- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.501
BıTEN=299
ŞAFAK=131mafoldumben:gitme:
88/3
TUNCELı/NAZIMIYE
özlem hasretlik olsada çok güzeldi burda şafak saymak değerini bilinn opuyorumnanaktan:gitme: turkbayragiturkbayragiturkbayragi
N€RGİS;7568563 .!.:değerini bilelim bariii :))))))
şafak 336 kaydirigubbakcemile3
ya bişi olmasından deilde mutfakta bi kişi var anlaşamıolar hiç acaba onlamı atıştı di korktum sadece
gecmıyoo saatlerr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
----------- son 5 gün -------------
Gecmıyoo saatlerr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
----------- SON 5 GÜN -------------
ewet canım inşallah bizde senin yasadığın günleri göreceğiz şimdilik pek keyifli olmuyo ama geldiklerinde bu gnleri bende özlücem eminim:)))ciddi ya ben böle arada bakıyorumda buraya o günlerimi hatırlıyorumm güzel günlerdi ya sırnaşık şey hele sizleride böle görünce insan duygulanıyo haliyle mafoldumben çünkü çok özel bişi asker yari olmak Şeniz hiç çıkmıodum bu topikten şafak sayıcam günlerin geçtiğini görücem die :dance: ahanda geçtide 2 aya yaklaşıyo bile :sm_cool:zemuszemusopuyorumnanaktan
canım görüşemiyoz özledim:))) inşallah iyidir askın aklına kötü seyler getirme. askerlik hali bazen hiç olmadık yerden olmadık seyler cıkıyo yani müsait olmaması imkansız diyon ama hiç belli olmaz canım.selm kızlarrrrr bnapıyosunuz bakalım ben işten geldim yeni ölüyorum yorgunluktan bi gün daha bitiyo Allahım Allahım.sana şükürler olsunn,ya iiki gündür armıypo aşkım bişi oldu die korkuyorum müsait olmaması die bi ihtimal yok mutfakta çünkü of yaa nerdesin herşeyim yaa.... ŞAFAK=336
Gecmıyoo saatlerr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
----------- SON 5 GÜN -------------
göz acıp kapayana kadar tum gunlerın gecsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?