Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tabi canim hayirlisi olsun , bakarsin dogudan korkarim batida askerlik daha kötü gecer hic belli olmaz
bana zaten her yer uzak , farketmez pek boshayallersmile

ayy ben nişanlıma şimiden tembihledim sakın bana şaka yapma dedim neresi çıktıysa söyle ve üzülme dedim neresi olursa olsun demekki hayırlısı buymuş dicezboshayallersmile
doğru söylüyosun canım sağlığımız yerinde olsun da bu günler de gelip geçicek inşallah:Saruboceq:

tabi canim hayirlisi olsun , bakarsin dogudan korkarim batida askerlik daha kötü gecer hic belli olmaz
bana zaten her yer uzak , farketmez pek boshayallersmile

öyle canım bilemeyiz belki doğuda daha rahat ederler Allah'ım bu günde dualarımızı kabl etsin inşallah:Saruboceq: siz şimdi 15 ay hiç yüzyüze görüşemicekmisiniz?bilmiyorumkismile

öyle canım bilemeyiz belki doğuda daha rahat ederler Allah'ım bu günde dualarımızı kabl etsin inşallah:Saruboceq: siz şimdi 15 ay hiç yüzyüze görüşemicekmisiniz?bilmiyorumkismile

amin canim insallah :Saruboceq:
almanyada yasadigim icin aliskiniz biz canim boshayallersmile msnden idare ediyoruz hep , görüsmek icin yaz tatilini bekleyene kadar 12 ay hasret cekiyorduk
simdi zaten beraber degiliz , zamanla neler olur bilemem , belkide bu 15 ay icerisinde birdaha hic görüsmeme karari aliriz ,ama böyle devam ederse önümüzdeki ki$ giderim görmeye , hayirlisi artik

ayy evt inşallah geçsin bitsin biran önce ya opuyorumnanaktan

EWET CANIM O BUNUN FARKINDA BİLE DEĞİL HALBUKİ BEN KENDİ KENDİMİ YEMEKLE KALIYORUM YANİ HEMDE ÇOK SEVİYORUM CANIM BENİM ÇOK SAOL CANIM YAkaydirigubbakcemile5

BENİMDE SİNİRİM BU YÜZDEN CANIM YİNE ESKİ MODUNA DÖNÜYOR DİDEMİM BEN BUNLARI HAKEDİCEK NE YAPIYORUM SÖLE BANA DİDEMİMsenağlama

konuşuyoduk tatlım seninle zaten aynı yerde acemilikten sonra bekleniyordu ustabirliği de aynı yerlerde :) hayırlısı olsun, raat geçer inşallah sizin de canıımmm...
özelden devamı

tesekkür ederim canim, cevapladim. beklesek de bir garip oldum yine. hala inanamiyorum ama komutanlari söyleyene kadar da inanmam ben. :S

anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun a.s

burcum kendini salmak yok biliyorum için içini yiyo ama elimden bişey gelmiyo malesef bütün soruların cevabı kaanda..
sen bunları haketmiyorsun tabikide senin gibi iyi niyetli kocaman bi sevgisi olan bi insan bunları haketmiyo umarım kaanda bunu görür bi an önce

he tamam canım, videodan izledim evet:) sağolasın. umarım bende alerji yapmaz. bakalım saolasn tekrar kaydirigubbakcemile5

desteğin için çok saol tatlım
kesinlikle sorularımın cevabı onda ahh bir arasa inşallah görsün artık bir insan bu kadar kör olamaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…