- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.241
ben geldim
herkeze selamlarrr a.s.
kandiliniz mübarek olsun opuyorumnanaktan
ıyıyım burcum yeni kalktım sayılır tıkınıyorumcokacimcoook
sen nasılsın canım?
burcucm sıkma canını kaan için az kaldı gelmesine düşüncelerle boğma kendini gelince neyin ne olacağını görürsün zaten:teselli:
iyiyim canımm işlerimi bitirdim damladım yanınıza:lepi:hoşgeldin şeker nasılsın
sanada hayırlı kandiller canım
slm nuranım nbr nasılsın hayırlı kandiller tatlım
slm tatlım hayırlı kandiller canım nasılsın
inşallah tatlım ama sinir ediyor beni aklına öyle şeyler getirme canım bizimki izine gelemden önce hep 3-4 günde bir arar konuştuğumuz 2-3 dakika olurdu ve şimdide böle yapmaya başladı ne güzell düzeldi tekrardan yine eski haline döndü yok işte kontürüm bitiyor o kadar yani bend eii sen ablanı ara da konuş dedim cuma günüü ya insan hiç konuşmaz mı ya anamıyorum gerçekten
hepimiz zaten sinir hastas olup çıktık en çok ne seni sinir ediyor canım?
haklısın ama o gelene kadar düşünsen kendini yesen bitirsen ne değişecek güzelim yine olan sana olucak olumlu şeyler düşün bence geldiğinde mutlu bi ilişkiniz olur belki ne biliyosun onun için biraz daha sabır burcum:teselli:75 gün kaldı ama canım iyice sıkıldım sabrım kalmadı be didiemim
iyiyim canımm işlerimi bitirdim damladım yanınıza:lepi:
sen nasılsın bakalım delikafadulden
haklısın ama o gelene kadar düşünsen kendini yesen bitirsen ne değişecek güzelim yine olan sana olucak olumlu şeyler düşün bence geldiğinde mutlu bi ilişkiniz olur belki ne biliyosun onun için biraz daha sabır burcum:teselli:
bende idare eder nurancm halsizim bugun nedense..
sen hat olarak ne kullanıyorsun canım?
kırmızıyla işaretlediğim yerlere imzamı atarım
bende anladım bunu geçte olsa
elimde değil üzüyorum kendimi ama
olan bana oluyor ne hırpalıyorum kendimi diyip kendime geliyorum:lepi: :lepi:
vodafone cep 1 kullanıyorum ben
3dk 30 kuruşbilmiyorumkismile
hoşbuldum canımkaydirigubbakcemile2hoşgeldin nuran a.s.
sizin ilişkiniz ne kadar sürelik canım?
bu arada bi ara vodafone her yöne faturalı limitsiz bi tarife vardı ayda 45 lira mı ne ödüyorsun bende onu yapıcaktım ama kalkmış kampanya:çok üzgünüm:
nurancım o kampanya süper ya ev cep her yöne sınırsız ayda 45 tl falan süperdi ama kalkmış seninki neden faturalı istemiyor ki banada aşkım faturalı yapalım dedi
evet güzeldio tarifebilmiyorumkismile
iyi olan tarifeleri hemen kaldırıyorlar:umursamaz:
ne bileyim boşver benim için alma faturalı kntle idare ediyoruz işte diyor :mymeka:
kızlar sizler hat olarak tarife olarak ne kullanıyorsunuz uygun bi tarife v.s biliyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?