum bile
haklısın bundan sonra takmıcam diyorum ama elimde olmuyorki yine sinir edicek bişey yapıyor bana uyuz ya kendinden soğutuyor ya halbuki ben burda neler füşünüyor ne hayaller kuruyorum ama o hiç yani didemim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?