Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amin canım amiinn

sanada hayırlı kandiller
opuyorumnanaktan

haklıısn diidemim cumadan beri aramıyor bende aramıyorum baalım aradığı zaman konuşucam

lady_cici saol tatlım amin

inşallah benim aşkımda değişmez canım gerçi izine geldi 7 ayda değişmemiş inşallah döndüğündede değişmez:Saruboceq:
haklıısn diidemim cumadan beri aramıyor bende aramıyorum baalım aradığı zaman konuşucam

lady_cici saol tatlım amin
cumadan berimi aramıyor önceden arıyordu hergün gene nolduki bu çocuga neyse bekle bakalım arasın konuşun iyice canım..
didemcim özel msj atamıyorum şuanda msjlarım dolmadığı için tatlım ama sana bigün özel msj atıp bi açtığın konu üzerine yazılar yazıcam inş yardımcı olurum sana:1hug:
tmm emosumm bekliyorum msjını sağolasın:1hug:

askerden sonra iş bulma da sorun yaşanmaz inş ya, bu konuda sorun yaşadınız mı cnm

oh ne güzel:) Amin inşAllah rayına oturur bizlerinkide olumunekankayizsmile

Yoklama hehhe =)

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Grimsi_, flowerb, tatlikis+, SiYaHinCiM, didem_evo, Lady_cici, eoztur

:CüvCüv:

amiinn.. hepimizin iyi dilekleri, duaları gerçke olsun, hayırlı kandiller a.s.

bizim dagitim da 2 hafta sonra belli olcak , eger dediginiz gibi yemin töreninden sonra belli oluyorsa , rabbim herkese hayirlisini nasip etsin
kizlar neye göre dagitim oluyor ?

bizim dagitim da 2 hafta sonra belli olcak , eger dediginiz gibi yemin töreninden sonra belli oluyorsa , rabbim herkese hayirlisini nasip etsin
kizlar neye göre dagitim oluyor ?

aminn canım :Saruboceq:
ben de neye göre olduğunu merak ediyorum ama bazılarının torpillerine göre oluyo sempatiksalakcinni

Çok şükür geçiyor canm oyle yada böyle =) :Saruboceq:

inşAllah hayallerımız gerçekleşir

saol canım nasılsn bakalımmm nişanlının güzeli:teytey:

iyim canım çok saol, sen nasılsın? kaydirigubbakcemile3
dün gece nişanlım süpriz yaptı bana bi arkadaşının cep telefonundan resmini mms attı, çok iyi geldi onu görmek.. ama daha bi pekişti özlemim, bi de çok zayıflamış üzüldüm ya gözlerim doldu hemen benneyaptımki

aminn canım :Saruboceq:
ben de neye göre olduğunu merak ediyorum ama bazılarının torpillerine göre oluyo sempatiksalakcinni

:bbo: burda da mi torpil ya
neyse canim sIkma canini elbet belli olcak , hayirlisi olsun insallah
benim askerimi sanki doguya yollayacaklar gibi bi his var icimde ya hayirlisi olsun 2 hafta sonra ögrenirim :Saruboceq:

:bbo: burda da mi torpil ya
neyse canim sIkma canini elbet belli olcak , hayirlisi olsun insallah
benim askerimi sanki doguya yollayacaklar gibi bi his var icimde ya hayirlisi olsun 2 hafta sonra ögrenirim :Saruboceq:

ne yazıkki canım nişanlımın birliğinde bazı torpillilerin yeri çoktan belli olduÇok üzgünüm çoook

Allah'ım hayırlısını versin doğu batı diye düşünme hiç en hayırlı yer olsun diye dua ediyorum ben hep:Saruboceq:turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…