Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cicikız Canım benımkı bursalı ama hollanda doğumlu o yüzden böyle yakın yerlere düştü sanırım...Ben biraz sıksınlar burnunu sürtsünler istiyodum ama şansınaa hep yakın iyi yerlere düştüü =)
Kalbi temizmiş benımkının ahını alıyomuşum ki tam isteğimin dışı oldu =)

Acemilik :ıstanbul Küçük Yalı Kenan Evren Kışlası (torpilliler yeri diolar ama bilemem benımkı torpilli değildi asker cocukları varmıs orda hep ) ONBAŞI =) En başarılı 3 asker arasında ödül aldı =)

Usta :Tekirdağ çorlu ÇAVUŞ =)

N€RGİS;7568563 .!.:
değerini bilelim bariii :))))))
şafak 336 kaydirigubbakcemile3

ciddi ya ben böle arada bakıyorumda buraya o günlerimi hatırlıyorumm güzel günlerdi ya sırnaşık şey hele sizleride böle görünce insan duygulanıyo haliyle mafoldumben çünkü çok özel bişi asker yari olmak Şeniz hiç çıkmıodum bu topikten şafak sayıcam günlerin geçtiğini görücem die :dance: ahanda geçtide 2 aya yaklaşıyo bile :sm_cool:zemuszemusopuyorumnanaktan

selm kızlarrrrr bnapıyosunuz bakalım ben işten geldim yeni ölüyorum yorgunluktan bi gün daha bitiyo Allahım Allahım.sana şükürler olsunn,ya iiki gündür armıypo aşkım bişi oldu die korkuyorum müsait olmaması die bi ihtimal yok mutfakta çünkü of yaa nerdesin herşeyim yaa.... ŞAFAK=336

ewet canım inşallah bizde senin yasadığın günleri göreceğiz şimdilik pek keyifli olmuyo ama geldiklerinde bu gnleri bende özlücem eminim:)))
canım görüşemiyoz özledim:))) inşallah iyidir askın aklına kötü seyler getirme. askerlik hali bazen hiç olmadık yerden olmadık seyler cıkıyo yani müsait olmaması imkansız diyon ama hiç belli olmaz canım.
Gecmıyoo saatlerr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

----------- SON 5 GÜN -------------

göz acıp kapayana kadar tum gunlerın gecsin inş...

gecer inşallah canımm 5 gün gecmezse biz yanmısız yaa 336 gün gecer mii zemuszemus

bu arada tuncelide bir şehidimiz var Allah ailesine sabır versin nur içinde yatsın turkbayragi senağlama

az önce nişanlımla konuştum sonunda aradı nete gir dedi ama çok kötü bi konuşamaydı benim için ona göre normal şeylerdi ama beni kıran konuşmalar yaptı ama ona sorsanız gayet normaldi ve bişi demedi,sölesen öle dicek kesin bişi demedim ama çok kırıldım çokkk keşke konuşmadaydık keşke aramasaydı bende merak etmeye devam etseydim offffffff ağlıcam şimdi nerdeyse...:çok üzgünüm:senağlama

nergiscim canım hoşgeldin aradı aradı ama aramasaydı keşke ölesidaha ii olurdu neyse canım yaa boşver beni,sen nasılsın nası gidio evet canım bayadır görüşemioz valla özledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…