Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥91 MY_EVERYTHING ♥ ♥

♥ ♥98 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥99 SAMETSEVGİ ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥ 101 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 101 ESİNOZKAN ♥ ♥

♥ ♥103 PAPATYAA88 ♥ ♥

♥ ♥114 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥137 SEHT ♥♥

♥ ♥144 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥191 03062008 ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥202 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥206 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥209 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥215 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥216 HAYRANIIM ♥ ♥

♥ ♥218 FIDES ♥ ♥

♥ ♥221 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥ 221 ACELYA ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

valla canım çok zor ya her zaman da sabırlı olamayızki.. bugün ilk büyük kavgamızı ettik; dün çarşıda olduğu halde sadece 1 kere aradı beni arkadaşlarıyla yemek yemiş nargile içmiş.. ben denizdeyim diye ceza veriyo aklınca. ben de anlattım böyleyken böyle diye.. ben telefon elimde onu bekledim ama o aramadı sıra vardı falan dedi ama yemezler.. ben de bağırdım çağırdım haketmiyosun yaptıklarımı, başka türlü asker beklemek lazım demekki diye.. en kızdığım yanı da sorunumuzu ben anlatmadan anlamaması.. illaki ben anlatıcam ince detayına kadar sonra anlıyo haklsın aşkım düşünemedim diye başlıyo özür dilemeye.. gene öyle oldu ben anlatana kadar sorunumuzun olduğunun bile farkında değildi anlattıktan sonra.. sırnaşmaya başladı özür diledi falan..hep böyle.. bi tek bu huyuna katlanamıyorum aşkımın..

75 gün kaldı ama canım iyice sıkıldım sabrım kalmadı be didiemim
haklısın ama o gelene kadar düşünsen kendini yesen bitirsen ne değişecek güzelim yine olan sana olucak olumlu şeyler düşün bence geldiğinde mutlu bi ilişkiniz olur belki ne biliyosun onun için biraz daha sabır burcum:teselli:
iyiyim canımm işlerimi bitirdim damladım yanınıza:lepi:
sen nasılsın bakalım delikafadulden

bende idare eder nurancm halsizim bugun nedense..
sen hat olarak ne kullanıyorsun canım?

kırmızıyla işaretlediğim yerlere imzamı atarım
bende anladım bunu geçte olsa
elimde değil üzüyorum kendimi ama
olan bana oluyor ne hırpalıyorum kendimi diyip kendime geliyorum:lepi: :lepi:

vodafone cep 1 kullanıyorum ben
3dk 30 kuruşbilmiyorumkismile

sizin ilişkiniz ne kadar sürelik canım?
bu arada bi ara vodafone her yöne faturalı limitsiz bi tarife vardı ayda 45 lira mı ne ödüyorsun bende onu yapıcaktım ama kalkmış kampanya:çok üzgünüm:

hoşgeldin nuran a.s.
hoşbuldum canımkaydirigubbakcemile2
gezmişsiz bi güzell ohh ne güzelllll:lepi:
sizin ilişkiniz ne kadar sürelik canım?
bu arada bi ara vodafone her yöne faturalı limitsiz bi tarife vardı ayda 45 lira mı ne ödüyorsun bende onu yapıcaktım ama kalkmış kampanya:çok üzgünüm:

ben ofisdeysem bizimki ofisi arıyor dışardaysam ben onu arıyorum
öleee dengeliyoruz biz de
o kampanya kalkmışmı benneyaptımki
bende istiyordum ama bizimki faturalı istemedi kafamçokkarıştı

nurancım o kampanya süper ya ev cep her yöne sınırsız ayda 45 tl falan süperdi ama kalkmış seninki neden faturalı istemiyor ki banada aşkım faturalı yapalım dedi

evet güzeldio tarifebilmiyorumkismile
iyi olan tarifeleri hemen kaldırıyorlar:umursamaz:
ne bileyim boşver benim için alma faturalı kntle idare ediyoruz işte diyor :mymeka:

kızlar sizler hat olarak tarife olarak ne kullanıyorsunuz uygun bi tarife v.s biliyormusunuz?

didemcim o tarifeyi benim aşkm kullanıyodu şimdi ben kullanıyorum.şebeke içi ve şehirler arası 3000 dk. sınırı var canım.45 lira ama hep daha fazla geliyo
bu arada kızlar dün ilk defa kmerada aşkımı gördüm.çok zayıflamış bide çok masumlaşmış.içim çok kötü oldu.eski halinden eser kalmamış.sizde yaşamış mıydınız? kızlar yaa
boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…