- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.321
bu güzel günde allah sevdiklerimizden ayırmasın bizleri.hepinizin askerlerini hemencecik bitirip gelmeyi nasip etsin hayalleriniz gerçek olsunn....
allah birdaha hasret yaşatmasın kızlar....
benim askerim geldi yaaa sizinkiside göz açıp kapayana kadar gelsin inş...bugün tüm iyi yüreklilerin günü olsunnn
Hani asker ağlamaz diyorlardı,
İşte ağlıyor,
Hani asker sevmez diyorlardı yarim aklımdan çıkmıyor,
Hani asker ölmez diyorlardı baksa azrailin elinde ismim yazıyor.
Hani sevenler aylrılmaz diyorlardı,
Baksana bir mektup bile gelmiyor,
Hani asker unutulmaz diyorlardı, soranım bile olmuyor,
Hani asker ölmez diyorlardı,baksana azrailin elinde ismim yazıyor.
Hani asker özlemez diyorlardı,
Baksana gözlerim seni arıyor,
Hani asker sevmez diyorlardı,
Yüreğim kan ağlıyor
[ı]hoşgeldın canım sanada hayırlı kandiller..
[/ı]
[ı]slm emoss sanada hayırlı kandiller..
Ben kendi adıma iyiyim canım ..
Buarada sana bi soru askerden sonra değişiyorlarmı senin askerin geldi ya o yüzden sana soruyorum:1hug:[/ı]
[ı]konuş bence için içini yiyeceğine konuş burcum bence anlıyacak seni:teselli:[/ı]
inşallah benim aşkımda değişmez canım gerçi izine geldi 7 ayda değişmemiş inşallah döndüğündede değişmez:Saruboceq:didemcim saol canım...
hemen yanıtlıyım burda soranlar oldu senin gibi.
şimdi değişme yok bi süreç oluyor 1 ay kadar sivil hayata alışmaları için ozamn çok üstlerine gitmeyin çünkü iş bulma stresi vs falan filan derken zor bi dönmden geçiyorlar.zaten sizi seviyorsa ilişkiniz rayına oturmuşsa bunlar sorun olmuyor....herşey yoluna giriyor.benimki değişmedi canım yani öle kolay kolay bi insan değişmez
cumadan berimi aramıyor önceden arıyordu hergün gene nolduki bu çocuga neyse bekle bakalım arasın konuşun iyice canım..haklıısn diidemim cumadan beri aramıyor bende aramıyorum baalım aradığı zaman konuşucam
lady_cici saol tatlım amin
tmm emosumm bekliyorum msjını sağolasın:1hug:didemcim özel msj atamıyorum şuanda msjlarım dolmadığı için tatlım ama sana bigün özel msj atıp bi açtığın konu üzerine yazılar yazıcam inş yardımcı olurum sana:1hug:
didemcim saol canım...
hemen yanıtlıyım burda soranlar oldu senin gibi.
şimdi değişme yok bi süreç oluyor 1 ay kadar sivil hayata alışmaları için ozamn çok üstlerine gitmeyin çünkü iş bulma stresi vs falan filan derken zor bi dönmden geçiyorlar.zaten sizi seviyorsa ilişkiniz rayına oturmuşsa bunlar sorun olmuyor....herşey yoluna giriyor.benimki değişmedi canım yani öle kolay kolay bi insan değişmez
çıldırcam ya herkesin dağıtım yeri belli olmuş bi tek bizim belli değil offf niye böyle!!!
canım ilk geldiginde zaten dinlenmeye verdi kendisini daha sorada bikaçyere cv sini verdi ve hemen çagırdılar zaten şuanda orda çok kalıcı değil yani yinede gayet güzel bi iş ama kpss sınavına gireceği için yerli kalmayabilir canım benim sevgilim...bakalım kısmet.inş hiç bi sıkıntı olmaz sizdede herşey rayına oturur ..
bu güzel günde allah sevdiklerimizden ayırmasın bizleri.hepinizin askerlerini hemencecik bitirip gelmeyi nasip etsin hayalleriniz gerçek olsunn....
allah birdaha hasret yaşatmasın kızlar....
benim askerim geldi yaaa sizinkiside göz açıp kapayana kadar gelsin inş...bugün tüm iyi yüreklilerin günü olsunnn
Hani asker ağlamaz diyorlardı,
İşte ağlıyor,
Hani asker sevmez diyorlardı yarim aklımdan çıkmıyor,
Hani asker ölmez diyorlardı baksa azrailin elinde ismim yazıyor.
Hani sevenler aylrılmaz diyorlardı,
Baksana bir mektup bile gelmiyor,
Hani asker unutulmaz diyorlardı, soranım bile olmuyor,
Hani asker ölmez diyorlardı,baksana azrailin elinde ismim yazıyor.
Hani asker özlemez diyorlardı,
Baksana gözlerim seni arıyor,
Hani asker sevmez diyorlardı,
Yüreğim kan ağlıyor
herkesin aynı anda belli olmuyo canım bizimde geç belli olmuştu bekle az daha sabır:teselli:
inş canım benim herşey zamanla sabırla olacak.....kaçgün kaldı bitmesine
bizim dagitim da 2 hafta sonra belli olcak , eger dediginiz gibi yemin töreninden sonra belli oluyorsa , rabbim herkese hayirlisini nasip etsin
kizlar neye göre dagitim oluyor ?
siyahcım bi senle knşma fırsatımız olmadı cnm nasılsın şafagın kaç
olsun canım benim öyle böyle hergün bitmiyormu ömür olduktan sora aslında takmayın hiç bunun bile uzakta olpta özlemenin bile degerini bilin dicem ama bende yaşadım ozamndayken öyle yapamıyor insanda geldikten sora rahatlıyor keşke rahat olsaydım diyor:sm_confused:
saol canım nasılsn bakalımmm nişanlının güzeli:teytey:
aminn canım :Saruboceq:
ben de neye göre olduğunu merak ediyorum ama bazılarının torpillerine göre oluyo sempatiksalakcinni
:bbo: burda da mi torpil ya
neyse canim sIkma canini elbet belli olcak , hayirlisi olsun insallah
benim askerimi sanki doguya yollayacaklar gibi bi his var icimde ya hayirlisi olsun 2 hafta sonra ögrenirim :Saruboceq:
Sonunda askımla konusabildim rahatladiiim bayanssulusmile
Didemciim ;
erkek arkadasinin izni bittimi , aranızdaki sorunlari hallettiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?