- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.341
ne yazıkki canım nişanlımın birliğinde bazı torpillilerin yeri çoktan belli olduÇok üzgünüm çoook
Allah'ım hayırlısını versin doğu batı diye düşünme hiç en hayırlı yer olsun diye dua ediyorum ben hep:Saruboceq:turkbayragi
gözün aydin canim ..
darisi aksama insallah benim basima
bende iyim canım teşekkürler..
dağıtım heycanını yaşıyorsun demekki siyahcım.
aklıma geldide sevdigim aramıştı sabırsızlıkla dağıtımı bekliyordum bende dediki belli oldu hakkari yüksek ova şaka yapıosun demi dedim korktum ama sesinden anlamıştır zatennn bana şaka yaptığını sora gresun dedide içim rahatlamıştı yaa ahh ahh şimdi anı olarak anlatıyorum o günleri herşeyin her günün ayrı bi güzelliği var şu hayatta ya allah saglık versinde güç versinde acıların bile üstesinden gelelim..
saolasin canım , insallah darisi basina boshayallersmile
tabi canim hayirlisi olsun , bakarsin dogudan korkarim batida askerlik daha kötü gecer hic belli olmaz
bana zaten her yer uzak , farketmez pek boshayallersmile
ben biliyorum canım ama iple almıyorum anlatabilirim
öyle canım bilemeyiz belki doğuda daha rahat ederler Allah'ım bu günde dualarımızı kabl etsin inşallah:Saruboceq: siz şimdi 15 ay hiç yüzyüze görüşemicekmisiniz?bilmiyorumkismile
negüzel canım yaaa bak mutlu olmuşsun ee olcak okadar özlüyceksin tadını çıkar bolca özle gelince acısını çıkarırsın nişanlısın nasıl olsa rahatca gezersin eylenrsiniz inş bi an önce gelsinde haıyrlısıyla .....evlenince güzel yemekler yapıp kilo aldırırsın kız sevdigine nolcak:)
Sonunda askımla konusabildim rahatladiiim bayanssulusmile
Didemciim ;
erkek arkadasinin izni bittimi , aranızdaki sorunlari hallettiniz mi ?
tatlıkıscım kardeşim bugun kandil dua et.hakında haıyrlısını iste ama böle hep kendini yıpratıosun canım benim üzülme.istedigi ona açıkca söle çünkü içine atınca kendini yıpratıosun ve sevdigin bunu anlamıyor farkına bile varmıyor olabilir birde o asker çok fazla düşünme inanki o yaptıgının ne olduğunu bilmiyor çok fazla etkilenebilir orda...
lütfen sıkma kendi kendine hakim ol insanın doktoru kendidir derler ya beynini düşünceni birtek sen yönetebilirsin şeytanın vesvesesine kapılıpta kötü düşünme herşey çok iyi onu bekliosun seviosun ve aradıgında söle özlüorum seni oyüzden beni boş bırakma de güzel bi dille ve akışına bırakk..
inşallah benim aşkımda değişmez canım gerçi izine geldi 7 ayda değişmemiş inşallah döndüğündede değişmez:Saruboceq:
cumadan berimi aramıyor önceden arıyordu hergün gene nolduki bu çocuga neyse bekle bakalım arasın konuşun iyice canım..
tmm emosumm bekliyorum msjını sağolasın:1hug:
konuşuyoduk tatlım seninle zaten aynı yerde acemilikten sonra bekleniyordu ustabirliği de aynı yerlerde :) hayırlısı olsun, raat geçer inşallah sizin de canıımmm...
özelden devamı
amin canim insallah :Saruboceq:
almanyada yasadigim icin aliskiniz biz canim boshayallersmile msnden idare ediyoruz hep , görüsmek icin yaz tatilini bekleyene kadar 12 ay hasret cekiyorduk
simdi zaten beraber degiliz , zamanla neler olur bilemem , belkide bu 15 ay icerisinde birdaha hic görüsmeme karari aliriz ,ama böyle devam ederse önümüzdeki ki$ giderim görmeye , hayirlisi artik
canım ben kuaförde sirle aldırıorum ip bana alarji yapıor biraz hassas cildim oyüzden.
şimdi ipi alıyorsun eline ve uçlarını dügümlüyorsun.sora ipi çeviriyorsun 5 6 kere elinle aslında burdan anlamassın birsaniye canım bu siteye arkdaşın biri video koymuştu anlatımlı benimkisi gibi oda onu izlesen net anlarsın link yükleyemiyorum ama makyj bölümünde sittili paylaşımlar varya ordan DİNGİLTEREKRELİCESİNİN KONUSU VAR VİDEO OLARAK KOYMUŞTU ARKDAŞ BAK BULURSUN COLOR]
burcum kendini salmak yok biliyorum için içini yiyo ama elimden bişey gelmiyo malesef bütün soruların cevabı kaanda..
sen bunları haketmiyorsun tabikide senin gibi iyi niyetli kocaman bi sevgisi olan bi insan bunları haketmiyo umarım kaanda bunu görür bi an önce
anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?