- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.361
evet canım bitti iznimiz izin ikimizede iyi geldi haloldu şükürler olsun şimdilik sorun yok
Aman iyi iyi canıım , Allah bozmasin bir daha
tesekkür ederim canim, cevapladim. beklesek de bir garip oldum yine. hala inanamiyorum ama komutanlari söyleyene kadar da inanmam ben. :S
inş yapmaz canım yani benim yüzüm beyaz oyüzden kızarıo faln yapmak pek istemiorum ama kendin çok rahat alabilirsin evde
canım ozaman kendini sıkma lütfen bak gerçkten nasıl düşünürsen öyle gidiyor .haklısın hepimiz geçtik o dönemlerden belkide...
Sana çok ilgi göstermiyor şuanda çok aramıyor ve sende sevdigin için bi dakka bile olsa duygusal manevi bi ilgi knşma bekliyorsun bunu güzel dille söyle ona ve kendinde düşünme.
Ararsa arar ben burdayım de kendine sürekli...yıpatma kendini daha soradan en ufak şeyde sinirlerin harap olur ve kaldıramassın rahat ol bu hayata zor ama olmak zorundasın senin içinn
inş bugün arar burcum:teselli:
ŞAFAK 04
herkezin BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN kızlar
rabbim dualarınızı kabul etsin:Saruboceq:
aşkımı ve bütün askerlerimizi korsun:Saruboceq:
Selam kızlarr,
Kandiliniz Mübarek Olsunn...
aleykümselam busrae hosgeldin canim seninde kandilin mübarek olsun a.s.
:1hug:
kizlar elimde olan numara askeriyenin , arkadasim ara ismini soyismini söyle verirler telefona dedi , aksam 8 gibi anca müsait olcak ev , anca o zaman aricam , cok gec olmaz mi ? birsey demezler dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?