Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Merhaba kızlar, nasılsınız? opuyorumnanaktan

Hepinize hayırlı kandiller...
:Saruboceq:
oo teskereci güzel gelmiş hoşgelmişşopuyorumnanaktan
sanada hayırlı kandiller melayımmolumunekankayizsmile

canım ne kadar gelıyo mesela ayrıca sen ne zaman kayıt oldun o tarıfeye ben sıtesıne baktım kampanya kalktı yazıyoda:kedi:

1 sene oldu canım en az 80 geliyo kontörlüye geçeceğim yakında didemcim.

Merhaba kızlar, nasılsınız? opuyorumnanaktan

Hepinize hayırlı kandiller...
:Saruboceq:
hoşgeldin canım hayırlı kandillera.s.

o boşver dediyse sen de almazsın olur biter nuranım guclubacismile
bende öle yaptım zaten guclubacismile

kim geldmişşşşhihoyyyt hoşgeldin canım:lepi:
aşkınımı gördün :lepi:
ilk kamerda görünce çokk tuhaf oluyor insan
aynı dediğin gibi bizimkide çok zayıflamıştı boş boş bakıyordu etrafabilmiyorumkismile

yu huu göbeğimi şişirdim geldim guclubacismile
afiyet olsun cokacimcoook
nuran07 anladın sen onu D

sen burdamıydınn hihoyyyt

canım hepimiz ayrı dertliyiz ama erkeklerin çoğu böyle tatlım bir tek seini sevgilin değilki anlamazlar vurdumduymazlar onlarında bu huyuna katlanıcaz yani yapılcak bişeyi yok

HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN!vereliniortak
sağol canım seninde kandilim mübarek olsuna.s.

özel mesac kutunu boşaltabilermisin :tomato:

hoşbuldum didocum Şeniz
ne kaynatıyosunuz
aman kontür muhabbeti işte kaynatıcak birşey henüz bulamadık sen geldin ya bul bişi kaynatalım şekerimsempatiksalakcinni
1 sene oldu canım en az 80 geliyo kontörlüye geçeceğim yakında didemcim.

canım çok geliyomuş ya..
bu arada bende askerımı ilk kamerada gorunce tuhaf gelmıstı bana..
çok masumdu kıyamamıştım çok normal böyle olması hepsi öyle çünkü canım:teselli:

hoşbuldum canım.dün ilk defa çarşı iznine çıktık ama dediğin gibi kötü oldum.aklım onda kaldı sürekli tenbih ediyorum nolur güzelce karnını doyur diye.bi de dediğin gibi boş boş bakıyor ya eski ibrahim gitmiş yerine saf bişey gelmiş kaydirigubbakcemile3

haklısın bundan sonra takmıcam diyorum ama elimde olmuyorki yine sinir edicek bişey yapıyor bana uyuz ya kendinden soğutuyor ya halbuki ben burda neler füşünüyor ne hayaller kuruyorum ama o hiç yani didemim

zamanla düzeliyor yavaş yavaş o halibayanssulusmile
bi tuhaf oluyor insan kamerdan görünce bende tembihlerdim
boşalttım nurann canımm:)

:lepi:

bizde avealıydık ama ben turkcell faturalı aldım birde
malim ha bire ankesörlü arıyoruz dayanmıyor kontör, şimdi böyle yaptık valla çok memnunum. Sınırı aşamıyorum bile
ben turkcell alırsam aşkımında alması gerenkli çünküm cep telde kullanıyoz bis duygucum siz kullanıyomusunuz cep?
ama ankesörlüyü aramak için harbi süper ucuz ben aşkıma danışıyım bu fikiri saol bebekkŞeniz

haklısın bundan sonra takmıcam diyorum ama elimde olmuyorki yine sinir edicek bişey yapıyor bana uyuz ya kendinden soğutuyor ya halbuki ben burda neler füşünüyor ne hayaller kuruyorum ama o hiç yani didemim

her erkek farklı burcum..
kimisi aşırı ilgili,
kimisi az ilgili,
kimisi ilgisini sevgisini belli edemeyen cinsten,
kimisi sırf sevgilisi dır dır yapmasın diye arayıp sevgi sözcükleri uçuşturan cinsten..
yani tür tür bunlarsempatiksalakcinni
bence en önemlisi sevgisine inanmak!!!
yapmacıklıkla sırf gönlün olsun diye ilgili olmasını ister miydin ki kimi kız sevgilisine bunu yaptırıyor erkekte aman kavga çıkmasın aman ağzı dursun diye kıza ilgili, sevgili davranıyo defalarca arıyo v.s (ama içinden gelmeyerek!)..
En önemlisi kalpten gelerek yapılan eylemler..
Demek ki onun huyuda böyle sevmeyen adamı zorla tutamazsın!!
Burcum artık kurma kafanda ya onu bu huyuyla kabul et ya da senin beklentilerini karşılayacak biriyle birlikte ol..
Başka seçeneğin yok fıstığım..
Ya olduğu gibi kabul etmek yada terketmek ..
İyi düşün kalbinin sesini dinle:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…